299

АнонимеН

преди 3 години

ДО ИЗБОРИТЕ ЩЕ ИМА ЛИ ВАКСИНИ , НЯМА ЛИ ДА ИМА , ЩЕ ИМАТ ЛИ ЕФЕКТ ТИЯ ВАКСИНИ , НЯМА ЛИ ДА ИМА!----------СЛЕД КОЕТО МАСКИТЕ СТАВАТ САМО ПО ЖЕЛАНИЕ КАКТО И ОСТАНАЛИТЕ ОГРАНИЧИТЕЛНИ МЕРКИ!!!КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА ИЗКАРА ЕДНА НАСТИНКА КАТО КОВИ19 ДА СИ СЪБИРА БАГАЖА В КУФАРИТЕ И КЪМ ОТВЪДНОТО!

298

До 324

преди 3 години

Всеки ден пътувам с автобус. Всеки ден пазарувам в супермаркетите. И така от началото на пандемията. На 62 съм. Още не съм се заразил. В затворените места съм с маска НАД НОСА, навън - под носа.

297

до 316

преди 3 години

Как да ги съдят всички без маски? Та те не само не ги съдят, ами им изпращат реанимобил да ги спасяват във ВМА и Правителсвена болница.Нали Гошо от Боец до 2 декември излъчваше от канала си протеста на живо и подсмърчаше сополив?Гореше маски и подстрекаваше хората от лятото още да не носят маски. Да, но преди седмици когато се разболя той и жена му ореваха орталъка да им намерят легло при истинските доктори.Щото видиш ли във Видин щели да ги ликвидират-нямало кадърни там.Така се паркира във ВМА.

296

До 323

преди 3 години

АЗ НОСЯ МАСКА ПО 5- 6 ЧАСА ДНЕВНО ПО РАБОТА. ОЩЕ НЕ СЪМ УМРЯЛ ОТ ТОВА.

295

Анонимен

преди 3 години

Чети в другата статия - маските зашитават и всички са единодушни за това.

294

Анонимен

преди 3 години

Дистанция не спазват и маски не носят избирателите на ГЕРБ и подобните на тях като манталитет. С тях е безмислено да се спори. Факт!.

293

Анонимен

преди 3 години

Значии от 2021 щом не се ваксинираш, значи несъществуваш.

292

Обективен

преди 3 години

Аз рядко ходя на места, където трябва да бъда с маска, но когато това се случва, веднъж като сложа маската, не я махам, докато не се прибера вкъщи. Веднъж се наложи над 4 часа да съм с маската без да я махам и не видях нищо, което да застрашава здравето ми също както и останалите пъти, когато съм бил с маска.

291

АнонимеН

преди 3 години

ДУШМАНИТЕ КОИТО ЗАДЪЛЖАВАТ ЦЯЛОТО НАСЕЛЕНИЕ ДА НОСИ МАСКИ И ДА СЕ ЗАДУШАВА ЗАСЛУЧАВАТ ДА БЪДАТ ОБЕСЕНИ ПУБЛИЧНО НА ПЛОЩАДА!!!ДА СТЕ НА ЯСНО, ЧЕ 90% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО ГО МИНАВА КОВИД19 КАТО ХРЕМА И ТРЯБВА ДА СЕ НАЛОЖИ НАД ОСТАНАЛИТЕ 10 % НЕУ-ДАЧНИЦИ А НЕ 10% НЕУ-ДАЧНИЦИ ДА СЕ НАЛАГАТ НАД 90%

290

Анонимен

преди 3 години

Тези без маски трябва на място да ги бият публично с пръчки на голо.

289

Анонимен

преди 3 години

Доказано е, че маските не вредят на здравето, но я се опитай да го обясниш на кови-.

288

АнонимеН

преди 3 години

ЗАРАДИ 200 ХИЛЯДИ ОТ БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ СЕ ВЗИМАТ БЕЗУМНИ МЕРКИ ДА БЪДАТ СПАСЕНИ КАТО СЕ ЗАДЪЛЖАВА ЦЯЛОТО НАСЕЛЕНИЕ ДА ЖИВЕЕ В ЗАТВОР И ДА СИ ВРЕДИ НА ЗДРАВЕТО СЪС НОСЕНЕ НА МАСКИ ОТ КОИТО СЕ ПОЛУЧАВА ТРЕВОЖНОСТ, ЗАЩОТО ОРГАНИЗМА НЕ ДИША СПОКОЙНОКОЙТО ИСКА ДА СЕ ПАЗИ КОЛКОТО СИ ИСКА!!!!ТОВА ДА СЕ ЗАДЪЛЖАВАТ ВСИЧКИ Е АБСОЛЮТНО БЕЗОБРАЗИЕ!

287

Анонимен

преди 3 години

Няма да ограничим епидемията, докато тези дето са без маски и/или не спазват дистанция не започнат да ги съдят по бързата процедура. Както го караме ще продължаваме да сме първи в света по брой на починалите от Ковид-19 на човек от населението.

286

Анонимен

преди 3 години

Повечео т ясно е, че ако някой има проблеми при носенето на маска, то той си ги има същите проблеми и ако не носи маската. Не в маската е проблема, а в самия човек.

285

До пишещия...

преди 3 години

... само с големи букви....Тури цайсите бе !Дан ти го туря ас изодзадзе Грузия

284

Анонимен

преди 3 години

Правилно казват хората, че неносененто на маска трябва да се третира като опит за убийство и да се наказава с много години затвор, а когато заразения почине от Ковид-19, трябва и смъртна присъда за кови-диота без маска.

283

Анонимен

преди 3 години

Само ненормален и извратен човек може да тръгне без маска.

282

Анонимен

преди 3 години

Носенето на маска е най-доброто средство срещу вируса, но хората са прости и не могат да го разберат.

281

Анонимен

преди 3 години

Страхът идва, когато виждаш *** без маски, на които не им пука, че заразяват другите хора, докато един ден не осъмнат с тръба в гърлото.

280

Разумен човек

преди 3 години

Неносенето на маска да се третира като опит за убийство и да се лежи поне 20 години!