71

Анонимен

преди 3 години

Чалгата до какво доведе ...

70

Локдауниращ

преди 3 години

Вирус има, но не такъв какъвто ни го представят.

69

Да-а-а-а-а !

преди 3 години

МАКЕДОНЦИТЕ ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ ЖИВЕЯТ САМО С КОНСПИРАЦИИ - ЗА ВСИЧКО, НО НАЙ-ВЕЧЕ СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ !!!!!

68

Ангел

преди 3 години

Ооо не 40% .Поне 80% от Българите са абсолютни ид.иоти .Вярват във всякакви теории но НЕ и в истината . За тях не сме стъпвали на луната , технологиите ни са от извънземните,Джордж Буш е бутнал кулите,избират си министър председател само заради евтината му харизма ,да не говорим че нямат мозък дори да а осъзнаят колко са пр.сти .Завистливи и мразещи успелите.Абе Пълен ужас !!!!

67

аха

преди 3 години

не вярват, щото са овце и половина! Все повече стават познатите ми заболели от вируса. Ужасно е!

66

Фанг Фанг

преди 3 години

преди да пуква от Китайската Чума, може ли да правя банг банг с Фанг Фанг като Конгресмен Ерик Суолуел?!

65

anonimen

преди 3 години

ima go razbira se vece vyarvame

64

Анонимен

преди 3 години

От как е избухнала пЛандемията все се чудя за Африка където е най ниска хигиената защо нищо не се говори там да има умрели?

63

ШабосОтДавос

преди 3 години

Имунизация - да!

62

Анонимен

преди 3 години

Истината е в Алманаха на Иван и Андрей. Всички суеверия са събрани грижливо и чакат да бъдат изучавани отново в училище.

61

Чоко

преди 3 години

Има вирус и още как. В момента съм го пипнал. Пет дена вече температура а от днес започна и кашлица. Дано не стигам до болница. Има го така че повярвайте и се пазате.

60

Анонимен

преди 3 години

Тази Корона много избира. Само Европа и САЩ. Другаде няма. Искат да си пробутат тъпите ваксини. Няма да стане.

59

Анонимен

преди 3 години

Ще се ваксинираме с ваксината "Астра-Спутник".

58

Анонимен

преди 3 години

Днес кой вярва вече на социолози?

57

Кукуруку

преди 3 години

Всички се занимават с дезинформация и пропаганда. Не само Китай и Русия. Това текстче също не е изключение. Особено ми допадна "изтънчената" манипулация, че хората не разбирали как функционирала демокрацията, защото отказвали да я отъждествят с либералната "демокрация". А за пълния провал на съвременния либерализъм в справянето с който и да е проблем на обществото - нито дума, разбира се. Перррррфектно, като казваше един комедиен филмов злодей.

56

Анонимен

преди 3 години

До 48.Аз пък ще ти отговоря. Няма да дам дежурство в Ковид отделението, защото ме е страх за моите баба и дядо - втората формула на пропагандата.

55

65

преди 3 години

Въобще не повдигам въпроса дали Ковид е от прилепи или лаборатория, и защо Борисов се върна и каза ,,затваряне до март".Просто друг дърпа конците..Ние сме грубо казано ,,плюнки" ,че да имаме мнение.От тук идва и финансова криза.За тези опашки за Гърция ,Турция за почивка ,и др.страни ще трябва б средната класа да плати.След това ще има само бедни и богати.

54

Чeбypaшка

преди 3 години

Защото и двамата сме от един дол дренки. Когато правим секс един с друг не можем да се разберем кой откъде ще е. Всеки иска да е отдолу.

53

Веско

преди 3 години

А 80% от коментиращите са от групата на проф.Христов. Пуснаха ви манипулираното заглавие и всички припяват в хор. Ами ако можехте малко да мислите, проблема не е всъщвствуването на вируса, а в цялата истерия около него. Съвсем логичен е процента хора които да се замислят за конспирация. А онези 2% дето не вярват, че има вирус са вклщчени нарочно заради вас.

52

На Чебарашка

преди 3 години

защо му позволяват да злоупотребява с Лика на Байдън?