93

Няма значение

преди 3 години

До Анонименама вирусите не са живи организми иманно поради причината, че не могат да се размножават самостоятелно...

92

Анонимен

преди 3 години

Вирусите са най-примитивните живи организми. Имат единствено "инстинкт за рамножаване." Тука ги направихте хитри агенти на КГБ, спотаили са се в лобовете покрай сърцето и чакат с месеци да стане Великден. Пълни глупости. Вирусът или се рамножава (и прави човек болен), или умира, победен от имунната система.Такова, скрил се е, лежи, чака няма при него.

91

Анонимен

преди 3 години

Вторично заразяване или както е известно като резаразяване е спорно. Някои от учените смятат, че вируса заспива ниско под лобовете. В дясно имаме по 3 лоба - в ляво по 2 заради сърцето.Това са общо 5 лоба.Там под тях се скрива вируса и заспива.Така излизат отрицателни тестове на хора, които не са излекувани.Лекарство няма-не виждам как са излекувани,но мисълта ми е, че в подходяща среда вируса се събужда и се появяват симптомите на Ковид.Човека отива на лекар и казват отново заразен.Съмнително.

90

До 92

преди 3 години

ТИ ЧЕТИ!!! НЕ СЕ Е ОТКАЗАЛ, А НЕ МУ Е БИЛА ПРИЛАГАНА РЕКОНВАЛЕСЦИНТНА ПЛАЗМА. НАЛИЧИЕТО ПРЕДВАРИТЕЛНО НА АНТИТЕЛА СРЕЩУ КОВИД ГОВОРИ ЗА ВЕЧЕ ПРЕКАРАН КОВИД ПО- ЛЕКО И ТОВА Е БИЛО ВТОРО ЗАРАЗЯВАНЕ, С ЛЕТАЛЕН ИЗХОД. ТОЗИ СЛУЧАЙ ЗАДАВА МНОООООГО НОВИ ВЪПРОСИ.

89

Доцент

преди 3 години

До ПрофесорОчакваме и Винкела да го последва. Аман от такива алчни и елементарни патриоти...

88

Игнасио

преди 3 години

И какво е спортувал да не са го ударили в главата. Той се правеше на боксьор, щеше да бие бялата златка. Но беше много неприятен като човек. Неговата алчност както и на Винкела бяха грозни и отвратителни. С тези десни идеи за крадене и грабене това бе есествен край....

87

Четете бе

преди 3 години

отказал се е от РЕКОВАНСЦЕЛЕНТНА ПЛАЗМА , с която се лекуват Властимащите !Сега разбрахте ли ,че олигарсите и политикарите се лекуват ,а народа мре по стълбите .

86

БСП

преди 3 години

И тоя Бойко го гътна. И го писаха на короната.Много противници на режима на диктатора Бойко Борисов ще починат от COVID-19..

85

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 73 От какво е боледувал ?

84

Jimmy

преди 3 години

Дай боже и други ояли се политпруститутки да но дадът пример

83

Анонимен

преди 3 години

"Преди да се разболее от COVID-19, Валентин Касабов имал антитела"Всеки има антитела. Ако нямаш антитела значи нямаш имунна система и не може да си жив.

82

Анонимен

преди 3 години

Голям карък, ако остане единствен от НС...

81

Анонимен

преди 3 години

90% от коментиращите пишат коментари от типа "На Вуте да му е зле...". Ако не ви харесват тези управляващи, изберете други. Да, ама ще ми кажете, че други няма. И така ще си ги въртим едни същи дупетати до дълбока старост.

80

Ужас

преди 3 години

Това с антителата е много мътна работа. Трябва да се гледа и тълкува правилно. Не се казва какви са били антителата, защото са три вида, IgG, IgA, IgM. За да сте малко по-спокоен, трябва да имате само IgG, сигнал за отминала инфекция и вече почти справил се организъм. Другите две са сигнал за активна или започваща инфекция, не се знае кое как ще се развие.

79

Ямболски цървул

преди 3 години

Кармата си знае работата.

78

Анонимен

преди 3 години

До всички писатели в стил ужаси от полето за коментари, които са на заплата или са без грам човещина:Продължавайте да ринете кал по починалите хора и скоро ще ви се случи на най- близките! Това е опасна игра.Престанете да злорадствате над починалите хора! Носихте ковчези, разпъвахте бесилки, правихте вуду магии на площада-но това е бумеранг. Тази енергия е много опасна. Не си играйте с това! Поне над починалите хора бъдете смирени!Защото който копае гроб на другите-сам пада в него.

77

В

преди 3 години

Щом и антителата не помагат за какво ни е ваксина???

76

Анонимен

преди 3 години

Вярно е. Омразата те разяжда отвътре, не короната.

75

555

преди 3 години

Аре в ада сега

74

ВРАЦА

преди 3 години

Да гори в ада. Нали все ни настройваше срещу турците все едно сме нещо повече от тях. С тая омраза много и живя