26

Анонимен

преди 3 години

zer не си хич умен. zer си точно обратното.

25

Анонимен

преди 3 години

Без да съм матемДоктор Кохатик изчислявам, че Коледни празници няма да има и след това в рамките на месец ще ни надупчат с ваксини. Кой доброволно, кой с принуда, но намерението е всички. Виж, какво ще съдържа ваксината не зная. Не мога да мисля толкова извратено

24

1

преди 3 години

Фалшива пандемия, несъществуващ вирус. В китай щракат с пръсти, че лъзнаха запада с помощта на купените медии и политици. Теста не е никакъв клиничен тест, всички в началото казваха, че е фалшива тревога, после тръгнаха парите и смениха песента. Много ви е къса паметта драги българи. Давете се в плюнки в маската за 50 ст и си вярвайте че върши работа. А баце си напълни джобовете и уби протестите с вашия страх. Щото предпочитате да викате на съседа, че не си покрил носа, а не против властта.

23

ОСТАВКА, СВИНЕ!

преди 3 години

От щетите които ГЕРБ нанесе България няма да може да се възстанови поне 30-40 години.

22

ОСТАВКА!

преди 3 години

Днес бях пред 12 поликлиника. Токът изгасна и ковид отделението спря работа. Към 15:00 казаха да не чакаме повече защото токът нямало да дойде поне още час, а работното им време е до 16:30. На опашката имаше хора в инвалидни колички докарани от провинцията. На тях им се дорева и питат какво ще правим сега?Елате утре.Обвинявам директно Борисов за това че България остана без медицински кадри. Оставка и затвор, мръсен ***!

21

Анонимен

преди 3 години

До АнонименОстава руската ваксина, която е готова, ама ние държим да си купим евроатлантическаоткакто взеха да се ваксинират руснаците рязко им се увеличи броя на заразените. Ваксината им е стар вариант на ваксина за ***.

20

zer

преди 3 години

какво да се спазват бате, днес ми се наложи да ползвам градски и беше пълно с хора над правилата. ако за половин година не си разбрал, че маската и дистанцията са единственото достъпно нещо което всеки може да осигури за да помогне, то няма смисъл. Oh, wait, то всъщност много хора все още не вярват в ковид...

19

Анонимен

преди 3 години

Защо продължават да лъжат за ваксините, като че ли всеки момент ще дойдат?! Всички те още се изпитват, докато се одобрят, произведа, дойдат до България и хората реално се ваксинират.. Ще мине поне 1г. Остава руската ваксина, която е готова, ама ние държим да си купим евроатлантическа..

18

Напаст

преди 3 години

Тази държава е мъртва! Калинките я унищожиха.

17

Тъжен смях

преди 3 години

Жалко правителство, жалки мерки опитващи се да прикрият колапса и разрухата. Пациентът отдавна е мъртъв, ама Борисов вика жив е, първи сме, имаме видими резултати и еди кой си ни каза че се справяме отлично.

16

Анонимен

преди 3 години

В това е трагикомедията, уважаеми зрители. Днес компетентни по вируси са математици, склуптори, коремни хирурзи, пожарникари, социолози и всички други, но не и хората познаващи материята. Не на Мангъров - специалиста, да на всички Муннчовци и тяхният миг слава. Ооо свещенна простоТИЯ!

15

Театър Сълза и Смях

преди 3 години

И Боце е математик, смята колко километри магистрала е построил!

14

УМЕН

преди 3 години

Ама то с пари и спазване на мерки всеки може. Я да ви вида как смятате без тия подробности.

13

Ще сраь

преди 3 години

Как ще сразиш вируса с математика бе, малoумник неaдекватен

12

Вахти геният

преди 3 години

Даааа, вече всички откачалки и психопати изплуваха като л.*** в канализация и взеха щедро да сипят акъл. Я вместо да правиш сметки без кръчмаря вземи та изчисли за колко време болестта ще изчезне ако направят псрите и всичко свързано с нея безплатни. А моля те сметни ми тоя параметър, тавариш калкулировчик.

11

LOl

преди 3 години

И кой точно мерки трябва да спазваме ???? Тези от преди три седмици ли ??? Резултата на тези псевдо мерки е видим за всички само НОЩ не ги забелязват !@!! От 500/700 заразни на ден скочихме на почти ПЕТ ХИЛЯДИ от ПСР а колко са още положителните от антиген тестовете никой не казва... Това не е ли същия математик който прогнозира до края на октомври 70 заразени.... Да вземе да се скрие откъдето е изпълзял, защото със такива вуду заклинания хората наистина ще изтрещат !@!!

10

Ъъъ

преди 3 години

Аман от локумите на тоя пишман математик. Ролята му не е да поучава, а да прави прогнози въз основа на съществуващите данни. До сега не съм го чул да направи прогноза "ще стане така и така, на тази дата ще са толкова, на онази - еди колко си". Всичките му лакърдии са "у тоа дол или има вода, или нема".

9

Бивш математик

преди 3 години

Вярно е, че всички *** и луди вече имат поле за изява. Като нямате представа как се изчислява, а и дори да се опитат да ви обяснят няма да разберете, защо се обаждате, а не си гледате животните, строежите и др. подобни.

8

Историкът на ДЕН

преди 3 години

Шшшшш, алоууу, другарю математик, ако болести се лекуваха с математика ти щеше да си безмъртен бе. Не си математик, а сметкаджия. Има разлика.

7

Анонимен

преди 3 години

Въпросителна ... А дали в уравнението взето на впредвид променилвата Z (колко теста се правят ) ?