70

Анонимен

преди 3 години

Путин лично искаше Кочарян да не се закача, Пашинян игнорира това и демонстративно вкара Кочарян в затвора. Кой ще помогне сега на арменците? САЩ и ЕС защо не им помогнат? Когато Пашинян повдигна наказателно дело срещу Хачатуров, го молиха да не прави това! Кого ще моли сега Пашанян? Защо не помоли неговите западни приятели да му помогнат? Сега арменският народ страда. Арменският народ е избиван. Но нали този самият арменски народ демократично си избра Пашинян и позволи на същия Пашинян да прави всичко това!

69

Анонимен

преди 3 години

Конфликтът в Нагорни Карабах, в съвременните му измерения (т.е. от 1988 г. до наши дни), е неотделима част от политическото наследство на лауреата на Нобелова награда за мир Михаил Горбачов-Чернобилски.

68

Падаря

преди 3 години

Пашинян кво иска от Русия?Първо си бръмчи с Макрон иска да е със запада после като се омаже вика руснаците ,ама на руснаците им писна от предатели вече...

67

Анонимен

преди 3 години

А ако Ботев беше с каска тогава просто ли е?

66

Анонимен

преди 3 години

А ако Левски беше с ботуши?

65

Анонимен

преди 3 години

До дядо йоцо гледаАко Армения беше в НАТО, САЩ щяха да им помогнат. Толкова е просто.А САЩ защо не помогна на Кипър?

64

две китари

преди 3 години

Ех, раз, еще раз,Еще много, много раз!....Както пееше един арменец във Франция, да почива в мир!

63

дядо йоцо гледа

преди 3 години

До ЯстребителСпоко Ястреб, последната война която водихме с вас - чии *** бяха разширени?

62

Анонимен

преди 3 години

"идва и нашият ред...идва, идва, а булгаристанското стадо блее и чака да го поробят втори път. Ама сега на такива предатели като нас, руснаците ще покажат едно яко трипръстие и с пълно основание!"----------------------С пълно основание. Случилото се в Арцах е показателно преди всичко за блеещото булгаристанското cтaдo. Путин показа на предателите-отановци, че няма намерение да ги спасява на основание обща азбука, славянство, православие и тн.

61

Анонимен

преди 3 години

В под заглавието е написано-връщат.....вещ която не е била твоя и я предаваш на собственика-връщаш.Иначе в тая епидемия е добре ,че палят да избият вируса вътре .Но това, че минират е Престъпление .Поставят военни мини капани за цивилни.

60

дядо йоцо гледа

преди 3 години

До АнонименАко Армения беше в НАТО, САЩ щяха да им помогнат. Толкова е просто.

59

Договорите с рашата

преди 3 години

Не струват и хартоята на , която са написани!Армения е част от ОНД!Уикипедия за тез дето не знаят какво е това И руССия избра да ги изоставиВиж ако нагорни карабах беше стратегически важен като Крим щеше да е изконнна Рушка територия Интереса клати феса - даже и рушкия

58

Ястребител

преди 3 години

До МдаХе хе хе хе .... опитай да видиш, как аннуса щще ти бъде разширен да е поне 7 пъти по широк от проливите. Дииба и племето ви загубено мегаломанско. С какво ще превземаш проливите бе гтвференино неден? С изпускане на бобен газ война се не води, ако не си го проумял все още, чушшкопекът!

57

Анонимен

преди 3 години

Техните американски приятели защо не им помогнат. Русия вече разположи войски в там да ги пази, САЩ защо не им изпратят дрехи, храни и логистична помощ и средства да си устроят нов дом в Армения?

56

За 62

преди 3 години

И кога България е окупирала части от Туркия , бре пезевенк?Не че не сме ви били през Бслканските войни и Англия не ви отърва от окупация де

55

юбералес

преди 3 години

До Ха-хаКои ние?

54

мазепа

преди 3 години

До АнонименВсички тези железа не струват и никой не ги купува.

53

Ха-ха

преди 3 години

До юбералесТова значи ли,че се отказвате вече от Пашинян?

52

Анонимен

преди 3 години

Ето колко струва целуването на американски *** и лаенето срещу Русия?

51

Мда

преди 3 години

До Турските оръжияЩе дойде и вашият ред,ря*зани анадолски херои.Проливите си плачат за превземане и международен контрол,а вие ще се свиете върху 1/3 от Мала Азия.По-младите ще бъдат свидетели на тия събития.Безкрайната ви алчност дотам ще доведе.