237

Тонката

преди 3 години

До никакви партии!!! Стига опорки бе:):):)Бойко какво общо има с Русия?:):):)Не е стъпил там:):):)Той ако имаше нещо общо нямаше да купи Ф16 бе:):):)Колкото и да се пените Март пак с маркуча шнеле,шнеле,дас ис фантастиш,йаааааа вундаба,шприц ме:):):):)С 200 на сухо:):):)

236

Истукан

преди 3 години

Влизат в парламента точно тези дето не става нищо от тях.

235

оцелял от българин

преди 3 години

Аз ще гласувам за Цвъки Молитвената закуска, защото е силно религиозен,не пропуска да ходи на молитвени закуски и с асансьора си се качва на високо ,за да е по-близо до Господ и ще се моли за мене,когато гушна букета,душата ми да бъде разпределена в Рая .А сега:"Анатема крадливи ни Цвъки!Твойта ммммм !До девето!"

234

никакви партии!!!

преди 3 години

До всички партии руски!Всички основни партии са русофилски под диктовката на Русия! Само ковид-19за тях!

233

Анонимен

преди 3 години

До 260 Май наистина помни за разлика от теб а?-:)

232

до1989 ред-дисциплин

преди 3 години

До АнонименС цената на 99 концентрационни лагера

231

Анонимен

преди 3 години

До 266. Всички империалистически партии по заповед на Америка!-:) другата крайност.Лъжа ли е? Виждаме едното с си стискаме очите за другото? Ако беше принципен човек нямаше да го коментираме това сега!-:)

230

всички партии руски!

преди 3 години

По заповед на Москва...

229

Анонимен

преди 3 години

Ако тоя влезе в политиката, аз емигрирам

228

Далай Лама

преди 3 години

Чалгарят е на ръба на ямата с фекалии , от която е изпълзял ! Тази зомби-фигура ще овонява въздуха на София чак до март 2021 г. , когато именно "този народ" ще го прати обратно в ямата с фе.ка.лиите ! Все пак българите не са чак толкова изкрейзили !

227

Помнещ

преди 3 години

До 243 И като за последно ще вметна.Че Чаушеско го убиха публично именно заради събитията в Тимишоара.Там поголовно имаше убити румънци за това че се опълчиха на диктатора Чаушеско! Малеева жената до Живков си беше интелект срещу който никой не се съпротиви!-:)44387

226

Анонимен

преди 3 години

До Помнещ"Помнещия" дето всеки път като напише нещо, се оказва, че нищо не помни. Живков не го разстреляха по същата причина, поради която и не отвориха досиетата: защото ДС подправи промяната и сложи техни хора и като "опозиция" И до днес не сме се очистили от това нещо. В Румъния армията пое задачата да се очисти от ДС. В България ДС пое задачата да се очисти от ДС. С известни последици.

225

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 254Живков беше безропотен слуга на Москва, даже беше и сервилен, предложи да станем 16та република на СССР! Какъв политик? Ако не виждаш какъв е проблема с това един багерист да взема колкото или повече от един инженер, имаш сериозни проблеми и с ценностите и с разбиранията кой какъв принос има към обществото.

224

Койчо

преди 3 години

Щом чуя за Барометър България целия се надървям и ставам челик

223

Тия глупендери

преди 3 години

За наивни ли ни смятат, звъннали на 800 човека и викат това са нагласите. Ами, не не са това нагласите идиоттииииииии

222

Анонимен

преди 3 години

Всеки 2ри или 1ви няма да гласува.Безмислено е .Изборите се фалшифицират.Фалшификаторите са САЩ.

221

Анонимен

преди 3 години

Такава ще е горе-долу картинката,сега КАЛЪП на Андрейчо и Стойчо ще избаца едно изследване дето бай Славчо ще има 25% и Корнела ще му се моли да се разбЕрат кат маже и да праат коалици!При племе което в чумаво време почти половината не иска мерки и няма елементарна дисиплина не може да се очакват отговорни решения.Всеки друг народ би дал на сегашното правителство ПЪЛНО МНОЗИНСТВО и то да БЕРЕ ГРИЖАТА=ако се провали за тях си е ако успее,за България е!!Ама не,търсим новия месия да ни ЛАШКА!!

220

Анонимен

преди 3 години

До А 243 Глупости говориш .Живков ако СССР спре да плаща в петрол компотите веднага викаше - КОМУНИСТА Е НЕДОНОСЧЕ И ЩЕ ПРАВИМ БИЗНЕС ФРГ . А сега отиват на надупване при Тръмп.Нестига че рекет плащат ами и на крака му ходят,а Визите?То даже кон за кокошка не е.Кон за нищо.А кво имаш против багеристите като в зелия свят вземат много пари не ми е ясно?Явно мразиш труда а кетапа трябва да ти осигури кво?да не бачкаш а да вземаш?А колко бяха тия хрантутници през комунизма в завод.Повече от работниц

219

Анонимен

преди 3 години

Българите никога не са живяли по-добре от времето 1944-1989 както и да го наричат комунизъм ли, социализъм ли, когато бяхме с Русия.

218

Сандо

преди 3 години

чета и не знам - да плача ли, да се смея ли