156

Анонимен

преди 3 години

Разни миришешти на пръст дядки професори ми дават акъл ...Пич, те казват какво да се прави, защото знаят доста повече, отколкото останалите хора.Да беше станал като тях, и теб да слушат хората, но явно не се е получило. Свиквай, такъв живот си заслужил. Превивай гърбината и бъди благодарен, че има разумни хора да се погрижат и за теб.

155

До 172

преди 3 години

Народа тъй е хванал сланинка и надебелял,че може да поживее 4-5 и без да умре ...ще намали излишните разходи ...ще започне да се труди физически повечко(а то се е размързелувал) ,ще си ходи и до село... ще се спомни предишните години ,когато да ядеш ,то и трябва да работиш,а не да цъкаш по форумите и да лежиш на социални или на мама и тата ... )

154

Anonymous

преди 3 години

На хората не им пука за умрелите. Важно е чаготеката да е пълна, да се лее фалшив алкохол и поколението да се отрязва всяка нощ.Баба и дедо, чичо и въйна, мама и тате ще чакат в моргат за ковчег и гробно място!

153

ТРАГЕДИЯ

преди 3 години

Трябва СПЕШНО със ЗАКОН ДА РАЗРЕШАТ САМОЛИКВИДАЦИЯ на малките Бизнеси иПРАВОТО НА ЕВТАНАЗИЯ на доживотно обречени на бедност хора. Да се поставят фургони и телефонни кабини в които хората да могат да се самоубиват и освобождават от мъките на трагичната държава.

152

БЕЗ ПАРИ = УМРЯЛ

преди 3 години

НЕ СЕ ЖИВЕЕ БЕЗ ПАРИ !!! КАК ДА ГО РАЗБЕРАТ ТЕЗИ безсрамни МУТРИ с НЕСМЕТНИ БОГАТСТВА ЗА ПОКОЛЕНИЯ НАПРЕД.ХОРАТА оставени БЕЗ ПАРИ в МИЗЕРИЯ и ПЪЛНА БЕДНОСТ НЯМА ДА ИМА ЗА КАКВО ДА ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ.

151

дебелия тупуп

преди 3 години

няма да се кротне докато не умори 15000 българи целта от 5000 трупа беше постигната следващата е 10000 ангелов се е заел вече ще получи още едно апартаментче

150

пфф

преди 3 години

какви мерки бе? Я се огледайте, навън е пълно с хора, всички магазини работят и са пълни с хора, а в моловете уж са затворени, затворихте залите за спорт, а басейните работят, в хранителните магазини няма никакъв контрол и всички си дишат във врата...какви мерки бе?! Съсипвате едни хора за сметка на други. Хората са притеснени от безпаричието и безработицата не от вируса не го ли разбрахте ***. Разни миришешти на пръст дядки професори ми дават акъл как да живея и да се пазя...

149

Анонимен

преди 3 години

Бойко да търси начин да вземе 10 милиарда евро заем от някъде и да почва да раздава на мутрите, иначе ще го гръмнат. Нито КГБ, нито МИ6, нито нищо няма да го спаси. Алчността в БГ няма граници и не се спира пред нищо.

148

Велмож

преди 3 години

Вожда беше предупредил "НЕ МИ ЧУПЕТЕ ДЪРЖАВАТА" !!!Трябва всички да внимаваме и да пазим държавата на ББ

147

Анонимен

преди 3 години

До Козия кракИзвадил си го от зAдHика си.

146

ПАК МНОГО ПАРИ ЗА БИ

преди 3 години

Пак трябва държавата да плаща ПАРИ на ТЪРГОВЦИ, ЗАВЕДЕНИЯ и МАГАЗИНИ.Сметките ще са изгърбващи обикновените хора данъкоплатци.

145

х

преди 3 години

Отваряйте всичко. Вирусът не е толкова страшен, смъртността е около 1%. Убихте хиляди бизнеси и животи. Икономическата криза ще убие повече отколкото вируса. Депресия, самоубийства, безработица, стрес, замислете се.

144

Анонимен

преди 3 години

До Козия кракЕла разбий моето мазе, ще те чакам, козия крак знаеш ли къде ще ти влезне?

143

Мотиватор

преди 3 години

Ще има излишък от човешка стока на пазара на труда. Цената на човешката стока на пазара на труда ще продължи да пада. За едно работно място ще се състезават поне по 100 човека да го спечелят. А тези имат щастието да спечелят работно място ще работят до изнемогване като товарни добичeтa на капиталиста за добив на печалба, и ще се тресат от страх да не загубят работата си зашото децата им ще гладуват а банката и топлофикация ще им продадат жилището и ще останат на улицата на произвола без препитание и без подслон.

142

Анонимен

преди 3 години

Тия дето дават акъл ще получат заслуженото, но първи ще е тиквата. За него са гласували и той носи отговорност за всичко. Пандемици, "експерти" и "журналисти" след него.

141

Анонимен

преди 3 години

Важното е да има чалга и кючеци, после че ще мрем не е важно.

140

Козия крак

преди 3 години

Извадил съм го от мазата. Нито съм общински, нито държавен служител, че парите ми да идват по сметка гарантирано. Ще разбивам! Каквото намеря! От мази до автомобили и апартаменти. Аз ви плащах заплатите над 20 години с данъците си и осигуровките си! Децата ми няма да стоят на тъмно и студено! Не ме плаши затвор! Аз пари ще намирам ако трябва и да ви пребивам!

139

Българин

преди 3 години

Ох, червени комунистически октоподе, ох червени комунистически октоподе, пусни ни от прегръдката на пипалата си, да ни дойде един як капитализъм да живеем на висок стандарт като материлно богати капиталисти, ох!

138

Анонимен

преди 3 години

500 години робство няма как да не се отразят. Робът чака разрашение за всичко, което прави.

137

Анонимен

преди 3 години

Доста лицемерно е на фона на всичките хора умрели от мизерия, бедност, липса на лекарска помощ, алкохол, цигари, наркотици за последните 30 години, сега ВНЕЗАПНО нещо всички се загрижиха за здравето на стадото. Странно ми е най-малкото...