131

Анонимен

преди 3 години

99Анонимен"Много родители вярват, че в момента, в който децата се върнат в училище, ще се прекратят техните задължения по отношение на образованието. Крайно време е родителите, абдикирали от възпитанието на децата си, да го направят. Обикновено тези деца по градинките с цигари и алкохол имащи огромната нужда от социализация и общуване посещават училището само за присъствие."Най-вече с родителите си! Това търсят подсъзнателно.

130

Анонимен

преди 3 години

"Смятам,че учителите трябва да бъдат третирани като хора на първа линия"По 1000 лв.? 600 000 учители?"които не искат ваксина да поемат децата,чиито родители предпочитат онлайн обучението,а останалите ученици да се връщат в клас.Въпрос на организация."ОК."Еми докога ?България не е държава,в която може да се оцелява с един работещ.А има и самотни родители и многодетни семейства."Точно затова от ЕС март пуснаха помощ! Къде е?

129

Анонимен

преди 3 години

Е, пак ще имаме по няколкостотин починали и няколко хиляди заразени за ден. В допълнение и хиляди деца с трайни увреждания до края на живота им.

128

Анонимен

преди 3 години

Мутри некадърни. Приема в болниците забранен, училищата ще ми отварят.

127

до 131

преди 3 години

Доказателствата 69 на брой май не те интересуват?!!

126

Анонимен

преди 3 години

80До 73преди 1 час 7 6Как пък разбра ,че децата разнесоха вируса ?????Хахаха....При нас боледуваха доста учители и ученици.А последните изследвания показват точно това. Децата разнасят вируса масово. Това не е виновност, а факт, установен с изследвания!

125

Зоро

преди 3 години

Огромна глупост е това! След седмица ще се вдигнат пак бройките и ако новия заразен щам е тръгнал, ще се върнем в изходно положение. В Кипър било мазало от новия щам.Поне да ваксинират учителите! Че ще дадат още 10 тина жертви!

124

Анонимен

преди 3 години

Или да отварят училищата или да уволняват учителите.все

123

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 130Колкото е възможно касиерка да се зарази от клиент, толкова и учител от ученик.

122

Анонимен

преди 3 години

71до 60"Все децата ви виновни ,психопати ...Как в един хипермаркет дето минават хиляди хора на ден ме съобщиха за болни от Ковид ,а все училищата.."Нали, ако сте болни, не стоите 6-8 ч.на затворено с една касиерка? Както е в училище! Времето също играе роля, особено на затворено.А четохте и последните изследвания за децата? Че се заразяват яко и те заразяват тези около тях? На Австрия и др. държави.

121

Анонимен

преди 3 години

До 48бааа гоДо Анонимен 47"Това, че са от средата на миналия век не означава, че не може да бъдат дезинфекцирани!"Може, вярно!Но не се прави!

120

неразбралчо

преди 3 години

мдааа януари и февруари предстоял грип... то щото късна есен досега нямаше никога грип... ооу вярно някой си там се беше прлизнесъл, че вече няма грип. всичко в корона. мдааа... ми сега що чакаме грип

119

Анонимен

преди 3 години

Трябваше да изчакат поне седмица след празниците, след което да решават, така вземат решения на сляпо. Предстои грип - януари и февруари, така че разумно беше да се пробва от март месец с присъствено обучение. Да не говорим, че ако държат на ваксинацията толкова, хората трябва да се пазят здрави. В крайна сметка при желание и постоянство знанията ще се наваксат в един момент, но човешките животи не се връщат!

118

Анонимен

преди 3 години

37 Анонимен"Онлайна е огромна пародия!...Това не е ЕСТЕСТВЕНАТА среда на децата и лесно можете да им объркате възприятията за нуждата от навици и труд.Закърнява физическото им състояние, натоварват се очи,а от липсата на естествена умора им се променя режима на сън"Лошо, че не позволявате на децата си общуване с други и физическо натоварване! За здраве и умора!Ако имат телефон, ясно, че не откъсват очи- - като в онлайн час!

117

Внимание Родители

преди 3 години

Внимавайте Борисов и Гешев са насъскали МВР и ДАНС да се тероризират и убиват неудобните,нищо чудно и на деца да започнат да посягат!

116

Анонимен

преди 3 години

Ако някой се заблуждава, че мутанта от Англия го няма в България много му здраве от мен бате ви Иво. Едно време така криха от нас за Чернобил. Сега крият отново щото трябва да се пълни хазната. А като го обявят паниката ще е голяма.

115

Анонимен

преди 3 години

Отварянето на училищата и детските градини е най-голямата глупост, която сътвориха управниците ни и тя ще е фатална и за нас и за тях!

114

Анонимен

преди 3 години

хора не пускайте децата си ще сужслявате горчиво. По висше нещо от човешкия живот няма. Играете руска ролетка. Така ви писах и септември и видяхте резултста 4000 заразени дневно и 200 умрели, толкоеа бързо ли забравяте. Целта е кръчми и хотели фа отворят но няма как да го направят преди училищата. Никой не му дреме за децата и тяхната соц адаптация и подобни глупости

113

Анонимен

преди 3 години

27 Анонимен"Седем месеца ще станат.Всичко отворено и всеки си щъка,където и с когото си поиска само училища, молове и ресторанти затворени.А спорта?Тези ученици могат ли да стоят затворени постоянно.И какъв е смисъла да не ходят на училище,но постоянно да са на групички навън,да обикалят квартала и да се чудят каква глупост да направят от липса на заетост?"Последно, извън онлайн часовете, затворени ли са били или са щъкали на групички из квартала, че спорта, моловете и ресторантите затворени?

112

Анонимен

преди 3 години

25 Браво"....90 % от нас с нетърпение чакаме децата ни отново да са щастливи . А те са такива сред себеподобните и любимите учителки. И чакаме извинение от Коце Ангелов за пропуснатите щастливи мигове по Коледа от децата ни и несъстоялите се тържества и празници!!!"Ужас! Защо децата ви са били нещастни? Не им ли осигурявахте с други родители контролирана среда за забавления вътре и навън? Разходки, общуване, игри, Коледа? Стана ми мъчно за децата ви! Горките!!!