260

Фики Рурк

преди 3 години

реално Боцо е прибрал комисиона вече за първата пратка ваксини и не му е много зор дали ще се използват или ще се излеят в тоалетната. Но така го превите да изглежда зле пред евро другарчетата му, които и без това го имат за зеленчук

259

Ха

преди 3 години

29% Са даже прекалено , много , но както кажете ! Според мен едва 10% от БГ ще се объркат да се ваксинират и то защото, са в докарани от медиите в ПАНИКА ! Вижте в Германия , закона за инфекциите IFSG , раздел 2 точка 2 и до какво заключение са стигнали хората !

258

Анонимен

преди 3 години

29% са окей, нали математикът каза, че ни трябват 1 млн. души, за да имаме нормално лято. 29% са 1,7 млн. от 6 млн. население. Значи няма проблеми.

257

Анонимен

преди 3 години

Ааа, ваксината оправя и кока колата. Ваксинираш кока кола, пиеш алтай с вкус на папая.

256

Анонимен

преди 3 години

След като се установи оня ден, че кока колата е заразена, защо не я забранявате,питам?!!Нея ваксина няма да я оправи, или бъркам. Знае ли човек, с толкова "напреднала" технологично ваксина.

255

Анонимен

преди 3 години

е ваксината не е добре проучена ,но вируса е 2-3% процента го изкарват тежко и с последици дори да оздравееш а не малка част и си заминават

254

Анонимен

преди 3 години

Аз лично не смятам, че ще ме чипират, нито съм плоскоземец. Смятам, че ваксината не е добре проучена и най-вероетно е повече опасна, отколкото полезна. Може да ме обиждате колкото си искате. Това не променя мнението ми, както и на 80% от българските лекари.

253

Анонимен

преди 3 години

Ако днес се продрискаш, доктора ще те пита вчера какво си ял. Но ако вчера си се ваксинирал и днес получиш мозъчен оток примерно, ще ти кажат, че най-вероятно не е от ваксината. Този филм го гледаме вече десетки години. Та затова е такова голямо доверието.

252

Анонимен

преди 3 години

И как си го представяте ,че това чипче дето ще ви го слагат ще мине през иглата на спринцовката май доста филми сте гледали

251

бла бла бла

преди 3 години

"Последните 50 години, няма нито един умрял от поставяне на ваксина."Е как да няма, провери само в САЩ колко милиарда долара обезщетения са изплатени за поставени ваксини и за вида на увреждането. Тази информация е публична. Аз познавам и български родители, чиито близначета умряха тук в България веднага след ваксинация с пентаксим - и двете. Но това не се казва по "телевизора", съответно ти няма как да го знаеш.

250

даже

преди 3 години

Максимум 15 процента са реално

249

Анонимен

преди 3 години

Да се ваксинират министри, депутати и кметове от гроб и тогава ние.

248

Анонимен

преди 3 години

И аз анкетирах мойте заразени танзанийски кози. Не щат ваксина. Щели да си хрупат заразена папая.

247

S

преди 3 години

Намираме я информацията, но там където трябва, а не по централните новини. Цели 29%, май сте ги завишили малко или хората от старческите домове сте анкетирали.

246

Мишо

преди 3 години

До Българин 1нормално, е че сме на първо място по смъртност. Такава му е задачата на Бойко, да продължи нашето успешно затриване като народ, а не нация. Нацията трябва да се преформатира и да се увеличи бройката на други етноси за сметка на българите. даден му е пълен картбланш да краде и лъже. Никой не го закача. Сега даже и още пари ще му дадат.

245

Пен Шон

преди 3 години

eхо, балалайката, ако ти беше на мястото на високоетичните учени, щеше вече да си разбрал, че с тези темпове на растеж на населението и консумация, планетата ще приключи до столетие. И какво щеше да направиш тогава, високоетичния? Да разкараш такива ненужници, дето вярват сляпо, че всеки им желае доброто

244

Кон Шонъри

преди 3 години

"На базата на мненията и усилията на най-способните, просветени и етични хора на планетата, лекарите и медицинските учени"май забравяш, че СЗО е частна организация, а Физер е търговска такава, съдена многократно за злоупотреби. Толкова си наивен, че е чудно как още си жив

243

Дънинг-Крюгер

преди 3 години

До Чеки Джан14На базата на мненията и усилията на най-способните, просветени и етични хора на планетата, лекарите и медицинските учени.

242

Чеки Джан14

преди 3 години

"На базата на какво обрзование, знания, информация, опит стигнахте до заключението, че ваксините са несигурни и чипират?"а ти на база на какво информация стигна до обратното заключение? Презумпция? Аналогия? wishful thinking? Защото факти липсват все още

241

Дънинг-Крюгер

преди 3 години

На базата на какво обрзование, знания, информация, опит стигнахте до заключението, че ваксините са несигурни и чипират? ФБ, туитър, БГ мама? Има все пак нещо положително, законът на Дарвин действа безотказно.