134

Анонимен

преди 3 години

Ами Боко като не искаш да беше обърнал внимание на здравната система последните 10 години. Аз още не знам защо плащам здравни. Ако можеш ми обясниш евала. В Англия хората плащат 12 паунда на месец обаче като отидат в болница не плащат нищо.

133

християнин/българин

преди 3 години

Пътят на България е в тясно сътрудничество и да си го кажем направо СЛУГИНАЖ на Турция ,за да можем да отцелеем затова смело братя склонена главица сабя не я сече тако сме отцелели 550г.

132

Помня

преди 3 години

една година като пуснаха субсидия за производство на ти.к.ви. България стана на първо място в ЕС по производство. Не ми се мисли сега Боко като пусна толкова пари за борба с коронавирус колко коронавирус ще се наплоди и ще остане ли друга болест по тази територия въобще.

131

калинки

преди 3 години

И ние не искаме калинки да се назначават повсеместно но стана каламитет...тези некадърни назначения ни докараха до тук и никой не обещава, че ще им търси отговорност....трошат и крадат държавни пари...

130

Запозната

преди 3 години

Ако бях на мястото на г-н Борисов в болниците да се влиза само с членска карта на ГЕРБ,защото само тази партия работи за страната.Добре,че се излекува г-н Борисов ,защото заради народа го хвана вируса. Народа да е добре,той се разболя.

129

м,да

преди 3 години

Харесваш ми Бойко! Мъжкар си! Народа кара ковида на крак. За сополивите натискай докторите!

128

Тонката

преди 3 години

Ето това е истинския Държавник с главно Д:):)Не като Фигуранта на Решетников къде казваше на хората,че ги карат да носят маски за да мълчат:):):)ГЕРБ-ПОБЕДА:):):)Ето затова София,Пловдив,Варна,Бургас,Стара Загора,Нова Загора,Сливен,Габрово,Казанлък,Враца,Монтана,Силистра,Хасково,Ловеч,Велико Търново,Кюстендил и Шумен са наши:):):)

127

Анонимен

преди 3 години

До Criticus MagnusПа смех, смех....Можеш да видиш колко народ е милиционер само по време на охрана на футболен мач или при протест за заплати.После се сърдели, че никой не им вярва, че не са на първа линия. Ми не са. Да сте видели милиционер да глобява в центъра на София? Няма и да видите.....

126

Анонимен

преди 3 години

борисов - "Заповядвам на вируса да си ходи! Аре ве, кво чакаш? Аз съм про...т и ти зи про...т, разбираме се и трябва да слушаш!"

125

болницата

преди 3 години

В Бг битката с коронавируса започва с 6 часа чакане на студа с температура пред фургон пред болница . Каде са те каде сме ние ,не мже да ни стигнат нивото никога

124

Нареди?

преди 3 години

Аз виждам само и единствено какво "иска", за наредба нищо не съм видял и чул?

123

Анонимен

преди 3 години

Тоя си ни зареза да си мреме , цяла година едно и също а положението все по зле.

122

Анонимен

преди 3 години

15 години нарежда и нищо хубаво не излиза!

121

Моля ви недейте

преди 3 години

Да му давате идеи да изчезнеш вируса още утре ще спре да купува тестове и ще се умира от всичко друго но не и от ковид...

120

Criticus Magnus

преди 3 години

За да няма недостиг, не трябва да има много тежки случаи. За да няма много тежки случаи, не трябва да има много случаи изобщо...За да няма случаи изобщо, трябва да се спазват някакви мерки...За да се спазват мерки, е време да си стяга службите на МВР и хубаво да си ги контролира дали прилагат мерките или се ослушват и те... Време е всеки да си свърши работата!

119

Боко

преди 3 години

има с какво да се похвали. Откакто се е захванал да бори коронавируса всички други смъртоносни заболявания магически изчезнаха. Дори обикновената смърт от старост изчезна и 100 годишните вече умират от коронавирус. Премиера е за Нобелова награда за медицина, а не за критики.

118

Анонимен

преди 3 години

И как точно е съсипал държавата, да не говориш за вашето управление на Виденов?

117

До ВНИМАНИЕ

преди 3 години

Ай стига бе!Сериозно ли цяла България критикува правителството от тоз IP?))

116

Защо ви е

преди 3 години

аспирин протект. Вземете си от най-обикновения евтин аспирин и го счупете на две. Същото е.

115

Анонимен

преди 3 години

Рецептата Dnes: Сладкиш "Трите чаши" с тиква