23

Анонимен

преди 3 години

26 цар бомба отдавна е направена. Но в момента като се знае че една ракета само да уцели Йелоустоун и подземния дремещ вулкан там ще прекрати всичките краварски простотии

22

До 25

преди 3 години

При взаимно унищожаване на материя и антиматерия се отделя гама-радиация. Освен това досега сме създали отделни атоми антиматерия, а не грамовете или килограмите, необходими за бомба със силата на ядрено оръжие.

21

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 25Знаеш ли колко антиматерия трябва да имаш за да пръснеш Земята на парчета? Количеството и е съизмеримо с Хималаите.

20

Анонимен

преди 3 години

Да, като например оръжие от антиматерия.При него няма замърсяване а количествата енергия са огромни наистина огромни.На теория може да бъде създадено устройство което да взриви цялата планета ,просто ще я разчупи на парчета все едно сте ударили орех с чук.Надявам се такова нещо никога да не бъде употребено върху планетата.

19

Анонимен

преди 3 години

Тези вече страдат от шизофрения ли що ли.Стига вече сте ни занимавали с великите си оръжия, че ни станА бактън!

18

Принуждаване към мир

преди 3 години

Въх, как се уплаши Байдън като чу тази фейк новина.Работата е съвсем друга. САЩ започнаха да разполагат хиперзвукови крилати ракети в Европа, нещо което руснаците нямат и няма и да имат следващите 20-30 години. Защото това което показваха на анимацията е копие на американската хиперзвукова ракета, а реалните кадри на изстрелванията които показваха бяха на съвсем обикновени МБР.Съвсем скоро Путин или някой след него ще седне на масата за преговори за премахване на тези ракети от Европа.

17

1

преди 3 години

Понеже партенката с 92% не хвана дикиш, и веднага привключиха на по-позната тема за пропаганда.:)))))))))

16

Анонимен

преди 3 години

Путин подчерта, че е нараснало качеството на параметъра "повредоустойчивост"Прав е Путин вече за трети път запушват дупки в корпуса на кораба Союз със скоч.

15

Анонимен

преди 3 години

Смръдливи милитаристи!

14

Ами

преди 3 години

С Бидон и Камила начело на САЩ може и да им потрябва на братушките този ядрен команден пункт :(Да пази Господ все пак дано да не се стига до там.

13

пляс пляс пе да лето

преди 3 години

Брао на Русия,армия от мъже,а не *** и ***-дале като Ам. армия

12

Анонимен

преди 3 години

До Да бе!хахахахахахахааа,ти пък си много запознат с оръжията на русия и сащ и затова пишеш смешки по форума

11

V

преди 3 години

Путин иска също като боко Всичко да става насилствено ,обаче като става въпрос за пари трябва да се направят големи компромиси щото американците не спят ;) И са готови големи количества обществен ресурс да хвърлят за власт и възможности за натиск . За тва и голяма част от държавите по света не желае отношения със САЩ .Русия може да има по добри политики по много въпроси .

10

ББ

преди 3 години

споделя,че работят и минимизират възможността за грешка с ядрените си системи...демек ако натисна бутона няма да е грешка...а отговор,лишени от образование,от ценности,превърнати в *** ламтящи за едене и пиене...ако аз бях путин бих натиснал бутона...елате на себе си...следващият путим може да е като мен

9

Да бе!

преди 3 години

Всичките оръжейни системи на Русия са конвенционални, а това означава, че няма да им свършат никаква работа в предстоящата битка при Армагедон срещу Космическа Америка. Иначе на много от коментаторите във форума им липсва информация и тук пишат смешки.

8

:-)

преди 3 години

Само ,,Периметър", ,,Посейдон", ,,Топол-М" и ,,Цар Бомба" за наглосаксонците

7

Берба

преди 3 години

Превърнаха се в тотално посмешищр Кой, къде ги хване и ги прави смешни. Жал ми е за Русия.

6

Анонимен

преди 3 години

Ми, трябва. Бидона се готви да ги бомбардира и да освободи Крим. Така е казал на предизборен митинг. Путин го познааа лично от 2010.

5

Анонимен

преди 3 години

До кога с това изнудване?

4

Даа,

преди 3 години

пак от враговете на РФ се носи мирис на страх!