39

Анонимен

преди 3 години

nema da slagate burki li?! ah, ah...vij samo kolko sa praktichni...:-)))

38

Анонимен

преди 3 години

Нещо ми убягва как хем продължаваме да се заразяваме и да боледуваме леко, ако сме ваксинирани, хем вирусът изчезва. Това просто е нито реално, нито логично. Трябва ни ваксина, която да спре разпространението.

37

До БРЦК

преди 3 години

Егати глпака си !

36

Брех

преди 3 години

Да му се невиди и чумата. Ти я изхвърляш през вратата, а тя влиза през прозореца. Дистанция, дезинфекция, ваксини и пак се разнася.

35

големи експерти

преди 3 години

А нашият министър Ангелов се гласи да сваля маската и да се вижда с баща си. Мутафчийски пък искал да прегръща. Ще се наложи да почакат.

34

Бау

преди 3 години

До до БауПредполагам познаваш 2-3 болни от Бубонна чума? :D

33

до Бау

преди 3 години

"ето така тръгват слухове и прочие. Човека за каза "ако са 70% ваксинираните". Това значи: вируса да изчезне, т.к няма да има къде да иде. Ако изчезне - хвърляме маските"Ето така мислят простите хорица като теб, затова ще надяваш хомота докато ти кажат да го правиш. Бубонната чума не е изчезнала и продължава да съществува векове след пандемията. Значи по твоята логика трябва да сме с маски доживот за да не хванем някаква болест.

32

Сата НАТО

преди 3 години

Вирус няма, драги го ведца.Ако вирусът се "цъфтеше" в носа и се "издишваше", нямаше да ви бъркат с пръчка чак до мозъка, за да го търсят. Някой ден може и да разберете, че единственото спасение е физическото унищожение на хунтата, а дотогава ще се напъвате да им угодите и няма да успявате никога.

31

Анонимен

преди 3 години

Дано здравният ни министър е запознат с този факт, преди да отиде при 70 годишният си баща.

30

Шмул Розенкранц

преди 3 години

"Коронакризата" беше тотално необходима на политическия елит по цял свят, за да се замажат последствията от предстоящата финансова криза, нещо като омекотяване на удара, за да се налеят неизчислими средства, без абсолютно никакъв надзор в кухините, от които преди това същият този елит беше изсмукал!И неслучайно финансовите пазари изобщо не усетиха никаква криза по време на... "страшната, и световна пандемия" от коронавирус:)))!А ваксината е само катализаторчето, което ще "пречисти" процеса!

29

Бау

преди 3 години

ето така тръгват слухове и прочие. Човека за каза "ако са 70% ваксинираните". Това значи: вируса да изчезне, т.к няма да има къде да иде. Ако изчезне - хвърляме маските. Народа пак не разбрал и ще разпространява и плюе ...

28

Анонимен

преди 3 години

"Дори и да имате ваксина срещу коронавирус, не може да ходите без маска на обществени места. Това е засега мнението на лекарите, предаде БНР."Е нали очилатият клоун, който за съжаление топли министерския стол на здравеопазването заяви, че при 70% имунизирани хвърляме маските?

27

Анонимен

преди 3 години

"Ваксинираме се,за да не се разболеем тежко"Страничните ефекти от ваксината включват тежко разболяване до смърт.

26

БРЦК

преди 3 години

По голяма лъжа няма . Ако ще и да се ваксинирате отзад спасение от РОБСТВОТО НЯМА . САМО ВОЙНА ЩЕ ЗАЛИЧИ МЕРАЦИТЕ ЗА ВЛАСТ НА ООН

25

Учен

преди 3 години

Как точно го установиха? Или го предполагат.Щото то си трябва 2 души от които един ваксиниран ,а другия само и единственно в кантакт с ваксинирания ....и да се зарази от ваксинирания.И да сме сигурни,че ваксинирания не е бил заразен преди ваксинацията.И да имаме десетки случаи,тогава можем да кажем "доказаха".

24

Анонимен

преди 3 години

Значи няма смисъл от ваксините.

23

Анонимен

преди 3 години

Да си спомним думите на тунингования министър: Ваксинираме 70% от хората и хвърляме маскитеИ още, което е по- важно:Ваксините са ефективни и БЕЗОПАСНИТака, още ли ще ни натрапвате компетентното мнение на ***?

22

Шмул Розенкранц

преди 3 години

Ха така... ами да са им честити милиардите тогава:)))!Всеки ден се пуска кукичка, чака се да клъвнат, колкото се може повечко рибоци и после се осребвяват печалбите, просто е, ама е само за богоизбраните:)))!

21

ново 20

преди 3 години

Леко полеко ни подготвят че има ваксина ама видите ли -нищо няма да се промени!И за каква политическа цел е цялата работа със ваксинирането?

20

Бау

преди 3 години

уффффффффффф "не може да ходите без маска на обществени места" Целият ми план пропадна ....