302

Анонимен

преди 3 години

Поне този път ръкавиците бяха по регламент, ама този пусти коронавирус му разказа играта.

301

Анонимен

преди 3 години

Пулев е велик българин!

300

Анонимен

преди 3 години

Като побеждава сме с него, като губи го плюем като умираща ***. Българи!

299

хаха

преди 3 години

Почна да се оправдава. Ся пък и той корона имал.... Клоун такъв, изобщо не се прибирай в България, ти си посмешище. Излъга хората че ще се биеш мъжки, баща ти щял да се гордее и не знам си кво. С това да обръщаш гръб и да бягаш от битката като мишка, с това ли баща ти ще се гордее бе. В гроба ще се обърне човека. Нищо мъжко няма в теб, кубрате. Срам и позор си за България. Братчето му се показва по ТВ, що той наакан и не смее да се покаже. Сега ще чака братчето да дърдори и да го оправдава.

298

Анонимен

преди 3 години

Кубрат Пулев е велик! Когато достигнете неговото ниво, тогава давайте съвети и мнения! Браво великане! С теб сме завинаги!!!

297

Анонимен

преди 3 години

Видяхте ли го как в един момент започна да бяга от Джошуа?!Ей така бягат му.три.те като видят големия и коравия!!!Колкото повече ги биеш (му.три.те), толкова повече те уважават!!!п.с. И като ги биете давайте до край... докато падне, сгъне се като чер.вей и започне да реве като бебе и да се тресе от яд, че го дънят като боксова круша...

296

Анонимен

преди 3 години

И нокаутите взеха да ги приписват на короната.

295

разсмя ме

преди 3 години

До Анонимен 345Да, пародия беше, защото Джошоа можеше да избърше пода с него още в началото на мача. Но от уважение към публиката го разцъква до 9-тия рунд.Никога не съм виждал профи мач с толкова огромна разлика в класите на боксьорите.

294

Лекар

преди 3 години

Може би е изкарал детски паралич, морбили, варицела, жълта треска, диария..... !

293

Сметка

преди 3 години

Е, взехме си 5-те милиона ! Ние за това отидохме там. Само за какво му трябваше на Кубрат да се излага със закани към атлета Джошуа ! Като погледнеш двамата - ръката на Джошуа е 2 пъти по-мускулеста от ръката на Кубрат. Джошуа има вид на могъщ атлет , а Кубрат до него е чувал с картофи ! Резултата беше ясен веднага ! И накрая, след мача - 'Ти ще ме запомниш !" По-нагло и тъпо изцепване ,сдраве му кажи ! *** си замълча интелигентно!

292

Анонимен

преди 3 години

Мача беше едно театро и двама души ще си разделят едни милиончета паричики.Зрители да гледат и да цъкат език.Пародия на на боксов мач!

291

ГосТ

преди 3 години

Василев, японското качество е класи над немското !!! Все едно да сравняваш Сарафчето с тая измислена кобра.

290

Как Шампиона

преди 3 години

Може да бъде такъв ,ако няма такъв като Кобрата? Това са различни нива ,но всичко е в общата плоскост на надпреварата или стремежа за слава ...това е стълбата към слава. Но дали след Ковид ще се бие или не решава не само Пулев.Може и това да е единствения му шанс за това да стане шампион ,преди да се откаже...

289

Анонимен

преди 3 години

това ли само 4

288

Анонимен

преди 3 години

Колкото бихме британците на футбол, толкова и на бокс. Може да сме по-добри от тях в художествената гимнастика или щангите, но чак пък на бокс?

287

Анонимен

преди 3 години

Може да се сърдите, но ще го кажа: отиваш като претендент в държавата, създала бокса като спорт, с най-стари традиции, да се биеш с техния шампион (който е и световен шампион с четири пояса от всички възможни турнири), в родния му град, сред родната му публика. Този човек е детронирал невероятния Кличко, който беше еднолично 10 години на върха, а въпросния Кличко вече те е победил брутално и това е втория ти и последен шанс. И да се държиш все едно си на провинциален кеч турнир в САЩ :)

286

Мен Кубрат ме кефи

преди 3 години

И лошия имидж продава, ако не знаете.;)

285

Красимир

преди 3 години

Все едно дали е тренирал

284

Анонимен

преди 3 години

Оправданието е като *** - всеки си го има!!!Джошуа сигурно е комунист и на тулупестата кобра са й били вързали ръцете и краката преди боя.Стоеше и чакаше Джошуа да се нацели с някоя негова ръка по главата, че да го бие...Седи като боко и чака някой да му свърши работата...

283

Анонимен

преди 3 години

Абе не искам даго казвам изобщо ама той си е чист палячйо може ли да си знае хала тогава и да прави на голям страшник на кантара плашише гаргите