79

Зрител

преди 3 години

Даааа, за 5 милиона и аз бих се бил с Джошуа ! Кубратчо да падне още при първия удар и да се прави на умрял - после става и се прибира в България милионер ! Той това и иска - тук Андреа иска "с яхтичка на островче" , "диамантче на пръстенчеееее" , "иска да иска " , че и други покрай нея ! Ееееех, силиконки ! Празноглавието е най-великата добродетел в България !

78

Анонимен

преди 3 години

Тази адрея освен да си прави селфита и да яде френска селска торта с пържоли нищо друго не става от нея няма акал за 5 стотинки тия жени на днешно време са пални мизерии гледат само кои има пари да плюскат по цял ден и да седът по салоните за красота и моловете общество кота нула дано балгария пропаднала даржава виж те само жените.

77

Анонимен

преди 3 години

Тази андрея не може да гледа деца защото е залухава аз ако имам толкова милиони щях да си осинова 4'5 деца от някои дом и две кучета тази е ялова и немобе явно да прави нищо.кубрате довечера да няма продалжаме на пред.този път да нее продължаваме кам балгария без едната вежда и без едната буза.

76

Анонимен

преди 3 години

Нашия бушон ще напреви още по голям герой черния в Англия, и англичаните ще си въобразят, че без черен герой тяхната нация ще изчезне.....

75

sofeto

преди 3 години

"И да паднем и да бием пак ще се напием"!

74

До подмолния

преди 3 години

Регистрираш се в сайта на DAZN и за 3 лева ще гледаш Кубрат срещу Джошуа,а освен тях ще гледаш 1 месец всички боксови събития,почти си е без пари

73

АХААХА!

преди 3 години

значи , заради тия пари чалгаря се натиска толкова време да го бият , като ***.

72

Make

преди 3 години

сега му е ммомента на Пулев да взем най много пари го иначе ще стане преди да се пенсионира Хората още си мислят че бокса се прави заради пояси титли а всико е само и само за парии

71

Анонимен

преди 3 години

До До 41"Явно нищо не разбираш от бокс."Явно ти разбираш доста от бокс.... и умееш да правиш анализи и съпоставки. В такъв случай би ли изброил предимствата на Пулев пред Джошуа, ако обичаш?

70

Анонимен

преди 3 години

Кой ще бие, кой ще падне - това си е тяхна работа.Вие за кво се напъвате толкова?Много големи разбирачи сте на всичко.

69

Мнение

преди 3 години

Абе и една стинка да не вземе пак е по добре от нас бачкаторите щото бил офицер от запаса казаха по телевизора макар че казарма не е виждал!Сигурно ще взема 2 бона пенсия и ще си лежи на дивана без да прай нищо

68

питанката

преди 3 години

Нищо не разбрам от бокс и не ми харесва този спорт. Сега разбрах, защо оная силиконовата кифла Андрея упорито точи лиги покрай тоя боксьор. То било просто заради пари, не е никаква изненада.

67

Джошуа

преди 3 години

Дано да победи Джошуа! Нашият е доста простоват! Поведението му е същото, както беше и с Кличко за съжаление!

66

Коментар

преди 3 години

То е ясно че Крушата ще яде здрав лобут само не се знае нигрото до кой рунд му е дал аванс да го просне на пода!Абе как света да има добро мнение за българите като подобни прости индивиди като тоя..Мутрата..стотиците хиляди индийци ни показват по света!България си я представят като една черна и неизвестна дупка на картата населена с някакви странни ,екзотични екземпляри!

65

До хаха

преди 3 години

Колега, с 5 милиона паунда в сметката и аз бих се пенсионирал. А може би и това е целта на цялото упражнение ;)

64

Анонимен

преди 3 години

До сега разбрахме, че българина разбира от ваксини и вируси сега ще покаже, че разбира и от бокс :)

63

Анонимен

преди 3 години

а футбола нима вече не е само за пари? а баскетбола? кой спорт не е за пари? ако говорим за чист спорт гледай аматьорски бокс. Ако намекваш, че не се удрят - лъжеш се. Но тези хора за 10-15 години са съсипали здравето си, нормално е да получават сериозон заплащане. Поне половината от тези пари отиват за операции и здравни вноски, за лични лекари и пр.

62

Българ

преди 3 години

Къв спорт е туй, само за пари с тия циркаджии

61

Анонимен

преди 3 години

От щаба на Джошуа направиха много мърсотии - първо отказаха мача да е другаде освен в АНглия (въпреки че от СА предлагаха 100 милиона за организация, а в АНглия само 65) за да има английски съдии. ограничиха запалянковците на Пулев до окоол 1000 човека - задължително трябвало да имаш британско поданство и да не си ковид-болен.сега спряха и българските медии.Но Ар Джей бил смел... да бе грънци. Търси служебната победа по точки.

60

Анонимен

преди 3 години

60 - прочети малко преди да говориш. Не става дума за ГЕРБ.Изискване на АНГЛИЧАНИТЕ да няма български журналисти.