11

ah

преди 3 години

За тези, които са ваксинирани би трябвало да има ефект. Не разбирам смисъла на твърдението, че за да има ефект изобщо трябва да ваксинират 70%. И 5% да ваксинират за тези 5% би трябвало да има ефект ако ваксината изобщо действа. Такова животно като стаден имунитет няма. Този, който е ваксиниран уж развива имунитет, а другите не. Няма как останалите 30% да имат имунитет, защото другите 70% били ваксинирани. Просто ще има много по-малък шанс да се заразят.

10

Муахаха

преди 3 години

Боц!

9

ГосТ

преди 3 години

"да се сложи на повече хора защита 70% е по-добре, отколкото на двойно по-малко хора 90% защита, за да се ограничи разпространението на вируса"

8

Анонимен

преди 3 години

Ваксинирайте възрастните хора и тези с тежки заболявания. Нали заради тях уж правим тези упражнения с отваряне и затваряне на бизнеси, маски, дистанции и прочее гл...ости

7

До 1

преди 3 години

Много си спрял ! Ама много ! Кух,сложността и протичането на К19 зависят най-много от количеството вирус в организма.След това идва здравният статус на пациента и имунната му система.Тоест ако количеството вирус е по-малко,тогава силата му е естествено по-слаба и болестта протича безсимптомно или с лека неразположеност.Затова цял свят носи маски,за да ограничи поетото или изкараното КОЛИЧЕСТВОТО,то е ясно,че маската няма да те предпази напълно.Може ли да сте толкова проклети и примитивни бе?

6

Анонимен

преди 3 години

70% стерилизирани ли е целта?Аз мислех, че ще кастрират всички.

5

Анонимен

преди 3 години

ДАИма ефект На някои хора джобовете и гардеробите се пълнят с пачки

4

Анонимен

преди 3 години

Масова имунизация без желаещи за имунизация, най-добрата масова имунизация на света.

3

Патриот

преди 3 години

Кви са тия измислици бе само при 70% ако се ваксинирали ,само тогава щяла да работи ваксината!???Това няма абсолютно никакъв смисъл!Ако ваксината наистина работи няма да има значение за ваксиниранираните дали другите не са ваксинирани!Тотална измама!

2

математико Въцо

преди 3 години

и аз като много мислих та ме заболе главата измислих че иде и трета и четвръта вълна и после пета ама има кой да ни спаси от вълните

1

Анонимен

преди 3 години

Ваксина срещу нищо не може да има ефект.