134

hm

преди 3 години

Не искам да подхранвам съмнения, но някой може ли да обясни защо всеки уикенд освен броя на заразените рязко намалява и броя на починалите? Не издават смъртни актове ли? После сигурно ги добавят към починалите за понеделник и числото винаги е много голямо.

133

Анонимен

преди 3 години

ЗАТВОРЕТЕ УЧИЛИЩАТА! ТАКА ЩЕ СПАСИТЕ ЧОВЕШКИ ЖИВОТИ!

132

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 122 Сега човек може да си драска каквото иска, или пък *** да тролват. Сега коментарите стават на кварталана кръчма - но какво от това? Ако се търси много добре оформени коментари, не бих ги търсил в dnes.bg

131

Анонимен

преди 3 години

Всъщност доста голям процент са починалите от приключените случаи - починали плюс оздравяли. През юли бяха 5,3%, а сега са вече 6,6% с тенденция за повишаване. На 1 оздравял в момента има 13,77 оздравяли. Лошото е, че на практика сме още в началото на епидемията и тепърва ще имаме много новозаразени и починали.

130

Анонимен

преди 3 години

В България доста хора са поразени от Ефект на Дънинг-Крюгер: илюзия на превъзходството.------ Добре. Да кажем, че невярванети и задаването на въпроси е Дънинг-Крюгер. А неотговарянето на тези въпроси какво е?

129

Анонимен

преди 3 години

Бойко Методиев Борисов вероятно се лекува и от шизофрения !?

128

Анонимен

преди 3 години

До 125Да, защото е неделя и вирусът си почива тогава. И Свети Петър заключва портите на Рая, та никой не може да влезе тогава - връщат ги обратно от реанимацията към стационара.Между другото да кажа, статистиката показва че през 21-вия век всеки ден по различни причини умират общо над 150 000 души!От коронавирус умират някъде между 3000 и 4000 души.Всеки сам да си прави математическата статистика!!!

127

Сата НАТО

преди 3 години

Мой познат му откриха Ковид преди 10 дена, допреди 2-3 трудно говореше по телефона, но вчера почина, навръх рожденият си ден, здрав, прав, купонджия, веселяк.--------Дай името и ЕГН-то, да проверим дали има въобще такъв случай и колко е бил здрав?

126

Анонимен

преди 3 години

"Днес" , моля ви спрете всеки ден с тия погребални новини. Човек си помисля дали не сте вече някаква онлайн погребална агенция

125

Анонимен

преди 3 години

Е дойде време яко да се мре. Аз едвам го изкарах на 2 антибиотика.------- Ти за първи път в живота си ли пиеш антибиотик?

124

Анонимен

преди 3 години

Тази новина силно ме разстрой. Неуспях да си допия кафето , заседна ми на гърлото и се задавих. Насълзиха ми се очите и денят ми и почивката е провалена

123

Анонимен

преди 3 години

За починалите е забавена статистика. Понякога се добавят във вторник сутринта, понякога - не. -------- И защо така и защо понякога е така, а понякога не е?

122

Анонимен

преди 3 години

До 122Що бе? Това е свобода на словото! Всеки може да пише каквото си иска.Освен това, показва нивото на акъла на населението.Ако има нещо за което нашият премиер да е прав (освен да ръси бисери), то е за лошия материал. И за другото е прав, дето казва "Аз съм пpocт, и вие сте ***, значи се разбираме!"Ето ви реалния резултат се вижда тук. Нормални хора почти няма. По-скоро има мозъчно недоразвити бозайници.

121

Въпрос към МОН

преди 3 години

Красимир Вълчев извънземно ли е?

120

Сата НАТО

преди 3 години

А, как така бе, 36 починали само, а вчера бяха 80! Това защото е неделя ли?

119

Тръмп

преди 3 години

Аз пък срещнах снощи в мазата Байдън. Отиваше да точи зелето.Та той спомена че ваксините са тк работа.

118

Анонимен

преди 3 години

До 119: Наскоро говорех с една позната. Тя обясняваше за това как в една от столичните болници дошли пенсионирани лекари, но капнали от постоянна работа. Питах я как наемат студенти по медицина - отговорът и беше объркаш, но разбрах че болницата ги избягвала. Когато има хора които са готови да работят за теб (тези студенти ), как да разбера дали болницата има работа? Ако болниците дават цялата налична информация - може да разбера натоварването. Но аз не съм падър да гоня всяка поотделно.

117

Анонимен

преди 3 години

Време е днес.бг да изисква регистрация на пишещите коментари. Толкова простотии не съм чела скоро.

116

Анонимен

преди 3 години

Около 300 000 се разболяват от грип годишно според публикация на министерството на здравето.За момента сме далече до достигането на това число при ковид вируса.

115

Анонимен

преди 3 години

Пробита е от години, но животът на хората зависи от нея. Това става само със затваряне поне са месец за съжаление рационалното решение е да се помогне на медицинската система като я насочим да си реши собствените проблеми.Ако поемем пътя за затварянето , ще прехвърлиме проблемите от мед. система с нейните течове към останалите хора. Това не смятам че е честно.Знам че казвам нещо което няма да се понрави на емоционално ниво. Има риск. Аз бих поел този риск да го кажа