71

Анонимен

преди 3 години

Едно телефонче от фюрера меркел и нашите смениха плочата. Захариева да подава оставка защото подведе премиера.

70

ЦРУ

преди 3 години

БРАВО БГ !!! ТВЪРДО...без никакъв компромис !!! Сърбоманите в елита им ги заблуждават постоянно ...но вижте как скачат и в Сърбия ...това ги чака и тях !!!

69

Анонимен

преди 3 години

90 години са им промивали мозъците, че не са българи. сега, ще почакат. ако трябва, още 90 години. ние нямаме нужда от вражеска държава съсед.

68

1234

преди 3 години

Няма нищо за шикалкавене вече и на децата е ясно че от двете страни на границата живее един народ. Тази изкуствена граница е плод на историческа несправедливост ще изчезне както се вижда по-скоро от очакваното. Албанският фактор ще помогне само гледайте.

67

Анонимен

преди 3 години

В македонските медии пише, че Борисов е казал на Заев, че всичко това е заради предстоящите избори. Ако не са били изборите е щял да се съгласи на всичко.

66

тт

преди 3 години

Никакви преговори с марсианците!, поставяш му условия и си тръгваш!Ако ги приеме - добре, ако ли не, да си е... лелята Марсианска и да го д...ат на шип....те!Средно - Няма!!!!!

65

Анонимен

преди 3 години

нахалниците трябваше да ги лекуваме много по- отдавна.Но и сега не е късно да им се затворят границите за продукцията- ембарго!!Да търгуват със Сърбия!!Да влизат там в Евразийския велик съюз, нали го подкрепят Путин и Сърбия! да си ги хрантутят - хала да са им!

64

Анонимен

преди 3 години

НАШИТЕ ДУПЕДАВЦИ ТРЯБВАШЕ ВСЪЩНОСТ ДА ПОСТАВЯТ ТАКА ВЪПРОСА:ВЛИЗАТЕ ЛИ В БЪЛГАРСКАТА ТЕРИТОРИЯ ИЛИ НЕ КАКТО ПРЕДИ?ИНАЧЕ- НИКАКВО ЧЛЕНСТВО!

63

Анонимен

преди 3 години

Премиер Пинокио пак дрънка.

62

Хаха

преди 3 години

Тиквата ще обърне задницата - само му подхвърлете един сак с кючета.Това е само намек да му дадете пари, братя макета.

61

Евала

преди 3 години

Бабаит Ага Султан Чекмедже! Тури ги де и им мястото.

60

Гюнтер Сентралпърк

преди 3 години

Оставка мутро!Слави Трифонов и ИТН ще решават въпроса с Македония, след като те вкарат при бай Ставри.

59

Шопо

преди 3 години

Тъ...ар!

58

Анонимен

преди 3 години

Значи за това били протестите за смяна на сегашното правителство,за да се лобира за членството им от страна на ,,червенозащитниците''. Не се знае само от къде идват ,,стимулите'' след като в Скопие нямат пари за ,,усвояване''.Интересно.

57

Додо

преди 3 години

"Нашата позиция не е позиция на инат или позиция да спрем нашите най-близки приятели", изтъкна министър-председателят.================Ужас! Какъв сополив рефрен само! А извинителна картичка до българомразците в Скопие, воглаве с югославския Заев изпратил ли е наш Бойко? Вместо да удари по масата и да им каже поругавате историята Българска и нямате място в ЕС, той седнал да се обяснява, да мрънка и да се извинява! Лунатик!

56

Ой

преди 3 години

Тоя *** боко тиквата ще ни вкара в 3-та балканска война, само и само да не си подаде оставката. Бахтси диктатора.

55

Питанката

преди 3 години

Борисов нема ли да млъкне вече?

54

Анонимен

преди 3 години

Предизборен герберо-патреотарски пи ар.Има ли още шарани,които да се връзват на подобни постановки,които са специалитетът на Борисов.Ясно е,че след едно обаждане от началниците ще клекне.Гърците поне клекнаха срещу милиарди опростени дългове,а ние за пореден път ще получим трите пръста с преобладаващ среден.

53

Ще ги пусна в ЕС

преди 3 години

Срещу 50 милиона. Кувейтски динара. В швейцарска банка.Могат да си го позволят.

52

Мдааа

преди 3 години

Пълен провал на Тулупа и гнусната му крадлива Шайка от лакеи и некадърници и с Македония и с Ковида ....