29

Анонимен

преди 3 години

На ваксините срещу к19 е указано да не се прилагат на бременни, а жени които се васкинират не трябва да забременяват следващите 2 месеца защото може да се увреди плода и да родят увредено дете. Но дали са само два месеца или две години - никой не знае. Вижте какво се случва с такива майки които вярват на медицината и на безопасните лекарства - потърсете информация и клипове за Thomas Quasthoff, гениален оперен певец, но роден без ръце! Много деца на Запад са родени като него тогава, но за това никой не говори.

28

Анонимен

преди 3 години

на 28март започва голямото ваксиниране важна информация

27

Анонимен

преди 3 години

Мангъра не е против ваксините. Мангъра е против това да се пуска ваксина направена за 1 година. Една ваксина се прави и тества минимум за 5 години.

26

Анонимен

преди 3 години

А защо трябва да се посписва декалрация, че ако стане нещо не може да съдиш никой и да имаш претениции? Ваксината нали е безопасна?

25

Бау

преди 3 години

До 21никой не крие. Това е много много рядък страничен ефект и го пише в листовката. Лицевата парализа. Тя е временна.

24

Анонимен

преди 3 години

Мангъров винаг и е подкрепял ваксините и е заявавал в интервюта, че всяка година се ваксинира. И никога не е натрапвал мнението си.

23

Бау

преди 3 години

До MaйMyнaтaчетох го в този сайт, от който взима днес :D Скоро ще е тук. :D

22

Анонимен

преди 3 години

честито на опитните мишки

21

Анонимен

преди 3 години

"Който си сложи ваксина, ще участва в третия етап от изпитването на ваксината." Мангъров.Да, ама аз не искам да съм опитно зайче! Пробвайте ги тия ваксини на някой друг. За 8 месеца ваксина не може да се направи. Трябват поне 5 - 6 години, за да е научно доказана и тествана!

20

MaйMyнaтa

преди 3 години

Бау крий се, че оня иде с правата лопата

19

Анонимен

преди 3 години

Сутринта гледах клип в ютюб на медицинска сестра от Тенеси,афроамериканка,която плачеше,и казваше,че след ваксиниране на 3-тия ден лицето и е парализирано,и призоваваше хората да не се ваксинират,и плачеше ,чувстваше се ужасно...Това,че се крият тези случаи е притеснително,изобщо съм в шок и потрес от това,което става.

18

Иво Христов

преди 3 години

Моля тия 80% дебиили от населението да не се ваксинират. Да има за нормалните, които искат да учат, да пътуват или да почиват по хотели безопастно

17

Бау

преди 3 години

забавното е , че Мангъров (вашият кумир) подкрепя ваксинацията :D

16

Умник

преди 3 години

Мобилно приложение. Всеки да попълни сам придружаващите заболявания, важни за ваксината. Да прочете инструкциите и ако ги приеме да получи баркод. И съобщение за мястото и времето на ваксиниране. Защо да се пишат хартии и да се задават безмислени въпроси на хора, които са здрави. А ваксинирането след регистрация в Арена Армеец, 100-200 бокса с сестра и после да седят 20 мин в чакалнята за странични ефектиТака ще стане бързо без опашки и губене на време

15

Както следва

преди 3 години

За всички замесени в античовешките действия и отнемането на човешки права Балтов, Мутафчийски, Борисов, Ананиев, Коце , Кунчев, Бай Шиле:Обвинение-->Съд-->Присъда-->ЗатворЗа всеки случай - международен трибунал!

14

Д-р Коронис Кауза

преди 3 години

Нали уж само и единствено ваксинирането носило траен имунитет? Защо ще проследяват? Всичко би трябвало да е ясно! Защо иначе ваксинирате народа?

13

Анонимен

преди 3 години

БРИТАНСКИ УЧЕНИ ОБЯВИХА ЗА АЛЕРГИЧНИ РЕАКЦИИ, БЪЛГАРСКИТЕ СИ ТРАЯТ.

12

Анонимен

преди 3 години

Доцент Денев (магазинера) от филма "Двойникът" пасти да яде пред този колос на академичната ни общност доц. А. Кунчев.

11

Анонимен

преди 3 години

Започва проучването на вирусите от мумията в мавзолея.

10

Анонимен

преди 3 години

та нали бяха тествани над 95% и са кво стана , че са експериментални тези ваксини . Е да нали за това този подпис на информирано съгласие