42

Цял живот

преди 3 години

ЦЯЛ ЖИВОТ се чудя как ги търпите тия - взимат заплати по "2-3-4 хиляди лева", а само обувките им струват двойно и имат 100 чифта.Те даже не се крият, че крадат. Правят го явно и ни плюят в очите.А на вас, гражданите това никога не ви прави впечатление....

41

Анонимен

преди 3 години

Тази не се ли умори на всеки два месеца да се показва и да говори глупости?

40

ЗАЩО?

преди 3 години

Защо всички ГЕРБАВИ имат малки и злобни очички?

39

Истината 2020

преди 3 години

Дори най-красивата прическа не може да скрие малките, злобни ГЕРБАВИ очички.ОТВРАТ

38

Започна джихад ли?

преди 3 години

Давайте тая джихадистка да и сложим една бурка и да я пращаме да живее в ИДИЛ, щом толкова ги обича.

37

Ох как ти го набивам

преди 3 години

Турски туристи ще дойдат само, ако върнем ритуала с тричането и го направим топ атракция в Банско.

36

Гамен

преди 3 години

Още в началото на лятото, когато ревнаха че има пандемия и няма да има летен сезон, още тогава Ви казах че не само летен, ами и зимен сезон няма да има. Вие не вярвахте. Ами няма да има. Съсипаха всичко. И догодина летния е под въпрос. Да знаете отсега и си правете сметките, кво ще бачкате още една година. Щот по курортите, няма да има работа.

35

Анонимен

преди 3 години

До Не е лиДори и да паднат цените не мисля че ще искат да дойдат по нашите курорти, не виждам смисъл :) Имат си курорти за какво им е да ходят по нашите, може за планинските курорти, все пак имаме хубава природа, но не мисля че Николова *** на правилната врата, но както писах, мисленето е натоварващо и хаби калории. Нека да е жива и здрава Мимето :)))

34

Анонимен

преди 3 години

Хахахах залетели са се :)

33

Jon

преди 3 години

Makedonski turusti shte spasyat turizma v bg

32

Анонимен

преди 3 години

До ХахахахахахахахахаИменно. И ще участват в традиционното колене на праасчо. После кебап, пържоли, кървавица... едене и пиенье на корем ще имахаххаххаххха

31

От БАН

преди 3 години

Ха, да затвърдим връзките. Като връзката между октопод и малка рибка оплетена в пипалата му. Народен съд за всички предатели!

30

Хахахахахахахахаха

преди 3 години

За Коледа ли ги чакаме турските туристи???Да участват в тържествената литургия с Патриарха в храм Св. Александър Невски???

29

СУПЕР ЕКСПЕРТ

преди 3 години

А на туристи от Кралство Вануату защо не се разчита

28

Не е ли

преди 3 години

Чувала за ужасното обезценяване на турската лира. Как ще привлече туристи като цените в БГ ще им се видят космически. Офертите трябва да паднат поне 3 пъти за да ги привлекат

27

Анонимен

преди 3 години

До УжасПо принцип съм виждал турци туристи на Златните, излючвам нашите турци, избори и прочие, но те не са на групи просто голяма рядкост :) Николова явно е гъста с монголеца, иначе не виждам причина да е министър :)) Всъщност ме кефи с простотата си, това е хубаво за нея, мисленето обременява :)))

26

КуКлус

преди 3 години

Дедазнам ама там си имат тертип .....тук още бакшиша като му съдере кожата за добре дошъл ....нулево отношение на рецепцията на скапания хотел .........и повече няма да се върне ! Много заблудена офца сте г-жо !

25

Анонимен

преди 3 години

Много ще ме извинява госпожата, но и тя е по клинична пътека. Защо си помисли, че ще стане чудо за 1 месец?

24

ХХХ

преди 3 години

Българите всяка седмица ходим в Одрин на пазар ........какви турци чакате тук не ми е ясно ама там си купувам неща за 200 лв тук ще струват почити 1000 лв !

23

Анонимен

преди 3 години

В България е много скъпо за тяхафрикански туристи на ски