63

преди 16 години

Йо, Нък Чорис,Меркюритата никога не са били ... ТЕ !!!Групата е Куин, а вокалиста е Фреди Меркюри(той или тя, но не и ТЕ ;) ) ... а другите са си много нормално еб.ливи :D

62

Даниел Денев

преди 16 години

ДА, Да, даааааах... на подслушването, ох, ах, аааааххххххх.... скъпа тази Българска тройка (аз ти и полицая) е пъти по готина от шведската! Подслушвай ме скъпи, ало, там ли си ....

61

преди 16 години

С-с-стига с тия кокаини, бе Славе...!!!--(вече го писах веднъж, но мистериозно изчезна.

60

бдителен

преди 16 години

Слави ще съди и днес.бг за уронване престижа му чрез публикуване на неверна информация за него

59

преди 16 години

koi e toia vesko niakoi moje li da mi obiasni ?

58

Чък Норис

преди 16 години

Не ме интересува сексуалната ориентация на Воденичаров.И Парцалев и Меркюри са били с обратна резба,но това не им е пречело да са велики хора.Но виж има една вътрешна *** при Славчо която е много по гадна за съжаление

57

преди 16 години

Слави може да е всякакъв но е един от малкото който се осмелява да се изплюе в лицето на т.н. ни родни медии.99.8% от хората в жълтата преса са безскрупулни жълти хиени и съответно помията която изливат по страниците на медийте си е от същото качество.

56

преди 16 години

Стих от последната песен на Весо, написана по повод разменени единомислия в този анонимен свят с момиче наричащо се Вишничка........................Вишнева градина, колко радост имакогато във таз градина срещнеш своята любима..

55

збогом Becko

преди 16 години

В памет на Веско, збогом момче...Изобщо не е проблем че СлаТръткофъ че епилираната плевенска кожа има в горният си край *** глава а в средната ий част изкопана дупка нарачена с халка на цип. проблемът е че ципа е по голям от главата на СлТръткоф и когато другите щтрауси слагат главица да поспи под крило, щтраусът СлТръткоф подобрява кафявият цвят на миглите пред окото с болният нерфъ. *** работа, , акана, дори фекална, като тази в клозета на двора след наводненията в Столипиново..

54

ники

преди 16 години

В най-бедните години на Хъшове, когато "уж" снимаха по мазетата, Слави караше джип за 100 000 долара и мотор Харли Дейвидсън. Целувал е *** на Сашо Дончев от Овъргаз, и на много други бандити, мутри и псевдо бизнесмени. Наистина е успял със шоуто си, но това не значи, че е свестен човек. Слави не е партиот. Той е ПРИМА патриот.

53

zlatina

преди 16 години

За съжеление виновници като Недялко Недялков Йорданов остават безнаказани.Защото в софийския районен съд нямат мозък нито правилна преценка и въобще не расъждават правилно.Виж ако беше в Пловдивския районен съд такива *** като Недялко-син щеше да получи 4 години затвор.Защото за разлика от Софийския съд където въобще не расъждават.Пловдивския съд расъждават правилно.Което още веднъж доказва Пловдивския съд отдавна е надминал Софийския съд.Съвет към известните личности.Ако заведете дело не го правете в Софийския районен съд дам нямат правилна преченка и не умеят да расъждават правилноНаправете го в Пловдивския районен съд.

52

пръст

преди 16 години

Утайката Трифонов да се проба на позорен стълб - тогава ще усети народната любоф - отпред и отзад! ;р

51

збогом Becko

преди 16 години

В памет на Веско, збогом момчепрепечатваме две от реакциите на Веско срещу чалгоизъмът и неговият генерален секретар *** първи ранг Слафко Трътканофъ ( така Весо наричаше някакъв ).......закови на плужака *** с парче шперплат с пирони стърчащи навън....това е изразът с който Весо спечели каса Загорка миналото лято на рок фестивала в Каварна поучавайки как да се борим срещу хомусексуализмата и чалгата .... добавайки:Слафи е невръстеник мастурбиращ с цръвцетo на Азис в *** на Кузoф дoкатo o4нят му нерв вибрира съкрушителнo аха аха да се скъсва (шъ каи сливенски пубер), нo никoи немoже да каже бoлен ли е нервът, скъсан ли е нервът или самo на Слафкo му е угoднo такива да ги разпраа щом катo в бТВ не му дадoха Сървайвъpa и той зема та се покри зад пердетата в панелната кухнята на старата си сестрара. Пo тази причина, във всеки bikino-прашки мoжеш да намериш, чe чурката e голема, кактo и зад всеко око нервът е важен ако вижда на пътя да шепне Слафи с ноти и тъпан, акaно, но от ханша на Костинбродската ***...дай теслата, шперплата и каруцарските въртяни пирони, -е гооо плужека, микрофон лиже, псува, мърсува и с клечка за зъби си вади измежду зъбите засирено мъжко мляко наместо загнили пърченца от кучешки кебабчета...

50

преди 16 години

Чък, аз пък знам със сигурност, че точно Камен ближе мъжки дупета та и неговото за хоби :)Слави е пичага, завиждайте му, щом ви кара да се чувствате по-малко зле. То така става с всички успели хора, има такива, които ги харесват и уважават за труда им, има и такива, които точно по същите причини ги мразят.Хубавото е, че всеки сам дефинира чрез постъпките в живота си в коя група ще се окаже.

49

Mitko

преди 16 години

Абе Инче, за какво каза че го харесвали жените? Защото бил висок, имал пари, хахахахаха! Ти не се слагай в съвкупността на еси1ки жени! Ако харесваш мутри с пари и мускули, чакгата и ракията, то има жени които са стойностни със морални принципи! От такива като тебе които сигурно 3 реда не са прочели през живота си, другите взимат пример и се мъкнат по кръчмите да свалят такива като Слави, стана за смях и се оплете в неговите лъжи твоя идол и кумир!

48

Чък Норис

преди 16 години

*** селяни като тебе направиха" Славито" пич и голямата работа.Колкото до Камен Воденичаров,той е с няколко класи над оная маимуна и по държание и по култура.И наи важното за разлика от Слави Трифонов тои НЕ Е гъзолизец и марионетка

47

Frank

преди 16 години

Този *** е откровение за културното ниво на тези,които го създадоха и ни го натрапиха като вид отдушник от непоносимото им робство върху нас,както навремето използваха клоуна Жорж Ганчев.

46

ina

преди 16 години

Към Митко 27-А бе, Мите, кой беше този Камен Воденичаров, че не си спомням....Слави както и да го хулят си е Слави-професионалист отвсякъде. Всички-и тези дето го харесват, и тези дето не го харесват-помнят и знаят кой е.И друг път съм писала, сега пак ще го напиша-завиждат му най-вече неуспелите в живота мъже!Щото е висок, щото знае какво прави, щото жените го харесват, щото има пари, щото е пич.

45

slade

преди 16 години

Vie ne gledate li televiziq?Slavi dari mislq 4e bqha 36 hilqdi ot spe4elenoto delo, a vie tuka mi pi6ete 4e ne bil spe4elil i samo glubosti se pi6at.

44

КРОТАЛ

преди 16 години

ПИСНА МИ ОТ ТОЗИ КЛОУН, ХАРЕСВАТ ГО ПРЕИМУЩЕСТВЕННО НЕДОРАСЛИ ПУБЕРТЕТИ И СЕЛСКИТЕ БАБИЧКИ. ДА СЕ МАХА ВЕЧЕ.