407

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 425"Но такова нещо - КПП на изхода на града, да не можеш да си отидеш до вилата и КПП на изхода на селото - да не можеш да се разходиш из гората, съм виждал само по време на "развитата демокрация""И има конкретна причина. Причина, която не е съществувала по време на соца (и реално се случва веднъж в живота (а на някои никога)).

406

Barba Ganios

преди 3 години

....sprete da vsiavate strah i panika sted horata !!! Vie sram niamte be " jurnalisti " !!! Vsichkite ste za razstrel !!!Ma to i tova shte doide ....vseki shte si poluchi tochno tova ,koeto zaslujava !!!

405

Анонимен

преди 3 години

Такива неща като свободно движение на хора ги нямаше в соца.------- Живял съм 18 години през соца - не можеше да пътуваш свободно в чужбина. Но такова нещо - КПП на изхода на града, да не можеш да си отидеш до вилата и КПП на изхода на селото - да не можеш да се разходиш из гората, съм виждал само по време на "развитата демокрация"

404

Соца цоца

преди 3 години

Да ама в кръчмата на маса сме двама пиянки гасне тока и оня изчезва без да плати.Поръчвам още *** ,тока гасне ,изчезвам и аз.

403

Анонимен

преди 3 години

Соцът не е проблем, соцът го няма вече 31 години. Проблемът е, че при демокрацията се живее много по-лошо от соца. И все по-зле ще става.

402

Анонимен

преди 3 години

Сами преценете щом изпреварихме Китай по брой заразени, колко са реално умрелите от коронавируса у нас.4600 китайци са умрели от 86 000 заразени. Ние имаме (официално...) 96 000 заразени.

401

Анонимен

преди 3 години

Три часа тъмно и студено и три часа светло през зимата и същия режим с водата през лятото-------Глупости.Това беше едно единствено лято за няколко месеца.

400

Анонимен

преди 3 години

Сега ни управляват мискини . И не им пука че ще изомрем пред болничните КПП та.

399

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 418"Пpocтотията също е на нивото от средновековието."Последиците от 45 години комунизъм, плюс 30 години борба да се изскубнем от пребоядисани и явни комунисти до такива ефекти водят, но вече има солидна група от хора, които вървят напред и нагоре. Простаците са на изчезване. Малко по малко.:))))

398

Анонимен

преди 3 години

При Тошо беше рай...Три часа тъмно и студено и три часа светло през зимата и същия режим с водата през лятото. 2 месеца на опашка за цветен телевизор и 20 години за жигули. Банани за Коледа на късметлиите да ги купят... Още тъгувам за това благоденствие...Днес поне вируси има в изобилие. Пpocтотията също е на нивото от средновековието.

397

Ангела

преди 3 години

Всички ще омрем от ковид 19.Само да е поетапно че да не претоварим институциите.

396

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 415На колко си години, хлапе?:))))))

395

Анонимен

преди 3 години

Аз си бъркам в носа и мисля философски.За смисъла на живота, а един от телевизора ми реди че нема нужда от смисъл

394

Анонимен

преди 3 години

Мерките които са изкарали от РЗИ са: П-УКНЕ.ТЕ СИ ВКЪЩИ, няма да вас изследвания и лекарски приглед!!! За това се учудвам на ентусиазма на хората за ходят да им бъркат в носа!!!

393

Анонимен

преди 3 години

Тия дето дращят тука ,са интубирани мръсни комунисти ковидисти.

392

Анонимен

преди 3 години

До 409 - Да чиста проба пропаганда :) отивам на разходка с прогнилия си капиталистически автомобил и няма да се занимавам повече с него :)

391

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 408Льольото за който говориш със сигурност не е живял в соца и му личи от милион километра. На мен ми е интересно, как някой, който си няма идея, така добре са му промили мозъка.

390

Анонимен

преди 3 години

Този трубадир на соца май бая се е предобрил вчера! Такива неща като свободно движение на хора ги нямаше в соца - той сигурно не е бил роден тогава! Не можеш дори да смениш града в който живееш щото имале гражданство - той за пътуване на запад ми говори хаха! За другите простотии като икономика и производство пък са съвсем измислици - има ди музей на соца между другото отиди там да видиш какви стоки правеха и тогава ***... Китайските *** са лукс в сравнение със соц нещата!

389

Анонимен

преди 3 години

Защото, когато цъфнат теменугите..........,,,,,,,на другите и гледай ти да си добре.

388

Анонимен

преди 3 години

до 397А защо комунистите скриха от населението, че е станала ядрена авария в Чернобил, и че към България идва радиоактивн облак? Защо ни накараха да маршируваме на манифестация точно когато радиацията се сипеше над главите ни? Кажи, другарю?