44

до 39

преди 3 години

Глуповат коментар. Дали е нужна ваксина за всеки един вирус? И само един жокер давам- срещу познатите досега коронавируси действаха ДИРЕКТНО 12 антивирусни препарата, а срещу сегашния- нито един. Няма как човек с 2000лв. заплата да разплете каквито и да е конспирации, защото няма акъл. Демек, искам да кажа, че си глуповато създание, което не може да мисли. Със здраве!

43

НСР

преди 3 години

Масовото чипиране на населението на земята се планува за първото тримесечие на 2021.До края на 2020 масовата паника и страх трябва да се напомпа максимално, за да може чипирането да мине по-гладко и с максимално много желаещи.

42

Анонимен

преди 3 години

Човек и добре да живее.накрая го ваксинират.

41

До 38

преди 3 години

Като говориш за хора, които не си ваксинират децата, че са бедни, имаш ли представа дали бедняк като Бил Гейтс е ваксинирал децата и себе си? Не очаквам да се замислиш, но опитай. Може и да се получи нещо.

40

Анонимен

преди 3 години

При тия "мерки" до април май ще има 20-30 хиляди жертви.

39

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Демокрацията ни фасадна.Капитализма - уродлив.А ваксина недочакал,на късмет оставаш жив.Слободия вместо свобода,социализма го смени,дойдоха болести и глад,от ден на ден по-зле, уви !

38

Анонимен

преди 3 години

Ваксината на Pfizer е, че е на основата на РНК.Никой, абсолютно Никой Никога не е правил и ваксинирал подобни ваксини!, При нея матричната рибнонуклиинова кисилина кодира вирусния протеин и го пресъздава в клетките за да запознае имуната ни с-*** с него!

37

Хаха

преди 3 години

Познайте кой доволно потърква ръце при мисълта за хонорарите, които ще получи от фармацевтните компании, за да ни ваксинира като добичета срещу коронавирус. За незапознатите да напомня, че ваксина срещу коронавирус не е измислена досега, а коронавирусите са познати на медицината от толкова десетилетия. Според вас как успяха да дъздадат ваксина за по-малко от година. Мислете, сънародници...

36

Анонимен

преди 3 години

Добри новини! И човек ще има избор коя да избере от всички. Слагам април и си пътувам по цял свят, както беше до преди година. То това ще стане изискване на всяка държава да те пусне, де. Антиваксърите така и така не пътуват, защото масовката са най-нискоинтелигентните и бедните и там пари за пътуване така и така няма.

35

пенсионер

преди 3 години

Дотогава ще измрем!!!

34

Анонимен

преди 3 години

някакъв антиваксърски е оспамил всички коментари.

33

Анонимен

преди 3 години

какво ли е това, което се топи при -70С? Нещо интересно от химическата таблица?

32

Анонимен

преди 3 години

Нали ви казах по-рано днес, че към ваксините ще искат да си купим и фризери. Ей го на! Между 25 и 30 бона бройката.

31

Анонимен

преди 3 години

Март месец тази годинасъщия човек каза, че ваксина ще има най- рано септември.

30

Анонимен

преди 3 години

Човек по-добре да не се е раждал. Смъртта е грозна и страшна.

29

Анонимен

преди 3 години

Като е готова, защо чак март? Нали ще е еднакво за целия съюз? Или май за германците първо? То да не стане и март 2022 година?

28

Цв.

преди 3 години

Ооохооо, дотогава системата ще е рухнала. Ваксини за малкото оцелели.

27

Анонимен

преди 3 години

Уважаеми, трима се разболяхме вкъщи и олекнахме с 600 лева, защото системата не се товари с пациенти без +/PSR. И не ми обяснявайте , че още 300 лева отгоре щяха да свършат чудеса. Само един от личните лекарите си свърши работата с преглед и назначение на терапия. И тук въобще не става дума за натоварване. Все пак лазарета, инжекциите , мерене на сатурация си остана вкъщи. Тотална свинщина сътвориха управляващите.

26

Китайският Фашизъм

преди 3 години

превзе Планетата и Ваксина няма да Промени Нищо!! Няма никаква разлика между Холокостта извършен от Комунистически Китай в последната 1 година и тези в миналото - разликата е само в пропорцията - този път тя е Планетарна!

25

предКоледно

преди 3 години

Дядо Коледа кажи ми,мога ли да моля аз,за вълшебната Ваксина,удома за всички нас ?Ти Снежанка остави ми,имам си една мечта -в отделение ковидно,доброволка да е тя.Спешно ни командировай,малко весело джудже,във чували много, много,ковидни да побере.