62

Анонимен

преди 3 години

Еб.. Си май..., стоя фалшив ковид

61

Анонимен

преди 3 години

ЛЪЖЛИВИ НОВИНИ...КАКТО ОБИКНОВЕНО.

60

Там

преди 3 години

Гробищата са пълни с философи и не вярващи...

59

Анонимен

преди 3 години

Най-големият цирк ще е ако почне война и пуснат газ. Тогава 30% ще са за носене на противогази, а 50% против, защото запотяват очите и ще се блъснеш с джипа в дирек. Това, обаче няма да има никакво значение защото няма да има противогази.

58

Ясно боклуци

преди 3 години

Все още в гр.транспорт в София има гадни селяни и ц. гани който не носят маски, това трябва дасе спре иначе ще страда ме много.

57

очаквано

преди 3 години

кви мерки бе ? ше видите кво ше стане по празниците декември - януари като стадото се юрне за свинско и вино ! новософиянците ше са първи по пътищата !!!

56

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЯпония и Китай затвориха границите си и имаха затворени цели градове които са огнища. В България София е огнище и не е затворена.

55

Жоро

преди 3 години

Всички искат затваряне, а никой не иска да се затвори сам. Шизофренията е налице.

54

Анонимен

преди 3 години

Пенсионерите да се евакуират на Марс - това ще са достатъчни мерки.

53

Анонимен

преди 3 години

Кои са тия 30%? В събота , в центъра на София ,аз и още само 10 човека с маски. Останалите юруш, стотици хора бяха наизлязло в хубавото време, все едно няма пандемия,полицаи ,които да глобяват, йок. Какво ми разправят ? Писна ми да говорите за затваряне,защото полицията не си върши работата! Ако глобявайте всеки TЪpan,да сте напълнили хазната и да сте вкарали малко ред в тая дупка на картата на Европа,с индийски манталитет

52

Анонимен

преди 3 години

Болниците били пълни? Айде бе, един приятел беше няколко дни в болница с"тежък ковид", първо като си писахме доката беше там, каза че е почти празно отделението, второ пуснаха го, и още на втория ден от изписването започна да тренира в къщи, абсолютно ок си е, но трябва 14 дни да дреме, като мисир в къщи сега, такаче стига сте лансирали колко били пълни болниците и как се мряло, скучни сте вече

51

Анонимен

преди 3 години

Защо не се показва каква е ситуацията по болниците, нека хората видят смъртта в очите. Колко души искате да умират на ден 200-300 500, че да направите нещо? Хората сме като овце, не опре ли ножът до кокала си правим каквото ни е угодно.

50

Анонимен

преди 3 години

Очевидно не са достатъчни.Населението не може да се научи да носят маски.В Япония и Корея живеят 170 милиона а има по-малко заразени и болни отколкото в БГ.Всички носят маски.Не правят нищо кой знае какво. В българия не искат да носят маски и после защо има толкова болни ?

49

Анонимен

преди 3 години

Мерките трябва военно положение както в март- май. Маските помагат но малко.

48

Богоизбран

преди 3 години

В Швеция ще имат икономика след всичко и реално ще пострадат най-малко хора. В Беларус живота и просперитета си върви. В Северна Корея всичко е нормално. В Китай бележат икономически ръст и вирус няма от половин година вече. Има Азиатски държави, които през цялото време не са взимали мерки и нямат никакви последствия. Случайности на тази планета няма. Води се предразпределение в световен мащаб. Овцете още не могат да вмъкнат. Запада изгуби и продължава да потъва. Изтока ще води света вече.

47

Анонимен

преди 3 години

Проучванията са едно, но деиствителноста е коренно различна Болниците са пълни, моргите са пълни, хората почнаха да падат и умират на стълбите и входовете.

46

Анонимен

преди 3 години

Според мен болните трябва да се съобщават след преглед от доктор а не след направен тест.Така ще е коректно.

45

Анонимен

преди 3 години

Тия дисциплинираните на запад, със строгите мерки, защо бият рекорди в последните дни? Питам само.

44

Мангъсарович

преди 3 години

"Достатъчни ли са мерките срещу COVID? 50% казват "Да", 30% искат по-строги"===А останалите 20% си спазваме тихомълком мерките и си поркаме :)))

43

Анонимен

преди 3 години

Вирус с мерки не може да се пребори.