16

Анонимен

преди 3 години

Като искат да носите маски и да спазвате някакви правила пищите до небесата.Като се изпозаразиха хората от неспазване на правилата пак пищите.Просто това си ви е нормалното състояние. Превъзнасяхте Швеция, че колко било лабаво там и си правели стаден имунитет.Сега у нас било много лошо да се прави стаден имунитет.Всички сте за лудницата.

15

Анонимен

преди 3 години

"Колкото по-бързо вкарат десетина директори на болници и няколко министри в затвора, толкова по-скоро ще започнат да се освестяват и да вземат адекватни мерки."Точно! И епидемията ще приключи мистериизно за ден, два

14

Навсякъде

преди 3 години

Ги тургат в колиндора. Спомнете си Италия, а сега и Русия.

13

Анонимен

преди 3 години

Дали бил починал от Кови, естественно, че не. Трябва да си с изоставане та да си го помослишПоздравления за личния лекар, които си е знаел и държал на мнението, че това си е чист сърд.съдов проблем. Поздраеления и за съпруга на л.лекарка, че се е опитал да помага

12

Анонимен

преди 3 години

Като е имал два отрицателни теста може изобщо да не е починал от Ковид?-----Какво значи "може"?Не "може", а изобщо е нямал вирус.А и няма откъде да го има.

11

Колкото по-бързо

преди 3 години

вкарат десетина директори на болници и няколко министри в затвора, толкова по-скоро ще започнат да се освестяват и да вземат адекватни мерки.

10

Анонимен

преди 3 години

Още един човек оставен да умре като куче. Навсякъде в Европа човек в спешно състояние се приема незабавно в болница

9

Анонимен

преди 3 години

Затвор не само за министри, за всички в схемата!

8

За стадния имунитет

преди 3 години

Бойко Борисов иска да постигнем Стаден имунитет. Проблемът с него не е че не съществува, а че дори и в Италия в най-засегнатите зони няма дори 50 процента преболедували. Италия са 60 милиона и грубо могат да си позволят да умрат 20000 колкото са им умрели. Макар че всеки живот е най- ценен. А тук вече са 3000 к ще станат и 20000 ако някой не СПРЕ ТОВА БЕЗУМИЕ НА БЕЗКОНТРОЛНА ЗАРАЗА!

7

Анонимен

преди 3 години

Поучително четиво защо умират хората. С Ковид и без Ковид резултата е един и същ. Бог да го прости човека :(

6

Анонимен

преди 3 години

Бойко Борисов е СРАМНО ПЕТНО поставено върху България.Неговите деца и внуци дали някога биха чакали линейки и подхвърлени от едно място на друго?Срам и позор в Бойко Борисов. Съсипа България заради една магистрала

5

Анонимен

преди 3 години

Сато е имал два отрицателни теста може изобщо да не е починал от Ковид?Тоя народ се побърка с тоя вирус.

4

Не питайте ботокса

преди 3 години

Той е парцалена кукла. Шефчето му питайте който е купил 5000 трупни чувала и Целта е да ги напълни;)

3

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 3 години

АКО ТАЗИ НОЩ БОЙКО НЕ НАРЕДИ LOCK-DOWN УТРЕ ДА СИ ДАВА ОСТАВКАТА!!!!!

2

Аз знам

преди 3 години

Орешарски е виновен

1

Анонимен

преди 3 години

Три въпроса г-н Министъра с ботоксовото лице, изскубаните вежди и изкуствената коса:1. Кой и как одобри триетажна сграда без асансьор да бъде преобразувана в КОВИД болница?2. След като я одобрихте с какво я оборудвахте?3. След като казвате няма хаос, значи ли , че всичко е планирано да се усвоят едни милиони?