65

Блеки

преди 3 години

Ето Заев е истински славянин. Црни очи, коса и све като кюмурджия, както повечето макета.Епа прави словени са... Антични

64

Анонимен

преди 3 години

И аз не съм оптимист.

63

Анонимен

преди 3 години

До Ще ни прескочатЯ се замисли?Какъв пазар за Германия,та те са шепа хора.И германските баби ще се засилят на охридското езеро, да потънат със претоварените лодки.

62

Анонимен

преди 3 години

... Колкото до обикновения македонец - срещал съм хора в Охрид, около езерото, които с гордост обявяваха българските си корени и ме разпитваха, дали познавам тоя и оня, които живеели на еди коя си улица в София. Стана ми тъжно и неудобно. Селото на баба ми по майчина линия е на 15 км от границата. И досега нямам проблеми да си говоря с македонците на базата от наученото през ваканциите на село. Какъв македонски език ги тресе тези хора. Александър Македонски е бил грък, какво се родеят с него

61

Анонимен

преди 3 години

До БунгарЕзика на прабългарите е индоевропейски от Персия и Афганистан както и на другите европейски народи. За съжаление нямало е много книги или са били изгорени от турците и гърците. После приемат кирилицата и езика им се измешва със славяните. После с гърците при гръцкото робство и после и с турците.

60

dido

преди 3 години

тея крадци на истории с какво се опитват да изпъкнат ? Че ползват български език и го печатат на сръбска машина и се наричат македонци , това им е само историята , като милеят за сърбите да си ползват тяхната история , не стига , че сме им дали език ами ревът като девственици за х... аре да се махат нямат място в ЕУ. п.п. Те подобре да учат албанския , че скоро време ще им трябва , поне ще забравят българския тея "северни албанци" в бъдеще.

59

Анонимен

преди 3 години

1995 година, при една командировка в македонска фирма, на стената в офиса видях карта на Македония, официално отпечатана от тяхно картографско дружество, около метър и половина ширина. Останах като гръмнат от границите на Македония в източна посока, минаващи през половината Родопи... На въпроса "Какво е това?" не получих адекватен отговор, удариха го на майтап, сконфузени... Толкова по въпроса за официалната им политика и насажданите настроения.

58

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ДВАТА НАРОДА ТА ДВАТА НАРОДА . НАРОДА Е ЕДИН САМО ЧЕ РАЗДЕЛЕН

57

Анонимен

преди 3 години

Заев, пэрвото което трябва да направиш е да се пребориш с сърбоманите в СМ. 45 години те получаваха пари от Белград да разпалват омраза към България. Първо с тях се оправи, те продължават да получават финансови инжексции от Сърбия и докато това не спре промяна не може да има.А колкото до езика още през 90та година, когато Македония стана самостоятелна държава гръцкия външен министър каза - "Македонският език е българско наречие".

56

Бунгар

преди 3 години

Eзика им даже е повече от славянски.Интересно каъв ли е бил езика на прабългарите?Едва ли е бил славянски.Е ,кой тогава е в основата на езика и писменоста на славянските народи.

55

Путин

преди 3 години

Малко късмет имат всички че той слабодушник Заев, инсталиран от Сорос и европейските сатанисти е на власт та потписва договори с Гръция и България.Да беше Путиновия Груевски още на чело имаше друга песен да се пее на балканите а Европа щеше да наблюдава малко от по-далеч

54

Анонимен

преди 3 години

Македонско малцинство няма в бг, защото са българи избягали от сърбите. Македонски език няма а има диалект. Македонска история е след 1992 г. и дотогава е окупирана бг държава от Сърбия (Югославия), Не може да им се има доверие след като досега отказваха да признаят истините.

53

Анонимен

преди 3 години

До Анонимени какво като гледа историческите карти? България иска да осъществи териториална агресия ли?

52

Анонимен

преди 3 години

Има някакъв разум Заев но досега само ни лъгаха и увъртаха.

51

Анонимен

преди 3 години

Заев да поразгледа историческите карти и да види там Мизия, Тракия, Македония, Дакия ...

50

Granik

преди 3 години

Утре албанците ,като започнат да казват на македонците ,че са един народ ,ще излезе ,че и албанците са южнославянски братя с нас.

49

Анонимен

преди 3 години

Тоя Заев ми прилича малко на грък, малко на арнаутин /шиптър/.

48

Въпрос

преди 3 години

Защо го пишат македонския премиер, като той е северомакедонски премиер ?

47

Saki

преди 3 години

Тия охридските, ми напомнят за героите ,от филма Вилна зона. Ще повикат,ще попсуват, ще размахват юмруци и закани, но после като поизтрезнеят , ще започнат леко да се изнизват един по един с наведени глави от сбирката.

46

Анонимен

преди 3 години

И въпреки всичко трябва да започнат преговорите. Само така постепенно ще престанат да бъдат сърбомани.