12

Анонимен 123

преди 3 години

Днес.бг, Защо така, започнахте да пишете, кой на колко години е починал. Преди ги нямаше тези данни. Плашите народа ли,, правите ни на *** ли.. Много ясно, човек като има диабет- инсулин, сърдечни проблеми-хапчета, астмата-няма кой да даде помпичката, и др болести, му се отказват даденото лечение, и умират от болестта си, а не от коронката ви.. И понеже ги пълните с разни антибиотици, като опитни мишки.... Това е цялата истина.

11

Bond

преди 3 години

"към момента няма информация за придружаващи заболявания" = "без други заболявания"Това само "гений" с IQ, колкото номера на обувките му, може да изтипоса като заглавие.Щом и Бога Слънце ви определи като м.и..с.и.р.к.и, няма какво повече да се каже.

10

Анонимен

преди 3 години

Добре поне, че не казвате, че е починала заради коронавируса.

9

До бг смешки 2

преди 3 години

С по 150 починали на денонощие от март досега требваше да сме останали само 3 милиона,ама викаш и на теб не ти е лесно с тая празна главичка?

8

Светозар

преди 3 години

Забелязвате ли, че може би 80 % от починалите за съжаление са страдали от Диабет. Дали няма някаква връзка между тази страшна болест и Коронавируса ? Учените дали имат идея по въпроса ? Ако приемем конспиративната теория, че Коронавируса е създаден изкуствено, то неговите конструктори, дали не са го направили, да " взаимодейства " с това масово заболяване ?

7

Ro

преди 3 години

Недоверието на хората идва от това, че цялата ни съвременна история бълва от лъжи, дезинформация, използвачество и какво ли не. То никога не е било по-различно за обикновения човек, де. Да не говорим тази тенденциозност, с която се отразява в медиите. Вирус има и, както винаги, най-тежко го отнасят компрометираните организми. Ако някой се възмущава, че *** не вярвал, да се огледа на какво изобщо може да се вярва, защото няма начин покрай смъртта на стотици хиляди, някой да не е извадил келепир

6

бг смешки 2

преди 3 години

измират по 150- 200 човека на денонощие но на българина всичко му е ясно ! мн про***ст народ ...няма вирус , няма нищо ...нация от ДЕБИ***ЛИ ! професора е напълно прав ....

5

Анонимен

преди 3 години

Само крадливата гадина със струйника нищо й няма. Опука четири тона суджук произведен по специална рецепта за хипертоници, кръвното му високо, брадати доносници му баят в правителствена болница, гони пеевски на килограми, в данъчната му декларация фигурират около шест бинки спестени от болнични, усвоява (краде) денонощно като бесен и се кани да живее поне три хилядолетия.

4

Бау

преди 3 години

една идея по-полезно ще е ако казват от кои градове са. От села и малки градове не са в системата.

3

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1Най-вероятно - пневмония. Жалко.

2

пияница мистик

преди 3 години

До 1От старост, другарю

1

Анонимен

преди 3 години

Бог да я прости жената,а от какво е починала така и не разбрах?