15

Анонимен

преди 3 години

Хората се блъскат в немските вериги докато бг заведенията са ощетени от държавата и стоят затворени.Бойко май изпълнява поръчки на Меркел за досъсипване на бг икономиката

14

Анонимен

преди 3 години

Не е нормално и да си помисли човек,че в подобни времена може да се празнува в заведение,какъвто и да е празник или повод ! На т.нар.ресторантьори,които не са нещо повече от селски кръчмари,не им пука,за зарази,смърт и сриване на икономиката! важното е да има едене и пиене,турбофолк,да се похарчат дълбоко замразените от март месец миризливи мръвки и цар Кирови ракии!Колкото по-бързо фалират,толкова по-добре!Пожелавам им го от сърце!

13

Анонимен

преди 3 години

Кръчмарите ще пият една чаша студена вода за Нова година. Гаранция!

12

Едно и също меню

преди 3 години

Гнусно и прескъпо, отделно лъжат винаги и в грамажа на всяко ястие, а и след това затваряне представете си какви ще са продуктите....

11

Станка

преди 3 години

Не мога да разбера що за човек трябва да си да отидеш и да наринеш 2 хил. На някой хотелиер за двама души за 3 нощувки и велики празнични вечери. Сори ама нашата компания сме 5 двойки искат ни 10 бона да го ду.. Т. За 10 бона същата компания лятото ще изкараме в чужбина за 10 дена с всички екстри. А сега за 500 лв на домашно ще празнуваме 5 дена

10

2

преди 3 години

Колко ненормален трябва да е човек, за да желае, в това чумаво време, да се натъпче с още десетки в едно тясно пространство и уж да празнува.

9

Анонимен

преди 3 години

Някои професори и лекари станаха за 8 месеца народни артисти ,спокойно може да заместят артистите в театри и кино )

8

Обръгнал

преди 3 години

Тая година ще пропусна!

7

изтрийте ме сега

преди 3 години

Хайде...идете се боцнете като сестра Линдзи и д-р Дюрасо от Ню-Йорк...за които пише в по-долната статия! И от чернокожа...благодарение на ваксината ...става бяла!!!! Поникват и рога...копита... опашка...ципести прилепови кирила...дълги кучешки зъби....и с крясък на сова ...отлита от еврейската болница..дето са я ваксинирали. Не не...това не е сценарий за поредната холивудска боза..а това дето ще се случи и у нас...и по целия свят...викат му "Новата нормалност".

6

111

преди 3 години

Каква нова година? В цял свят затварят и предупреждават за дистанции в България мислят за купони!

5

анономен

преди 3 години

Да резервират- пари на вятъра. Днес на маса, утре в жълт чувал.

4

Анонимен

преди 3 години

Тия печелбари се тъкмят за пачки ,но ще духат супата,от ЕС казаха ясно ,милиони за вируса ще дават февруари ,но на държави които са взели мерки ,тоест затваряне ,ресторанти и кафенета ,барове и много други обекти ,виждате че и границите затварят)

3

Е как

преди 3 години

К. Вельов, нали е депутат от ГЕРБ, ако ще пее и свири в Бургас на Н.Г., значи се знае че ще ги отварят.

2

дедо Коледа

преди 3 години

Нищо няма да се получи! Какво настроение за празнуване ще има?! И какво ще празнувате? Пир по време на чума? Бат Бойко като послушно пале..следва това ,което му нареждат...и гледа Меркелица...щом Германия заятяга мерките...и той ще затяга..Ама бил казал...бил обещал...на 21..... такова...щяло всичко да се отвори...Вервайте му! Настройвайте се за една още по-гадна 2021 г.

1

Анонимен

преди 3 години

Муу-триии? Ей, мутрички? Как се чувствате, продадхте ли вече кайените и пратихте ли жените си на пътния банкет да изкарват кинта? Бил съм на куверт на НГ няколко пъти и ми е пределно ясно колко са "богати" менютата. Алчни, жалки лъжци - ето това сте вие. Май вместо да лежите цял живот, трябваше поне 5-ти клас да завършите. Желая ви бърз и мъчителен фалит.