181

Анонимен

преди 3 години

Знам че си ляво ориентирана Тонка, няма тайни в ко*ината :)) Питах те какво да направя ако касиерката нарочно държи да осъществи физически контакт с мен :))) Да се развикам че е биологичен убиец, ако е лошо изглеждаща няма проблем, но ако е хубава девойка, кво правим ? :))))

180

Тонката

преди 3 години

герб отлично занят, че повече власт няма да видят, затова е протакането с всички възможни средства - да дооткраднат каквото могат и да бягат. Последните останали ще операт пешкира

179

Тонката

преди 3 години

До аз-ът Неизбежна,незабавна и безусловна оставка каквато искаше Фигуранта на Решетников как мислиш,дали ше има?:):):)

178

Анонимен

преди 3 години

най-тежко е, когато си тъnа тиква и не искаш да си отидеш

177

аз-ът

преди 3 години

До аз-ът Народът не подкрепи протестите на Фигуранта:):):)Едно време кви протести правихме ей,народ да видиш:):):)Са на изборите Март догодина пак ше ви тричаме:):):)----ще тричаш ... бегай да разтриваш на баща си оная работа преди да е заспал.

176

Анонимен

преди 3 години

След положителен тест и 5 от всичките симптоми, както е по изискване на РЗИ за да се поеме от здравна каса цената на ПСР теста пак трябваше да си го платя. Изписаха ми Сумамед-Азитромицин. Близки обикаляха цял ден по Софийските аптеки, никъде го нямаше наличен. Позната ми го донесе от Одрин. Цената му беше 6лв на блистер. В София даже и да го има е над 20.Това ли е държавната политика да държи високи цените на лекарствата и да кара хората да си плащат тестовете?

175

Тонката

преди 3 години

До аз-ът Народът не подкрепи протестите на Фигуранта:):):)Едно време кви протести правихме ей,народ да видиш:):):)Са на изборите Март догодина пак ше ви тричаме:):):)

174

Тия мутри

преди 3 години

Си играят с живота на хората. Но не са чели дебелите книги, а там пише, че който се прави на Господ, свършва зле.

173

Анонимен

преди 3 години

ЦЯЛОТО БКП ОТИВА НА БУНИЩЕТО ЗА ПРЕСТЪПНИ РЕЖИМИ.

172

аз-ът

преди 3 години

Кво стана с катуните,палатките,бесилките и ковчезите бе папагали?:):):)нали щехте да седите на площада до неизбежната Оставка?:):):)---вече няма нужда бате... вие сами си вдигате бесилката и сами си мажете въжето. Справяте се отлично. Що да седим да мръзнем?П.П. Кво стана с новата Конституция? Нали щехте рестартирате държавата? Да не би да сте я рестартирали и да сме изпуснали?

171

Тонката

преди 3 години

"Народен съд":):):):)Комиците яйцехвъргачи:):):)

170

Анонимен

преди 3 години

До ТонкатаАми влизам опакован в мазазина, младата касиека държи да ми върне рестото в ръката....:) Да се развикам ли че ме е заразила с Кивид, дай съвет :))))

169

Анонимен

преди 3 години

ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП

168

Анонимен

преди 3 години

До Тонкатагей комсомола на бойко отиде на политическата бесилка и реве

167

Тонката

преди 3 години

Кво стана с катуните,палатките,бесилките и ковчезите бе папагали?:):):)нали щехте да седите на площада до неизбежната Оставка?:):):)

166

Анонимен

преди 3 години

Историята си се повтаря. Още през средновековието по време на епидемии повечето жертви са били от народа. Елита е бил на сигурно с достъп до добра храна, лекарства, лекари и всичко необходимо. Плебеса се е блъскал от зори ди здрач за да осигурява тяхното благополучие.Сега си е същото. За тях има онлайн заседания, предпазни средства, медицинско обслужване, лимузини и лекарства.

165

аз-ът

преди 3 години

Какъв е тоя баща на две деца с минимална заплата? Още малко ще изкараш, че е на половин работен ден и взима половин минимална заплата. Стига вече с тая демагогия.----това е толкова т*по и д*лно, че дори нямам желание да те обиждам. Ти смяташ, че няма бащи на 2 деца , които работят на минимална заплата в страната?! Наистина не заслужаваш дори да те обиждам под това писание. Само те цитирам, за да ти се смеят хората и да ви виждат герберския акъл.

164

Тонката

преди 3 години

Не е лесно да си тиква - хем си тъn, хем не ти стига акъл да го разбереш

163

Анонимен

преди 3 години

Един е Бойко и Томислав е негов пророк...

162

Тонката

преди 3 години

Март догодина на изборите пак ГЕРБ-ПОБЕДА:):):)А Фигуранта рИвеше за неква неизбежна оставка:):):)