29

малко факти

преди 3 години

Много е добра да. БВП/ч в Русия за 2019 е 9700 долара, което е дори по-малко от България. Направо цъфти от прогрес и благоденствие.

28

Анонимен

преди 3 години

Tрола иска да представи украинските фалшификати за руски. Льольо, у нас се внасят укропитешки спагети, панска майонеза без яйца, няколко вида мая, смесен пчелен продукт с китайски мед, ей това се внася от крайната като "храна".

27

Анонимен

преди 3 години

Много е добра Русия...И затова всяка година няколко хиляди я напускат, за да отидат в лошия запад :)))))))))))))))))))))))))))) Пожелаваме на Русия все така добра да бъде :))))))))))))

26

Анонимен

преди 3 години

Добра в смидъл, че добре започна да си оценява и пази богатствата, а ония айдуци грабители поробители от запад останаха ксто медузи на сухо в много направления. Като не залитаме нито по едните, нито по другите, ще видим ясно картинката. Окей?

25

Анонимен

преди 3 години

24 Руският винаги го е имало. Френският се ползвал от времето на Османската империя. Османлиите и тяхната висока порта сключват заеми с французите, французите им дават пари и оръжия. После тези оръжия са използвани срещу българите и руснаците.

24

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 27Леко си минал: да разбереш каква стока са руснаците само с един пакет спагети .... има къде по-страшни начини да го разбереш.

23

Анонимен

преди 3 години

Пред 10 тина дни купих от хранителни стоки три минутни спагети. За по-бързо приготвяне.Бяха отвратителни и отидоха в кофата за бок....лук.И се зачетох на опаковката кой произвежда това нещо. За мое огромно учудване - маде ин Русия.Ами това е Русия днес. Просто качество като за колхазници.

22

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 23"20 ти си малoумен. В Люксембург кой работи?"Имам само един въпрос: защо си неграмотен, но устат?

21

Анонимен

преди 3 години

След Брекзит английският трябва да бъде премахнат от ЕС.

20

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 21Руския ни го натресоха комунистите. България е била естествено франкофонска държава преди Комунизма.

19

Анонимен

преди 3 години

Запетайката е само пред "въпреки че", а не и пред "че" в тоя случай.

18

Анонимен

преди 3 години

Натресоха ни 30 часа седмично английски вместо руски, оправдаха се с нато и с Костов, мангaла, който разби вратата на парламента, сложиха визи, сега гонят дипломати, после защо било така.

17

Пинокио

преди 3 години

Руснаците могат да живеят и бе да ядат... само на водка. Но без да лъжат не могат да съществуват!

16

до обяснявам.

преди 3 години

Същото прави и Русия.Тя е една империалистическа държава, въпреки, че обвиняваше Запада за това.Западът освен колонии има и работливо население.Колко технологии подари и продаде Запада на Русия миналия век? Всичките бяха съсипани.И леките им коли и шевните машини са изкопирани западни технологии, но са много по-грозни и некачествени.Днес е същото.

15

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 16В Европа няма нито една монархия с основно участие в политиката или икономиката на съответната държава. Неграмотен си.

14

Анонимен

преди 3 години

Хората са казали дръж приятелите си близо, а враговете още по-близо. Тролщините ти няма да ти помогнат да поумнееш. Половин европа е монархии, женени по сметка, това как ще го обясниш? Как ще обясниш и че по цял ден набиваш едно и също за няколко цента и торба с лъжи и злоба. Хапчета?

13

Анонимен

преди 3 години

До ОбяснявамПреди да седнеш да "обясняваш" трябва да си грамотен, а ти не си.

12

Анонимен

преди 3 години

Комунизмът вече не е на мода никъде.Прекалено много зло донесе на света.СССР и Русия така и не разбраха, че не могат да налагат насила идеологията си, особено когато носи само концлагери и глад , и голи обещания за светло бъдеще.А днешните управници на Русия са точно от тези среди, които налагаха на народите своята идеология насила.НЯМА ДА ИМ СЕ ПОЛУЧИ. да се прочетат коментарите в руските сайтове и да се разбере, че Русия далеч не става добра, точно обратното и затова републиките бягат.

11

Обяснявам

преди 3 години

Специално за 9- прехваления Запад дължи днешното си благополучие на заграбване на земи, робство, експлоатация на колонии, войни и всякакви престъпления срещу по слаби народи, включително българският. Така че- да крадеш от престъпник не е престъпление.

10

Анонимен

преди 3 години

Ох БожееееВсеки втори руснак под 30 години иска и се маха от болшя ***, те ми били добре...Защо в нашата фирма вече имаме 2 руснака избягали от путешкият рай?