27

до 27

преди 3 години

Аз мисля, че прекалено се преекспонира това със страха за здравето на хората. Като се разгледа по-подробно България е една от страните с най-много деца пушачи. Канцерогенни клетки може да имат хората по генетичен или наследствен фактор. Има хиляди причини да се отключат заболявания. Като се започне от нитратите и нитритите. Те са канцерогенни. Също канцерогенни са пероксидите от старо олио или препържена растителна мазнина.Бензопирен има в цигарен дим и в дима на месо на скара.Много канцерогени.

26

Анонимен

преди 3 години

Как дойдат почивни дни и бройката на заболелите и починалите от ковид рязко спада, тоя феномен се наблюдава само у нашата мила родина, явно у нас и вируса празнува през тия дни.Такъв цирк не бех гледал досега, не се ли усещат че стават за смях вече, а това с бусчето за кренвирши и 40 годишния хладилник направо не ми се коментира, резил !

25

Анонимен

преди 3 години

Защо всеки реши да споделя, ще се ваксинира или не? Решението си е ваше. Не е нужно да ни го натрапвате. Който иска да се ваксинира ще го направи. Другите да се спасяват, както си искат.За тези, които ги дразнят медиите е същото решение. Не гледайте и не слушайте новини. Има канали само с филми или се забавлявайте по друг начин. Светът не се върти около вас,така че правете каквото си искате без да ни уведомявате!

24

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "Пълната картина ще блесне 14 дни" Така е, сега единствения истински плюс е онлайн обучението и елиминиране на заразител 1 учениците. Ако ги пуснат всичко започва отначало и това не трябва да се допуска до лятото.

23

Анонимен

преди 3 години

В България има регистрирани няколкостотин фирми. Регистрацията струва около 500 лева. Стани и ти робовладелец. Никой не те спира. Или нямаш качества да организираш и произвеждаш!? Все някой друг Ви е виновен.

22

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 23Никой не може или не желае да каже,колко време е необходимо за да се разбере,дали няма да се отключи автоимунно заболяване или да се образуват канцерогенни клетки!

21

Анонимен

преди 3 години

На 4 януари връщат децата в детските градини и началните училища, а на 11 януари и по-големите ученици. Две-три седмици и отново настава мазало.В края на януари трети локдаун!Очаквам скоро билбордове насякъде, където Мутрата гледа сърдито и злобно, сочи с пръст и пита - ТИ ВАКСИНИРА ЛИ СЕ?

20

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

до неразбралитеПиночет инквизираше крадците, докато всичко си признаят, после ги заравяше в дълбоки дупки далече от цивилизацията.Пиночет въведе ред, но само в Чили имаха късмет !!

19

Анонимен

преди 3 години

Пълната картина ще блесне 14 дни след коледните празници. И пак не е много сигурно дали ще е пълна картинката. Големите фирми ще продължават да правят антигенни тестове при завърнал се болен, който е взел болнични с друга диагноза по препоръка на робовладелницте. В малките населени места, където нямат лекари търсят кмета и поръчват по телефона на кмета да им доставя лекарства. Така е от преди години. Има населени места, където лекар не е стъпвал от години.Данните за починалите се подават късно.

18

Анонимен

преди 3 години

Както винаги всеки, който обобщава "българинът" за негативни неща, описва себе си.

17

Анонимен

преди 3 години

Гледам всички световни новини има само 2 минути репортажи за вируса на ден. Няма всяване на паника от никакви вируси и мисирски медии в целия свят. За тия безбожници тиквите няма Коледа и християнски празници само кренвирши и ваксини им в главите. Орбан каза че ще ваксинарят хората когато унгарското правителство реши и със какво намери за добре. Във Туркменистан пък е забранена думата Коронавирус.

16

Анонимен

преди 3 години

Пиночет ! Неговият модел,за съжаление,е единствен,който може да внедри ред и дисциплина в тази ориенталско-балканска територия!Станах свидетел на чудеса невиждани от обшеството.Всеки лае,всеки разбира,всеки се оказа вирусолог.Пръскали ни,чипирали ни,затваряли ни,убивали ни.Вярваш на теории без нито един аргумент и доказателство,а отхвърляш мнения на лекари,експерти,изпатили.Затова фейкнюз-разстрел.Това е !!

15

mislete be ti kvi

преди 3 години

Takava bqsna reklama za vaksinte tuk v Ispaniq nqma vqrvaite mi

14

До Активист на БСП

преди 3 години

Какво общо има това с политиката, бе голобради млад *** оте? Видял си ти грабеж и мизерия в жалкият си животец,когато бяхме оголели и обеднели като пушки.Е гати презадоволеното и разлигавено поколение.Заслужавате да се върне БСП Гечев ,че да видите щ ое то грабеж и фалит на държава!Ама защо трябва и ние още един път,,да ручаме жабетата" заради такива като теб,които първи ще избягат! Глезльовци и неудачници с претенции!...

13

Анонимен

преди 3 години

Първите количества са по-скоро символично начало. В началото на новата година ще говорим вече не за 5 хиляди, а за 50-60 хиляди дози, уточни доц._____баси че останеме без колбаси по магазините

12

Bez pare ne

преди 3 години

Vaksiniram se sled GERB za 1 milion evro ot chekmedjeto

11

До 11

преди 3 години

Много оригинално !!!Ха-ха-хаИзчезвай бе задръстен ! Я сега да видим като си толкова умен,ако зависеше от теб ,с какво би ги превозил ???

10

Бау

преди 3 години

никой не може да ги убеди вече. "Клипчето" беше толкова реалистично! Тези, които ги правят тези неща са за затвора, принципно.

9

Анонимен

преди 3 години

Коментарите са потресаващи. Българинът е ***, и си заслужава съдбата.

8

Анонимен

преди 3 години

Изборите на 28 март, щом всичко върви към оправяне!