131

Анонимен

преди 3 години

не разбрахте ли че тоя е с ментален проблем, нс всяко нещо е контра. Дори дам почна фа си противоречи.Не помни какво е говорил.

130

Анонимен

преди 3 години

Не си е пил хапчетата, но си е изпил алкохола.Пролетта се скъса от врякане че това бил обикновен грип и не бил опасен, сега пък "обикновения грип" стана "опасен за възрастните хора с придружаващи заболявания".Я му налейте едно голямо Джони на този смукач, че до лятото ще смени версията до "много опасен вирус".

129

Дед Мароз

преди 3 години

Аз ще изчакам ваксините с буса на "Винпром Пещера".......

128

Анонимен

преди 3 години

Какво толкоз, най- много да умрем...

127

Анонимен

преди 3 години

Как да им вярваш, когато и те не си вярват!

126

О хо хо

преди 3 години

РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ПЪРВО ЛЕКАРИТЕ И МЕД. СЕСТРИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВАКСИНИРАТ!! ПЪРВО - СА ПО- МАЛКО ОТ ПЕНСИОНЕРИТЕ. ВТОРО - НЯМА ДА ИМА КОЙ ДА ЛЕКУВА БОЛНИТЕ. А МАНГЪРОВ ЛЪЖЕ, ЧЕ ИМА АНТИТЕЛА!!! ИЛИ Е БОЛЕДУВАЛ, АМА КОГА??? И НИЩО НЕ Е КАЗАЛ НА ХОРАТА, КОИТО МУ ВЯРВАТ. А ТОЙ ЗАТОВА Е ХОДИЛ И БЕЗ МАСКА!!! ГОЛЯМ УМНИК!

125

МАЧКААЙ МАНГЪРКА!

преди 3 години

По-добре е от щаба, дето изкарват някакъв "математик" да бори вирус (?????)

124

qmsi lainata

преди 3 години

Хора, на които плащат да цъкат минуси и да обиждат по коментарите, демек професия "***" или длъжност "Оператор компютърни системи и технологии" или нещо от тоя род,Да не ми цъкат по коментарите и да не ме тагват в отговори, плс.

123

Мрънкъров

преди 3 години

Вижте му само 'логиката' за лекарите си правете сметка колко е 'интелигентен' този мязащ на алкохолик човечец.

122

безработен висшист

преди 3 години

И АЗ ЩЕ го намангъря на геербеерастите

121

xHamster PornHub

преди 3 години

Слушайте кво ви казват лекарите (в т.ч. Мънгъров), защото те са специалисти, а вие не сте.Аз ще послушам специалистът Мънгъров и няма да се ваксинирам.

120

доДирмон Сикиш Бубу

преди 3 години

и като идва стадния имунитет, до колко стигна.....не ьнаеш, 12% за 10 месеца с 7000 умрели....

119

Не съвсем

преди 3 години

ХОРА, КОИТО ЛЕКО СА ПРЕКАРАЛИ КОВИД - СЪЗДАВАТ ПО- МАЛКО АНТИТЕЛА ЗА ПО- КРАТКО ВРЕМЕ. ИМА МНОГО ТАКИВА СЛУЧАИ. МОГАТ ПЪРВО ДА СИ ИЗСЛЕДВАТ АТ.

118

Анонимен

преди 3 години

до кога на този лудия ще му давсте трибуна да внася съмнения и разкол в лекарското съсловие и обикн хора. Много ясно е че подхлъзна Бойко и с ваксините. Излъга че има антитела само и дамо да не си сложи ваксина. Този е за дивия метод, болни и който оцелее. Само че с дивия метод за 4 месеца имунитета иьчезва.

117

Анонимен

преди 3 години

То по неговата "логика" първо всеки трябва да мине тест за антитела:- ако има такива - не му се слага ваксина- ако няма антитела - се ваксинира.

116

Анонимен

преди 3 години

Така, както казва Мангъров, постъпват почти в цяла Западна Европа. В България измислиха "първа линия". Тук ще ваксинираме полицаи и администрация преди възрастните.

115

съвет

преди 3 години

Бойко да си ваксинира дъщерятаЗетят НЕТой не е виновен човекът

114

доста е гнусен

преди 3 години

прилича на плъх изпълзял от подземията на канализиацията бляк

113

Д-р Коронис Кауза

преди 3 години

Доц. Мангъров отново е абсолютно прав. Настояването хора прекарали заболяването да се ваксинират е наглост от която прозира корпоративен интерес.

112

До 134

преди 3 години

До Анонимен Ходи говори на баба ми дето доживя до 90 годишна възраст