225

Руските болни

преди 3 години

(П)резидентът Румен Радев е ваксиниран много отдавна..... беше уличен като СССР шпионин..... и днешният му тест за интелиГентност е отрицателен".

224

Jj

преди 3 години

Излез и дай пример ...Мики маус

223

чакам

преди 3 години

Това ли му е работата на един президент да се хвали че е последен на опашката?Кога ще почне да работи за България?

222

Избирател

преди 3 години

Селски хитрец. То за него винаги ще има ваксина (специални бройки за вип), но той да провери дали няма странични ефекти. Не сме толкоз прости.За какво го избирахме, да води хората, а той хитрец и страхливец излезе. Само си взе 20 те заплати за пенсия, а сега и по 15 бона на месец. Може и с 1000 да живее, а другите да ги дава за болни нещстници.После да не се чуди, като не го изберат.

221

Анонимен

преди 3 години

Радев трябваше да се подмаже на Путин и да се ваксинира с братоубийствената ваксина Спутник V, вместо да се прави на адмирал Нелсън който с отрязана ръка е чакал на опашката пред лекаря тъй-като преди него е имало чакащи ранени обикновени матроси.

220

Анонимен

преди 3 години

Аз пък мислех, че ще плюепо ваксините, цъ-цъ-цъ .... Направо ме изненада тоз човек, да не е на хапчета нещо. . О:)..?

219

Писател

преди 3 години

Чели ли сте книги от български писатели , в които се споменава за кратуни ? Явно всички писатели са имали пред вид това растение когато трябва да опишат колко е празна главата на някой. При нас този някой е Фигуранта. Жалкото днес е колко често някакви пишман журналисти цитират изцепки на такава една кратуна.

218

Ретарди

преди 3 години

Човекът има придобит имунитет до края н следващата година. Може и да почака с ваксинирянето.

217

беден

преди 3 години

Ще му повярвам, че е искрен ако ми отстъпи заплатата вместо ваксината си.

216

Анонимен

преди 3 години

Не му се мре без да е направил служебно правителство!

215

Познато

преди 3 години

Жена ми излиза със същия номер когато трябва да ми пробута застояла манжа от хладилника.

214

Анонимен

преди 3 години

умен е Румбата, не е като герберските кавали!Пускайте ги тях напред - полицаи и калинки, да *** яко, да видим сртаничните ефекти!

213

Калеко Алеко

преди 3 години

Боже, каква жертвоготовност ... този дето приканваше русофилите да се съвкупляват на Шипка, когато за пръв се заговори за карантина, а после в разгара на епидемията призоваваше с вдигнат юмрук тълпата на Черепа, сега се е загрижил за здравето на гражданите ... Тя и Импексова се натресе във ВИП ложата на ВМА, когато обикновените граждани пълнеха коридорите и стълбищата на болниците, а после отиде да ги лекува, като санитар ... Другарете и товарищите не знаят граница за популизма и демагогията си

212

Анонимен

преди 3 години

За *** няма угодия. Ако се ваксинира от първите - що се ползва с предимство. Ако чака да му дойде редът - що не дава пример като се ваксинира пръв.

211

Анонимен

преди 3 години

ДОЛУ КРАТУНАТА

210

Анонимен

преди 3 години

фигурант дай пример като американските президенти да си пръв и наживо как ти я поставят за да се успокои нацията и да се ваксинират повече хора или още вярваш, че политически вирус.

209

Анонимен

преди 3 години

Щом смята, че животът на всички е еднакво ценен, да се ваксинира първи, а не последен :)

208

Популист Радев

преди 3 години

Радев да си сложи руската ваксина - за нея не се чака ! Хем ще и направи реклама, хем ще отчете дейност на шефовете си !

207

Анонимен

преди 3 години

До до 221Ходи се лекувай.

206

до 221

преди 3 години

Тези ще ги приказваш на бабите от Карлуково!Никъде не върви сам. А когато си купуваше книжка за оцветяване от шатрите на Витошка аз бях на метри от мястото и почистиха периметъра 1 час преди това.Да не говорим за други изяви, където уж няма охрана.. щото баба ми беше на метри от него преди месеци в един град и там същото се е случило. Да не говорим за Пловдив, където на 6.09.2020г. сложиха металдетектори и не ни пуснаха с водичката на бебето на площад Съединение.Хвърлиха ни водата,за да влезем