61

Анонимен

преди 3 години

Най лесното обяснение било конспирацията!!!! Нима вече не сме в ерата в която можем да се правим на "богове" Нима няма поне една дузина лаборатории по света които се занимават с "човъркането"на генома на вирусите?Нима това съмнение не беше публично изказано и от светила във вирусологията,като Люк Монтание?

60

Ало-апашите!

преди 3 години

Предпоставка за нови конспираци и манна небесна за гробарите и часните лекари!

59

Анонимен

преди 3 години

Медиите създават конспиративните теории. Не спират да пишат за това, да раздухват идеите и да разпалват въображението.Самите медии търсят конспирацията.Тази статия още колко пъти ще я препечатват ?

58

Анонимен

преди 3 години

до 55 д-р ХАУСТо и атома е наука и за чисти научни цели е открит,ама влезе в бомба и падна в Хирошима!Дали не са вярвали японците в науката и в мислите си?!

57

Анонимен

преди 3 години

До д-р ХАУСВеднага да си дупнеш една ковид ваксина.На теб и на роднините ти.

56

Анонимен

преди 3 години

Само за информация на другарката Славкова - дори Анйщайн е вярвал в Бог, както междувпрочем и повечето гениални умове. Що се отнася до ковид, самият професор Балтов се изказа наскоро, че този вирус е ТУНИНГОВАН. Няма какво да се приписва на българите, че вярвали в конспирацията. Нещата дотук ясно показват, че вирусът беше създаден в лабораториите и пуснат умишлено.

55

Анонимен

преди 3 години

След като не се ваксинират какво ви дреме на вас управляващите? Нали всеки сам си носи кръста. Или няма кой да работи като роб и да ви издържа с дебелите заплати по 20-30 хил. евро?

54

д-р ХАУС

преди 3 години

САМО хората с ограничено меслене и ограничени възможности вярват на подобни конспиративни теории, мислещият и можещият човек вярва в науката и най-вече на собствените си мисли, а не на внушените му от манипулатори на общественото мнение

53

Анонимен

преди 3 години

Рептилите ***, кеф майна.

52

Позната история

преди 3 години

Лошо бе, хората мислят, задават си въпроси, и не се лъжат така лесно! Нещо не искат да вярват сляпо на една единствена теория за появата на вируса! А колко по-лесно щеше да бъде всичко-появи се вируса уж от един прилеп в Китай, веднага се заговори, че единствения изход е ваксината/паралелно с 5G мрежата/, ваксинират се/чипосват се / хората и всичко е -ОК! Да,ама не стана! И сега цялата пропаганда се включва срещу мисленето -осмиват се, анатемостват се, използват се "известни" певци и артисти..

51

Кронос

преди 3 години

Робското съзнание в действие .Едно време робите са знаели ,че са били такива и са се борили за свобода.Сегашните роби с радост искат да станат такива ,дори не осъзнават ,че са роби .Тук е вече разликата .Който иска да стане биомаса обслужваща *** ,моля да се ваксинира ,зомбира ,чипири и итегрира в плана на дявола.Казвам ви този вирус ще бъде искрата която ще запали 3 световна война.Не се давайте на пъклените планове на юдомасоните ,те ви желаят всичко друго само не и добро !

50

Номейнстрим

преди 3 години

Само да припомня, че Галилео Галилей и Джордано Бруно също са били конспиратори по тяхното време, елиният дори е изгорен на клада заради убеждението си, че земята се върти.

49

Ован

преди 3 години

Ако се опитаме трезво да погледнем на ситуацията какво ще видим - една група мега фармацевтични компании, които за 6 месеца изработиха ваксина и тя вече се продав и доставя. правителства, които абсолютно безропотно приемат ваксината на "доверие. И много много милиарди приходи. Конкретно за БГ -нима ще отречете опашките от ***, коит оизлязоха с положителен тест. Нима във факти беге не излезе видео на няколко ***, които праскат кючеци, докато са хоспитализирани в ковид отделение?

48

хммм

преди 3 години

Фактите които дават медиите за ковида си противоречат и хората се усещат че ги баламосват. Ковида е един по-продължителен грип. Колкото за грипа помагат ваксините толкова и за ковида ще помогнат. Само ще си вкарате още живак в кръвта и ще се отровите, а освен това ковид ваксината не е тествана в необходимите срокове.

47

Зозо

преди 3 години

болестта е много коварна, щом те пускат да се лекуваш вкъщи с антибиотик

46

Анонимен

преди 3 години

Едно време в каменната ера на капитализма и социализма лесно се лъжеха хората, но уви сега средствата за масова информация не се контролират всичките от министерството на истината като едно време. Хората почнаха малко да се интересуват как стоят нещата и да погледнат извън ръба на чинията.

45

Анонимен

преди 3 години

Абе ваксината я имаха руснаците още през 2016.Как се прави ваксина иначе за толкова кратко а?!Освен това не почина нито един голям политик,или бизнесмен.Как си го обяснявате това?А повечето са в рисковата група!Всичко е пресметнато убеден съм,че нарочно е пуснат вируса и повечето хоря по света също мислят така.

44

Анонимен

преди 3 години

Не ви вярваме, защото и лекарите и фармаколозите, биохимиците и вирусолозите сте продажници и гледате само кюлчетата и забравихте Хипокритовата клетва. Да ви ....майката на всичките.

43

БАЙ

преди 3 години

Само се пропуска че тези пропаганди вървят при по простите народи.

42

Анонимен

преди 3 години

До 31Ясно. Защото средната продължителност на живот в третия свят е по ниска, за това почти не ги хваща ковид.Ти си гений! Благодаря ти!