14

Анонимен

преди 3 години

До expertКоето е прекалено жалко. Идеят, че всеки полицай може да те спре, под предлог, че проверява за "давността" на документите ти, е просто вратичка за системен тормоз.

13

Анонимен

преди 3 години

Добре, бе и...ти, представете си, че жената бяга от нещо, дали от мъж насилник, дали от сводник и НЕ ИСКА да бъде намерена? Не случайно отказва да каже коя е. Страхува се, че този от който, евентуално, бяга ще я намери. А вие и снимка и подробност сложихте. Браво! След като човек е пълнолетен има пълното право да изчезне и не е ваша работа да го "намирате" и да информирате когото и да било къде е. Щом е тръгнала без документи, явно си има причина.

12

Анонимен

преди 3 години

Казва се Пенка и е от Малашевци.

11

иванов

преди 3 години

Ако е вярно ,че СДВР то пуска това искане за" съдействие " то СДВР то трябва да бъде закрито и уволнени служителите му . Вярно ,че *** са много , ама и сред тях има много информатори .Кебапчетата ли свършиха !

10

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 4Няма, освен това не винаги работи добре с една снимка.

9

Анонимен

преди 3 години

До ИсторичкаНямаше и порблем с това, да пребие някого като куче, защото на старшината братовчеда се скарал с него.

8

Анонимен

преди 3 години

До ХммОтпечатъци взимат на летището в САЩ и тази практика е много проблемнна. Хората страдащи от диабет имат често тагове на връта и медиците са добре обучени, за д аразпознават и да се справят с всякакви пристъпи и проблеми. Не знам, с какво е помогнало краденето. Пръстови отпечатъци и скенери за тях сглобявах 2014-а още. Не е нищо сложно. Може да пишат проект за 500 млн. лева, а да го направят за 20. Проблемът е в защитата на личните данни.

7

МНЕНИЕ

преди 3 години

Българската Полиция се Излага с тази Обява . Можеше да пуснат поне бонус - 10 кубика дърва за Огрев на този който даде Информация .Шегувам се , ако МВР не може да идентифицира ЖИВ човек , за какво ни е ?Такива Обяви съм виждал в Историята на България през 1943 година - Полицията е хванала Партизанка и я Прекарва през цялото село за я познаят . МВР свали Много Нивото .

6

Хмм

преди 3 години

Добре де, да проверят международните паспорти. Нали взимат отпечатъци там, толко ли е трудно....???? Между другото, е за това беше гениална идеята за пръстовия отпечатък за болниците. Примерно припадаш идва линейка, сканира ти пръста и вижда - о боже човека страда от диабет, да измерим кръвната захар веднага, хоп малко инсулин и готово. Ама неееее все трябва да се краде и за това отсвириха тази идея

5

Историчка

преди 3 години

Народната милиция до 1989 нямаще база данни за пръстово и лицево разпознаване, но нямаше подобни проблеми. Откакто се появи антибългарския хелзингски комитет започнаха и проблемите.

4

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 3Проблемът е много, ама много различен там. Може да се направи.База от данни с пърстови отпечатъци, база от данни с лицето ти, с походката ти (да, това е уникално иможе д абъде разпознато на камера", ДНК-то и прочие. Върпосът е защо не се прави? Отговори на него и може би, ще ти е ясна причината.

3

Анонимен

преди 3 години

Няма ли снимково разпознаване от базата на МВР, документите за масоличност.

2

Анонимен

преди 3 години

Като нямат база данни, така ще е . Обаче си имат по-високи заплати от другата година.

1

МОСАД

преди 3 години

Знаем как.