199

11

преди 3 години

До ЧитателПрав си, ама си невероятно неграмотен, следователно си малoумен.

198

Г-жа Дупчек

преди 3 години

Eй, един път почти да познае базовото рпордуктивно число. Явно нищо не смята, просто чете стари данни, публикувани в различни доклади на западни организации.

197

Читател

преди 3 години

В сравнение с Сърбия и Турция било добре. Точно по официялни данни не е добре. Сърбия е на 40 място по смъртност ние сме в топ 10 скоро? Не се правят тестове и за това тази графа е добре. Но виж смъртноста и ще знаеш и активните случаи г-н математик. Средно 1.5% смъртност при нас наистина може да е 2.5% поради цялостното влошено здраве и застаряващо население. Е 150 случая прави 6000 болни на ден. Смъртните случай изостават с две седмици на активните случай. Поне изчакайте да паднат мъртвите бр

196

Сата НАТО

преди 3 години

В монта съм болна от Ковид, с всички симптоми и хич не го карам леко.------И аз съм карал грип, даже 10-15 пъти, и какво?

195

11

преди 3 години

До БолнаПотвърждавам! Тоя говори абсолютни глупости! Докога ще пускат такива луди да ръсят глупости. 2 милиона поне вече го минаха и на практика са ваксинирани. Затова и без мерки заболеваемостта ще спадне. Така че, не Мутафчията, а Мангъра се оказва прав. Пожелавам ти бързо оздравяване!

194

защо в Бг нищо не ,.

преди 3 години

,.... върви ?Защото всичко е подчинено на политиката , ВСИЧКО Е ПОЛИТИЗИРАНО , КАКТО БЕ И ПО ВРЕМЕТО НА СОЦА !Икономиката е подчинена на политиката , а не обратното , за Тва !

193

СУТРЕШНО ИЗКАЗВАНЕ

преди 3 години

На И.Костов :''Няма доверие в институциите , и затова НЯМА ДОВЕРИЕ В МЕРКИТЕ ,...ИМА БОЙКОТ'' !''В политиката в Бг се влиза за да се НХРАНЯТ''!Следователно , и НОЩ и новият министър , ще го отнесат заради примитивните упрвляващи !

192

Болна

преди 3 години

Това са пълни глупости! В монта съм болна от Ковид, с всички симптоми и хич не го карам леко. Установен с бърз тест. Познавам още 10-тина човека които го изкараха. Без PSR. В тая държава никой не знае колко са заболелите, колко са го изкарали, колко са починалите от този вирус! Никой не е луд да дава 120 лва за тест, от какъв зор и какво ще му помогне това. В тази държава е някакъв ужас без край!

191

Анонимен

преди 3 години

Мутри са бащите ви, братята и цялата ви рода.

190

Анонимен

преди 3 години

Забравяте, че щабът на Мутафчисйски е полузаконна структура, която реално няма никакви отговорности, освен да съветва. Решенията ги взимат мутрите. Повечето хора насочват вината за растежа на епидемията към щаба, а тя е реално на мутрите.

189

истината

преди 3 години

Нищо добро не ни чака с Мутрите-феодали! Болниците са неподготвени без лекарства, лекари , апаратура и се мре ЯКО -ДА. Кой е отговорен ?

188

Анонимен

преди 3 години

Голямият проблем в България е, че мутрите не си поставиха за цел спиране или ограничаване на епидемията, както направиха редица държави най-вече в Източна Азия, Нова Зеландия и Австралия. Мутрите казаха, че целта им е "да има достатъчно легла в болниците". Преди две седмици мутрите заявиха: "ние не можем да спрем епидемията".

187

бг

преди 3 години

нищо не става от тая народ !

186

Обективен

преди 3 години

То не беше особено трудно да се познае какво ще стане с епидемията в България още след първите неадекватни мерки на мутрите в началото на епидемията.

185

Анонимен

преди 3 години

"Базовото репродуктивно число вече е 0,89, което вече е доста добре."Ами това число отношението между починалите с Ковид за 24 часа към броя на новозаразените ли е? Защото вчера сте го надминали!По над 150 починали дневно с Ковид, направо е чудесно! Или едни пари отиват от пусто в празно (научно издържани статистики) и не спазващите мерки са виновни?

184

Обективен

преди 3 години

Сега не тръгваме надолу, а сме все още нагоре. Това, че не тестват когото трябва, създава измамното усещане, че новозаразените намаляват, а реално е обратното

183

Анонимен

преди 3 години

Как ще ме убедите, че Мутафчийски, с тази ментална настройка, която даже не може да прикрие, не убива хора? Някой правил ли му е психопрофил наскоро, някой проверявал ли е каква е смъртността сред пациентите му?

182

Анонимен

преди 3 години

До МутафчийскиПозна, защото знае,че здравната ни система не работи,който влезе в болницата,ако не е от нашите...умира. Позна, защото знае, че пожарникар управлява здравеопазването и дава указания на лекарите,дори и кога конкретни болни кога да бъдат изписани. Позна, защото знае,че за народът вместо легло в болница ще има стълби пред болниците,а за Тиквата и тиквичките лекарски екипи в скромните им палати.Не само Мутафчийски, всеки в България го знае това.

181

ДААА

преди 3 години

НЕ ЗНАМ дали е генерал смърт ли е къв е но измират по 150-200 човека на денонощие . коеот за държава е крайно много ...

180

fool

преди 3 години

До До foolКато чета коментарите на такива индивиди като теб и губя вяра в бъдещето на човечеството. Лошо няма, вие си вярвате, никога няма да просперират такива като теб, не за друго просто нямате умствен багаж :)