42

Еооо спите ли?

преди 3 години

Нещо намаляха коментарите че "великия" Тръмби щял да победи. Шо става? ? Спят ли Тръмбофилите или pижльo вече не плаща добре за да пишат възхвали за него ? Да не са в данъчното да се застъпмат за побъркaния дядкa? ?

41

Дть

преди 3 години

Тоз пък *** църен седнал оценка да дава я марш в чичо томовата колиба

40

Анонимен

преди 3 години

Пазарувахте ли от Черния петък?

39

ББ

преди 3 години

квартален шеф...ама ви е страх...знаете,че не можете да минете покрай него,ресурсите на територията на Русия са нещото което ги прави врагове...не ви позволиха да ги ограбвате..смешните ви ценности...лъскави...фалшивият ви начин на живот..ограбващ и държащ в робство американските граждани...Справедливостта и Свободата са висши ценности... САЩ бе символ и борец...сега сте новите фашисти..позволявате Свободата да бъде тъпкана....децата на Америка умираха за да носят Свободата на хората по Света...

38

Анонимен

преди 3 години

Боко ке падне!

37

Анонимен

преди 3 години

До Тежките думи на Обам 52Ха-ха.........."голям американец, какъвто е Президент Обама"......това трябва да се сложи в кавички!!!!! НЯМА НИКАКЪВ "голям американец", всички каубои са били и ще бъдат безкрупулни лъжци, мошенници, те-рори-сти и нещастници!!! Когато изчезнат от лицето на Земята, НИКОЙ няма да си спомня за тях! Ще остане само спомена за разрушени държави, смърт и убийства на президенти и политически дейци! И милиони обикновенни мирни хора!!!

36

Анонимен

преди 3 години

На Обамата му е лошо, че Путин спи с прима балерина, а той с Майкъл.

35

Анонимен

преди 3 години

Щом четири години се занимаваха с руската намеса в иборите 2016 година и Путин е квартален шеф то президентът на САЩ е уличен шеф.

34

Т.Шак

преди 3 години

Обама дотолкова бе възмутил американците, че предпочетоха тоя *** Тръмп, само и само да не дадат още един мандат на демократите.

33

хайде сега

преди 3 години

На някой пък Обама може да им прилича на не слязъл от дървото или пътуващ в трюма на платноход.Всеки има право на мнение и гл. точка.Но не прилича на президент, за какъвто се смята да прави подобни квалификации, още повече да ги публикува в книга.Единственото обяснение е, че се прави на интересен, за да си продаде книгата. Пък и да излезе от килера, където е в момента.

32

Т.Шак

преди 3 години

Любопитно ми е как Путин, Ердоган, Камерън, Саркози и т.н. ще опишат Обама в мемоарите си. Едва ли ще са ласкави към мекушавия и лесно преметваем тъмничък бърборко.

31

Анонимен

преди 3 години

"Рейтеън", производител на известните системи за противоракетна отбрана "Пейтриът", стана поредната отбранителна компания, която обяви финансови загуби поради пандемията с коронавирус. Компанията уволнява 20 хиляди работници.

30

Анонимен

преди 3 години

Тайван е замразил тренировъчните полети с F-16, след като един самолет F-16 e изчезнал от радарите след излитане за тренировъчен полет. Всичките 142 на брой F-16 са върнати в халетата, изчезналият F-16 се издирва. Това е вече седмияt инцидент с F-16 в Тайван.

29

bash_majstora

преди 3 години

вооще товарищ нигга кварталния шеф ще те надживее или както се казва на - восток дела тонкие ;)

28

мръс ни ка

преди 3 години

за барак о бама,кой ще пиши мемоари,тръгнал оценки да прави,подпалиха света с войни

27

Osmanli torunu

преди 3 години

Чест прави на най-готиният от последните us президенти, че отново е толкова искрен и открит. Бяха страхотна двойка с Мишел, личеше си доброто семейство. Нормално е да е много чувствителен на тема характери. Усетил е добре Ердо. Това е истински османски внук. Цялата империя е изградена на справедливост и сърдечност. Хората са били равнопоставени - черни, бели, жълти. Девизът: на съгрешилият - прът по гърба, на справедливият - самур на рамото.

26

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Явно Обонго си плю на суратя като не споменава че "истинският политик" Меркел за две бройки не го вкара в ада на Сирия, и ако не бе "кварталният бабаит" Путин, кюнецът щеше да стане вечният срам на САЩ

25

Анонимен

преди 3 години

Този Нгого-Нгого това ли му е книгата - кой на какво му приличал? Да беше написал статус във фейсбук вместо книга, шймпанзе продажно!

24

А бе

преди 3 години

До АнонименТолкова беше добър в икономиката Обама,че позволи на Китай да стане първа промишлена сила и 60% от американската икономика.Освен това изпрати още цял куп производства в Азия и деиндустриализира Америка.Тръмп направи точно обратното-свали сериозно китайския ръст и започна да връща производствата.При него безработицата спадна рекордно,вкл. и за цветно*кожите!Естествено,не може да се вини за всичко Обама-просто той е бил пешка в ръцете на Сорос,както Байдън сега.

23

Наш боко като

преди 3 години

Ердоган бе: обича демокрацията само ако тя му гарантира властта. И шкафчетата.