81

Боби

преди 3 години

Що се отнася до енергетика и добиви, слаб 2 на Бойко и ГЕРБ. Не умеят и да съхраняват и пазят природните богатства на България. Борисов не оценява златните мини и ги подарява на чужди компанни да грабят и изнасят българско злато, без да дадат и стотинка на държавата. Как да гласува човек за ГЕРБ. Увеличиха заплатите и пенсиите с няколко процента, но не се сетиха, че има природни богатсва, които ще засилят икономиката и средствата в бюджета.

80

юбералес

преди 3 години

''Кранчето'' винаги се държи от този който плаща. Ако Турция се осмели да пречи на доставките ни на азерски газ, нито един турски камион няма да мине през България за ЕС, Украйна и Русия.

79

ще

преди 3 години

По тази тръба ще текат ощо 16 млд газ. 6 са си за турция 10 продължават. Ние сме договорили за нас мансимум 1 млд. Гърция ще вземе и до Италия почти нищо. За сравнение по турски поток 15,75 млд отиват директно в Сърбия.

78

GB0

преди 3 години

До 47 абоната е на ~~~~~~~""2 пъти ни освобождаваха руснаците. Но от еврейското банково робство, кой ще дойде да ни освободи ?!"Били сме 'окупирани' - това е терминът в международните договори! И репарации, и сме издържали окупатора богато по договорите!И два пъти -- през 1916 г. (за Добруджа) и на 05.09.1944 г.,прекъсват дипломатически отношения с България и ни обявяват война! Дори и като вражески страни през Втората световна война сме имали дотогава нормални дипломатически отношения!

77

Анонимен

преди 3 години

Тази година ще е съдбоносна за теб лично д-р Борисов! Ще си тръгнеш за винаги от властта! Времето ти свърши! Нови демократи са нужни на България! Доста изкара Ти самият като пребоядисан! Здрави да сте българи! И по малко " политиците" Да ви лъжат както това бивше борче и мутра го прави с години вече! Дано сте се събудили!!

76

Наско Ментата

преди 3 години

БОЙ! Пийте и оповръщайте всичко.

75

Анонимен

преди 3 години

Ей, психично болен човек ,умора няма !?

74

Анонимен

преди 3 години

"68 АнонименОт цялото говорене на тиквата не става ясно каква е цената на азерския газ да не излезе накрая, че пак сме капо."Капо сме с цените на Газпром (сравнено с Европа, капо сме с новата тръба, че газта от нея не е за нас, може и с азерската газ да сме капо. Не съм чел достатъчно още за нея...мислех, че още не сме построили тръбопровода ни до Гърция. Ще потърся инфо.

73

34745082 показвания

преди 3 години

Nasko Mentata - Za priyateli na masa

72

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Вместо евроатлантически съюзник, средноазиотски ратай. Що е то.

71

Анонимен

преди 3 години

Кранчето е в Ердоган . герб е дпс

70

Анонимен

преди 3 години

До Млад и богат тарикатСАМО ГЕРБ И БОРИСОВ НАПРЕД КЪМ АЗИЯ ХАХАХАХАА

69

Млад и богат тарикат

преди 3 години

САМО ГЕРБ И ПРЕМИЕР БОРИСОВ!!! НАПРЕД И НАГОРЕ!!! <3<3<3

68

Анонимен

преди 3 години

Бойко Борисов и Илхан Алиев са си едно и също. Разлика няма.

67

Анонимен

преди 3 години

До 64, баба мара"""нас ни интересува цената и парното и не общите приказки кои продава наи евтино от него ще купуваме"""Така и трябва, но..... ние няма да получим газ от тази тръба!Вижте и анализирайте документацията, която бе публикувана!

66

Анонимен

преди 3 години

БОЙКО БОРИСОВ НАКРАЯ УСПЯ ДА СТИГНЕ ТАМ КЪДЕТО ГО ТЕГЛИ СЪРЦЕТО - В ИСЛЯМСКАТА ЧАСТ НА СЪВЕТСКИЯ СЪЮЗ.

65

Анонимен

преди 3 години

От цялото говорене на тиквата не става ясно каква е цената на азерския газ да не излезе накрая, че пак сме капо.

64

Анонимен

преди 3 години

ПО СЛУЧАЙ НОВАТА ГОДИНА БОРИСОВ СЕ НАДУПИ НА АЗИАТСКО ДИКТАТОРЧЕ

63

Анонимен

преди 3 години

Хей, 62 Отечествен Фронт""""" ВИЕ ВЯРВАТЕ НА ВЕКОВНИТЕ НИ ВРАГОВЕ КОИТО ВЕКОВЕ НАРЕД ИСКАХА ДА УНИЩОЖАТ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И ВЯРВАТЕ НА ЧИЧКО ВИ СОРОС КОЙТО ВИ КАЗВА ЧЕ ТЕ СА ДОБРИТЕ А ПРЕДИШНИТЕ И РУСИЯ СА ЛОШИ И ВИЕ ИМ ПОВЯРВАХТЕ И ГИ ПУСНАХТЕ ВЪВ...""""Вековен враг ни е Русия. Четете за доктрината имот векове, те да имат излаз до Бяло море през нашите земи т.е да няма мощна държава по тия места! Чий са газовите и нефтени тръби? Лукойл от години "нямат" печалба и нито лев данък! И др.

62

Анонимен

преди 3 години

БСП НИ ВКАРА В ЕВРОПА, ГЕРБ НИ ВКАРВА В АЗИЯ