101

Анонимен

преди 3 години

Защо става все по-трудно и по-труд и човек да си вземе жилище? Али уж икономиката била до ре ала бала аа уу...

100

Sydney Австралия

преди 3 години

Tука у Австралийско всичко може .Купих две бизнес сгради -отдавам ги под наем и понеже имам над 2 милиона долара доходи годишно,ми доскуча и взех една ферма за крокодилчета да изнасям кожи за Щатите-правят обувки колани .. сега седя в Сидней и си пия уйскито на слънце и ви се смея на дребните мирогледи ..хахахаха -Поздрави Сидни.

99

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Другаря Плeвнeлиев ясно каза, че трябва да излезем на квартири, понеже така било на Запад(80%).Да ви е ясно какво ви чака ...

98

До 99

преди 3 години

Да, домързя ме да напиша и за това пиша 3К, предпочитам го пред това да правя правописни грешки ;) Стратегията ти е грешна но сега ме мързи да ти обясня защо! Просто ще го разбереш сам след време..желая ти успех!

97

Ху*

преди 3 години

Стига сте спорили за левове. Цените в София са европейски! Ако ме искаш в гето, апартамента струва 200 000 Евро.Бях скоро в столицата и висях как левовете хварчат като хартийки. Една порция е 15лв, две бири 10 и така... 1000 лв чисто да взимаш, то това са 33лв на ден. Калво първо да платиш с тях? Наем, кредит, консумативи, лекарства, нещо за децата, ваканции или на жена ти прищявките? Европейска му работа!

96

Анонимен

преди 3 години

Защо всички не с еобединим и не направим живота си по-лесен? И не, не говоря за комунизъм, а за нетолерантност към експлоататори, антипитребителски практики, либистки закони, нарушаващи обществения интерес и подобни.

95

Анонимен

преди 3 години

До 102Не е токова невъзможно в скандинавиети, в Холандия, Белгия, Канада и Нова Зеландия. Аз искам, да следвам техния пример. И не, не с живял сювъв всичките, но съм живял в няколко от тях и имам опит от първа ръка.

94

Анонимен

преди 3 години

"Ако нямаш работа 1000 лева е някакъв стар"Брат ми стартира така още на 17. Щял да събира 3-4 години и после да влиза да учи в университета. Отказа родителската помощ (много е горд). Днес е на 31. Още е на пет квадратчета от СТАРТ. Спрямо него аз обиколи дъската 3 пъти. Защо? Защото отказах да робувам и търсих други начини, но не отказва и помощ.

93

До 96

преди 3 години

Ами то е трудно не само в България, който ти каже, че на друго място е лесно да знаеш, че нещо те будалка. В България също може да се работи на половин ден но естествено не навсякъде все пак не е масова практика.

92

Анонимен

преди 3 години

А защо смао вдигане таксите за архитекти и прочие? Ръсиш по 30000 лева, само преди да ппнеш с първата копка! Много ясно, че ще наемам майстори на пернко! Бачка за полови ата от цената!

91

Анонимен

преди 3 години

До 98Това не е само на него мечта...

90

Анонимен

преди 3 години

До 93Ако започна да работя в някое селско стопанство, да копая по цял ден и да карам трактори за 1000 лева, шансовете ми за "3к" (Толкова ли те домързя да напил шел 3000?) са нулеви. Имах подобна дилема. 2 години блъска, ама ЯКО. Разбирай наредени една след друга смени, работил съм до 20 часа на ден, веднъж в седмицата, като се засекат смени, но в неделя имах следобед а смяна, така че наваксвах с почивката. Тъпчеш на едно място. Това е. Тря ва да намериш алтернатива.

89

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Мечтата на бай *** селския тарикат е, да се ожени за богата градска жена, да кръсти децата си на името на тъста и тъщата и да стане заможен така.

88

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 92Дадох ти плюс но разбери че може да се мисли за умен а да не получава заслужаващото заплащане :)) Познавам хора които могат да се оприличат с неандерталци, но си карат жипките нали ? :)))

87

Анонимен

преди 3 години

До 92Нещо взе да го извърташ. Не ме познаваш, а си правиш заключения за мен. Не бих работил 12 часа за 1000 лева, освен ако не умира от глад. Ти говориш за ореквалигикация и прочие. Ок, ама обясни ми, защо е така в България, че не мога да се хване на работа за 500 лева за 20 часа на седмица и пак да се преквалифицира или да живее.Зао всичко у нас е тегаво и бавно?

86

АНТИ

преди 3 години

Не се подигравайте на дебелите хора.Здравословния начин на живот иска желязна дисциплина + спазване на денонощен режим, нещо непостижимо за много от днешните българи.

85

До Гого

преди 3 години

Истината е, че в цял свят е същото относно жилищата.

84

Анонимен 89

преди 3 години

Моля те уточни "Аз не бих работил за 1000лв" пред дилемата да не работиш въобще и да стоиш без работа или пред дилемата да работиш за 3К примерно.

83

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 89"Аз не бих работил за 1000 лева". Ами, тогава не е защото няма работа, а защото не ти се работи. Ако времето което не работиш го прекарваш в квалифициране за да тръгнеш от по-високо, да, това го разбирам. но да седнеш да лежиш, докато чакаш да ти дадат повече - това вече си е за твоя сметка, никой не ти е крив.А за краткия живот и дебели хора: не ми обяснявай. В България на тия които спортуват им се смеят. За сметка на това не слизате от колите и пиете като смокове.

82

Гого

преди 3 години

Не е само в България!!! Във Франция е същото!