11

Анонимен

преди 3 години

Дааа... Според "умниците" тук, затова сме с двойно по-голяма смъртност за ноември 2020 година в сравнение със същият период на миналата година...2000 повече мъртви до днес според НСИ.

10

Анонимен

преди 3 години

"Това може да се дължи на факта,че те често настиват"Един човешки индивид да речем през своят 80 годишен живот колко ли"настинки" е прекарал?????

9

Анонимен

преди 3 години

До Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ....Защото важните решения И в България се вземат от ***. Та не за обществото а от страх за собствения си дирник затвориха училищата. Бонус им е, че не искат образовани деца, които утре ще ги изритат през прозореца.

8

Анонимен

преди 3 години

Никой няма анти тела срещу двустранна бронхит пневмония-КОВИД,младите и здравите трудно се разболяват от тва,за това загиват хора със слаба имунна система,Ковид е остра форма на бронхит,тоест Ковид не се предава по капково слюнков път и мерките срещу ковид са мерки престъпление срещу човечеството.Ковид не е грип,Ковит е бронхит

7

Анонимен

преди 3 години

До VГениално прозрение... Браво! Как не се досети още някой тyлyп тук досега?

6

Анонимен

преди 3 години

Защото не гледат новини и не се интересуват от политика, затова

5

Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ....

преди 3 години

Ами като е така, защо затворихте училищата и осакатявате децата с това дистанционно обучение?

4

MaйMyнaтa

преди 3 години

До 1&2Не познахте и двамата. Така е, защото децата нв мислят. А дъртите мислят, но не достатъчно.46606

3

Плоскоземния

преди 3 години

Защото вирусът е измислен да избие пенсиите, които са тежест на социалната система на новите комунисти. Затова и колкото повече те пере деменцията, толкова повече се паникьосваш.

2

V

преди 3 години

Защото страшния ,,ВИРУС,, е най обикновен грип ;) а не както ви лъжат че тва е новия спин .*** било тежко боледуването. Точно обратното се твърди в този материал. Все пак като си болен не мой да ти в хубу .Лощо е като при всеки друг грип .Ако си на смъртно легло мой да те довърши и да живееш два месеца по малко както при всеки друг грип.

1

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Само...извънземните могат да отговорят,защото те са...изработили този вирус,това вече се...рабра.Тук на Земята...акъл за така финна работа няма никой.