39

Анонимен

преди 3 години

До Брюксел НакъдриевТи какъв експерт си, че да ти чуем думата?

38

Не е изненада

преди 3 години

Май месец тулупа е питал математиците за евентуалните жертви без мерки и те сами му казали 6000 до Ново година. И той е преценил, че това е приемли в брой жертви за да не спира икономиката.И да продължат кражбите съответноМутафчийски просто рано рано изплю камъчето (той е присъствал на тези сметки)Жалко, че никой не му повярва.

37

Брюксел Накъдриев

преди 3 години

Продължавам да твърдя, че за целия тоя хаос са виновни скап.ните медии! Спрете да давате трибуна на знайни и незнайни герои да си упражняват ораторските способности! Хората се объркват от това! Не може по едната телевизия в 9:30 ти излиза някакъв доцент по всичкология и ти говори едно, после пускаш другия канал и в 10:00 някой си доц. д-р-по науките-спец-експерт-капацитет-божество оборва казаното от "колегата".... това е малоумно и изкуствено се създава паника сред хората....!!!!

36

Анонимен

преди 3 години

Културата на управляващите и чорбаджиите е ниска... Работещите ходят болни на работа поради дивотията на организаторите...по принуда.

35

Вчера Мориарти

преди 3 години

каза при Коритаров, че това е сценария, при който мерките не дават резултат.Очакванията му са обаче мерките да дадат резултат и броят на починалите да се увеличи с около 1000 до края на месеца. Тоест по-скоро към 3000. Този не го знам къакъв е, а Мориарти е доста известен международно и крупен специалист по анализ на данни, защото е учил занаята при самия тартор на тези работи. Той затова се отнася с презрение към Мангъров, който и за още 20 живота не може го стигна по постижения.

34

komitataей

преди 3 години

Блиц ,явно вече нивото много е спаднало в медиите,измислени математици да дават такива плашешти прогнози ама спрете се малко де -явно някои си плащат да им дават физиономиите някъде

33

до 32

преди 3 години

Какво са преборили - че не изкарват статистики ли. Скоро и Европа ще го пребори и не благодарение на ваксината. Просто ще забравим ,че съществува. Както ни внушиха ,че идва края така ще ни информират и за новото начало на глобална икономическа криза.Ама е по важно да сме здрави за момента, а в близките години как ще сме никой не му мисли.

32

Анонимен

преди 3 години

До Сороска поддлого"как става така че пандемия има само у нас няма в Китай например !?"В Китай имаше строги мерки и хората носят маски :)

31

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 32Като гледам как в Италия, Испания и Франция десетки хиляди на ден умирисват бъзито, не ми се вярва скоро да се оправим тук.

30

Анонимен

преди 3 години

В Източна Азия вече забравиха за коронавируса, и не само в Китай, а и в Сингапур, Тайланд, Южна Корея, които са демократични държави! Дори в Австралия успяха да преборят коронавируса, и откриват само единични бройки, най-вероятно привнесени отвън! Всъщност примера на тия държави дава надежда, че наистина един ден коронавируса ще изчезне!Не знам какво правим в Европа и САЩ, но определено не се справяме

29

Иво

преди 3 години

Дали заради ниска култура,ходят болни на работа?Не господин "Млад мериджейн",ходят болни на работа,заради следният факт:Повечето работодатели плащат мин.за заеманата длъжносът и ако не си вземат болничен получават "бонуса"около 100% мин.за длъжноста заплата.Излезе в болничен,няма бонус! Схвана ли номера ....на нашите работодатели?

28

Анонимен

преди 3 години

Аз се обзалагам ,че ще изпреварим Китай по всички антирекорди...

27

Анонимен

преди 3 години

Заглавието е тъпашко, Китай са над 1.5 милиарда и имат там няколко хиляди умрели, ние нямаме и 6 милиона.

26

Буратино

преди 3 години

Няма да зе изравним с Китай по смъртни случаи, но ще стигнем бройката от около 3000 мъртви до края на ноември и ще се изравним с Китай около Нова Година... Това е тактиката, която депутатите ни са одобрили - народа нека си мре, ние сме си добре с 6500 лв заплата!Никой народ не заслужава да бъде представляван от такива безочлива ***.

25

Анонимен

преди 3 години

Китайските комунисти затова го пуснаха,да въвят напред,а останалия свят да се затваря и фалира.

24

Анонимен

преди 3 години

Пич, ти наистина ли вярваш че информацията предоставена от една комунистическа и тоталитарна държава е истинска?!Пич, никой не оспорва, че Китай се е справил с пандемията още преди половин година. Както и Австралия и Нова Зеландия, които също взеха сериозни мерки.Сляпото следване на седесарски лозунги не носи полза на никого.

23

Мдаммммм...

преди 3 години

..поредната статия под която активни представители на българския пролетариат ще раздават обилно мозък на "учЕните", дето не са учени!Мараба, пролетарии!

22

:)

преди 3 години

<html><body>абоната е на ~~~~~~~преди 10 минутиКак ще ги стигнем китайците?Че и задминем, кога?Другари, уважаеми дами и господа,направо се чудя как е възможно това?"Дай ми ги, дай ми ги,дай ми ги, дай ми ги ваксините,дай ми ги ваксините, или си ги вземи.....

21

Некъф

преди 3 години

Тоя изомруденуия *** от кога взе да разбира от медицина !!!Да се пънете и да не се пънете всички ще преболедуваме вируса и Мангърката ще излезе прав за всичко !!!

20

.

преди 3 години

Матемътикат да си гледа сметките, а ако няма какво да смята в момента, нека играе математически кючек,н о да не се изказва по теми, от които не разбира!