297

сега не е преди

преди 3 години

До Анонимен 306Не знам каква истина искаш да знаеш. Нея никой не я знае, камо ли редови лекар. Доколкото знам даже няма официален, научен протокол за лечение и поведение. Казано им е - лекувате симптоматично и ако тръгне да се влошава, викате 112 да идва специализиран екип за извозване до болница.

296

Анонимен

преди 3 години

До Bongo Ми те не смеят да кажат че маските са безсмислени, някои го казаха отначало но като видяха че сзо ги налага силово и си млъкнаха. Допи и началник щаба беше от тях но бързо смени мнението си. Когато те си сменят мнението и заповедите никой не ги критикува но когато мнението на Доцента претърпи развитие всички отварят голямата уста на критиката . Ми всичко тече всичко се променя. Може да се окаже че причинителя на болестта К19 дори не е корона вируса а например корона бактерията.

295

Анонимен

преди 3 години

До 300При грип около 30% развиват и бактериални. Както казах, при Ковид - около 10%.А здравето ти е разклатено от вирусната инфекция. И като няма как да ти се направи снимка или друго изследване, защото РЗИ не вдигат телефоните, появяват се след 6 дни с протокол (вече май ще е СМС), ти нямаш право да напускаш дома, а линейка идва само за спешни случаи, на 3 ден си ***, а на 7 и 10 може да се влошиш рязко, както си се чувствал почти възстановен...Но не, разлика няма...

294

Анонимен

преди 3 години

Не знам общо колко трола пишат във форума сигурно няколко но повтарят едно и също като изтъркана плоча и изглежда това устройва КОНТРОЛАТА понеже не ги трие за да няма истински дебат между останалите хора които не са ***. Демек троленето е в услуга на либералната демокрация която не иска да се достигне до истината. Защото истината се ражда в спора. Но тези които искаме дебат и спорим за да достигнем до истината сме малцинство и така се въртим в един безкраен либерален кръг порочен освен това

293

Анонимен

преди 3 години

,,по телефона не се лекува,,А от телевизионния екран лекува ли се,прилеп смачкан?Толкова хора му повярваха и загубиха живота си.,,Грипче,,, чайче,, пижамки,,,,ританки,,

292

Bongo

преди 3 години

Мрави ми впечатление, че много от "изстрадалите и обезсилени лекари" в репортажа всъщност са или без маски, или смаски под носа в среда, която уж би ртябвали да е изключително опасна. Не знам за вас, но за мен това буди ред въпроси.

291

Анонимен

преди 3 години

До сега не е преди Може да не е преди и може да е правилно което им наредил министъра, но сме гневни на лекарите за много неща. Всеки от нас си има своята причина. Моите причини са много но една от тях е че те са надменни срещу други също образовани хора, които не са от техния периметър на познати и от които не могат да извадят келепир. Друга причина е че не влизат в дебат и не казват истината за вируса, точно това е причината да им гневен и доцента, според мен има основание. Изкарват пари просто така.

290

Анонимен

преди 3 години

Я, гледай ти.Мангасаров нещо много бързо смени плочата.Нали беше обикновен грип, който се лекува с чайчета и аспирин? За какво са му лекари?С повече заразени, по-бързо ще стигнем стадния имунитет... Нали така беше???

289

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Колко общо лекари са починали?Лекарите преди не почиваха сигурно?"---------Само за вчера - 3-***. Починалите джипита са над 25, общо са към 65. Отделно други мед. специалисти - това нормално ли ти се вижда? Нагъл си! А стотици вече са и пациенти в болниците си.

288

Сата НАТО

преди 3 години

,, който няма сериозни симптоми,,Това е основното.Трудното е да се установи точно това. ------Напротив, това е най-лесното да се установи.Това е, което се вижда - клиничната картина.Удтановява се с 5-минутен преглед от ОПЛ.

287

Анонимен

преди 3 години

До Д-р Коронис КаузаБолният е кашлял кръв, защото вече е получил тромбемболия. Това е коварното на короната, защото предизвиква тромбози и затова се дават противосъсирващи.

286

Анонимен

преди 3 години

40% от починалите лекари са общопрактикуващи, всяка седмица един губи живота си!-------Колко общо лекари са починали?Лекарите преди не почиваха сигурно?

285

Анонимен

преди 3 години

Докато личния разбере,че е ковид минават около 3 дни (1 симтоми + 1 тест + 1 резултати)------- Какво значение има дали е ковид или не е ковид? Трябва да е ковид, за да ти дадат антибиотици ли? Няма никакво значение дали е ковид или не е ковид, развитието е едно и също и при ковид, и при обикновен грип. Усложнения се получават при хора с предразположение - стари или с вече разклатено здраве.

284

сега не е преди

преди 3 години

До и са здравиПреди са преглеждали,но сега вирусът няма нищо общо с преди - днес ако е прегледал заразен, нали утре ще дойде теб да прегледа? Отделно им е забранено с изрична заповед на министъра - не може и не трябва личните лекари да правят сега дом. посещения, само оборудваните екипи на спешна могат! И въпреки това пак се заразяват от пациентите си - 40% от починалите лекари са общопрактикуващи, всяка седмица един губи живота си!

283

До 292

преди 3 години

,, който няма сериозни симптоми,,Това е основното.Трудното е да се установи точно това. Хората с ,, леки симптоми,, в много случаи много бързо се влошават.

282

Анонимен

преди 3 години

Мангърът е претърпял голяма еволюция за две седмици.Ръкавици да слагат,моля ви се.Досега обясняваше как човешката кожа била непроницаема за болестотворните микроорганизми.Дори съветва хората да сложат маски.Това е чудо.Досега съветваше хората да си плюят в устите ,,за здраве,,.Голям злосторник е тоя смачкан старец..

281

Мангъре?

преди 3 години

Нали нямаше нищо страшно, нали беше обикновен грип?! Какво стана, та смени песента?

280

Ха ха ха,

преди 3 години

този пък, за какво е гневен? Нали беше грипче и с чай и аспирин си оздравял ?

279

Анонимен

преди 3 години

Защо изписват антибиотици:Според изследванията при средно около 10% от болните от Covid 19 се развиват бактериални инфекции.Докато личния разбере,че е ковид минават около 3 дни (1 симтоми + 1 тест + 1 резултати).Ако успеете на третия да си вземете лекарствата и да почнете лечение е супер. Антибиотиците започват да действат след около 48ч.(трябва време да се натрупат). Реално ви покриват след 5-ти ден на явните симптоми.А вие не можете да напускате домът си за др. изследвания.Та за застраховка.

278

Тим

преди 3 години

По принцип най слабото звено винаги са били личните лекари защото когато го закъсат винаги звънят на 112 и викат спешна помощ те да се оправят с пациента