12

Анонимен

преди 3 години

Понеже сте големи ИТ СпЕцИаЛиСти Скоро ще имате Хоум офис на село с мотиката и да пасете овцете! Да не мислите че вечно някой ще ви хрантути.

11

77083

преди 3 години

По-малко употребена хартия - повече дървета. По-малко преместване на хора из града - по-чист въздух. Заведенията и магазините да побързат с онлайн поръчките и ще спечелят. Необходимо е всеки да размърда мозъка си и да се приспособи към новото.

10

Хмм

преди 3 години

До 6,Приятелю и аз съм в ИТ сектора ама само да ти кажа, че без дистрибутори и шофьори ще си ядем ушите. За другите малко или много си прав

9

Анонимен

преди 3 години

Печелят ИТ фирмите, хората които сме хоум офис само губим.

8

Хмм

преди 3 години

Харесва ми статията, но не виждам нищо лошо във фалити на сектори, които рано или късно трябва да загинат. По-малко хартия, повече дървета. По-малко автомобили, повече въздух. По-малко градски кафенета, повече спестени пари. Идеално! Проблема е че всички тези хора трябва бързо да се преквалифицират, а не всички могат или искат това

7

Анонимен

преди 3 години

Хоум офис = глад и мизерия.Няма да стане тая вашата. Трябва яко бачкане иначе ще изпукаме от глад и мизерия. Трябва да се произвеждат реални неща и да се строи да се върти сериозната икономика.Само със цъкане на PC-то и смартфончето до никъде няма да стигнем.

6

хоум офис ИТ спец

преди 3 години

Задължителен локдаун за един месец в цяла България! Всички затворени и никакво мърдане! Не може заради шепа келнери сервитьорки, таньорки, зидаро - мазачи, дистрибутори, шофьори, бакшиши и прочее нискоквалифицирана *** на къса заплатка да гинат стотици хора на ден! Те и без това са обречени да са бедни, ще постискат зъби и това е. После пак ще крадат, ще правят далавери и ще реват, че са бедни.

5

Анонимен

преди 3 години

Защо хоум-офис, български англичани. Това си е надомна работа.

4

Анонимен

преди 3 години

Първо хоум-офис, след това само хоум, и накрая без хоум.

3

Анонимен

преди 3 години

Анализа е точно в немски стил - практичен, точен, прецизен и логичен.

2

Анонимен

преди 3 години

великите българи с великия си български език са в хоум офиса хахаха

1

бацо

преди 3 години

А защо трябва д асе плащат безумни наеми за офиси на някакви мутри-толупи щом може и да не го правиш.