191

Анонимен

преди 3 години

къде изчезна титана на Конституционните текстове, Барниго зад дувара

190

свободната свобода

преди 3 години

Баскетвилското куче да си лопа пражулите и да си га играе баскето и га га питата де а Караджата да не ни сочи Трутуар Кадафи.

189

Веселяка

преди 3 години

Първо на Тиквата, НОЩ, обединени патриоти и гербаджии и след три месеца ако не хвърлят топа тогава и на Нас.

188

абсурд

преди 3 години

Нито се ваксинирам ,нито пия хапове,нищо не ме лови,но и Господа не забравям да се помоля ,по мой си начин.Бог е Велик и Милостив и към грешниците като мен.

187

Истукан

преди 3 години

В България може да си както министър на финансите, така ми министър на здравеопазването. За справка здравният министър Кирил Ананиев от министър на здравеопазването стана министър на финансите. Утре Борисов може да реши, че става и за министър на просветата, а защо не и за правосъден министър и да му смени министерството. Специализацията му е за финансист, но Бойко е решил, че става и за министър на здравеопазването, макар че си няма и грам хабер.

186

До 186

преди 3 години

Защо мислиш че хората не се ваксинират, щом видиш ли *** не го прави! В Холандия 80% се ваксинират всяка година против грип и живеят над 80 години средно!

185

До 192

преди 3 години

Абе ти сам не си вярваш на глупостите, които си написал! Сравняваш вирус и рак! Само да те светна: рак и спин не се предават по въздуха и чрез пипане! И осен това за корона вируси още при предишните епидемии се работеше за ваксина! Проблемът за овладяването на тази епидемия е, че сега се пътува стотици пъти повече отколкото преди 10 години! Дано си разбрал... ама не ми се верва

184

Интерпол

преди 3 години

предупреждава внимавайте за фалшиви ваксини.А сега Ставате опитни зайчета.Как се доказва.

183

Първо

преди 3 години

Бацето и останалите от шайката.Ще почакаме да видим как се развиват.Още пари за план ваксинация или рън-ът.

182

до троловете

преди 3 години

толкова години не могат да открият лекарство за лечение на рак?!десетки години не могат да открият ваксина за СПИН?!...и сега оооо чудоооо....за 5-6 месеца "намериха" ваксина за най страшната пандемия и болест блокирала планетата...и то без да за правили аутопсия на нито един починал от страшния вирус!!!...пропагандата и дезинформацията е убийствена!!!...ако има нещо от което умират хора в момента от пандемията в НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ Е ГРИП!!!...всичко друго пуснато умишлено но не и грип!!!

181

Кой

преди 3 години

поръча музиката за ваксините. Ако се разболеят нема съд защото е по желание собствено.

180

Анонимен

преди 3 години

за да минеш границата или да се качиш в самолет ще ти изискват ваксинация и готово.тези дето не искат да си стоят в Софето.няма Гърция.няма курорт.няма командировка в ЕС.

179

Васето

преди 3 години

Това недоразумение защо още е на власт?

178

Анонимен

преди 3 години

Германия наема големи халета от панаирните палати за ваксинацията и набира мед.лица доброволци за да я започват...нашите пак спят зимен сън

177

До 179

преди 3 години

Що смяташ че няма да са успешни след като ваксините бяха създадени за по малко от година.Не се ли замисляш че за такъв кратък период ваксина може да се направи само ако нещо предварително не е било пуснато нарочно.След като Фармацевтичните фирми видяха че всяка зима малко се ваксинират за грип и печалбите падат чрез СЗО създадоха масова психоза за ваксиниране.Няма начин да не се ваксинират поне 60%от населението на отделен континент ако не иска да спре Ковид.Иначе Ковид продължава да вилнее.Умно

176

Анонимен

преди 3 години

Пристигат всякакви лекарства, а броят на починалите всеки ден е един и същ.

175

Анонимен

преди 3 години

Те имат план за миналата, имат за бъдещата пандемия, ама за сегашната нямат!

174

Анонимен

преди 3 години

Господин Зукърбърг разбуни духовете оня ден браво !

173

Saki

преди 3 години

Поне е комичен образ и става за майтап.

172

Анонимен

преди 3 години

Най - уязявими ще са първите ваксинирани.