13

Анонимен

преди 3 години

Браво. Не всеки може да стигне до мач срещу Джошуа. Заслужава си наградата. Тия хора си оставят здравето. Истинските българи те подкрепяме другите са комплексари...

12

Анонимен

преди 3 години

Брат му в една,Статия от 2012 (в гугъл я има още) си признава за Ромските им корени а тоа се българее все едно е роден българинПази боже България от побългаризирани или българеещи се Роми

11

Филип от Филипополис

преди 3 години

Заглавие от северно македонските медии:"Джошуа го "здроби" бугарот Пулев"Победителят може и да не е важно какъв е по националност, важно е че загубилия е българин. Това отговаря на югославската доктрина че българите са народ от загубеняци.

10

Анонимен

преди 3 години

Средата на годината говореше, че ще дари половината пари от хонорара си за борбата с пандемията. ДА го видим сега колко държи на думата си.

9

Войко

преди 3 години

Ако не сте гледали мача, но искате да се реализирате като товарач на картофи, то гледайте мача за да се научите как се мята чувал с картофи!

8

Анонимен

преди 3 години

Джошуа го отупа още в третия рунд, но после го остави и си поигра с него още няколко рунда заради шоуто, пък и хората са давали пари да гледат представление по дълго.

7

Хай

преди 3 години

И защо след мача отиде да се заяжда с него, и то при положение,че е загубил категорично и с нокаут. Защо Кличко каза, че с по-голям *** не се е боксирал. Тервелчо да пробва да посъветва брат си малко, после да изказва мнение кой кого трябва да подкрепя.

6

Мнение

преди 3 години

Мутро ти си позор за България

5

Анонимен

преди 3 години

"Кубрат Пулев дарява половината си хонорар за медиците" ...... Заглавие на вестник Билд някъде средата на април. Да видим дали си държи на думата господин Кобра .

4

ИСТИНАТА

преди 3 години

Министерството на СПОРТА Е ДАЛО ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ 14 МИЛИОНА ЛЕВА НА БЪЛГАРСКАТА БОКСОВА ФЕДАРАЦИЯ.И НАКРАЯ ГОСПОДИН ПУЛЕВ СИ ПРИБРА 5 МИЛИОНА И ВИКА АЗ СЪМ БЪЛГАРИН.ТИПИЧНО ГЕРБЕРСКИ НОМЕР.

3

Анонимен

преди 3 години

Това ако беше в ММА,наш *** щеше да е в болница сега...

2

Колъо

преди 3 години

След толкова много бой щом може да говори, значи наистина е не човек, а желязо!

1

Анонимен

преди 3 години

Напротив, вече пусна поне няколко извинения, по същия начин, както беше и след нокаут от Кличко