121

Не давайте

преди 3 години

заразена плазма. Употребява се за други далавери.

120

до 124

преди 3 години

ГЕРБ ДАРЯВА 150 000 ЛВ ОТ ПАРТИЙНАТА СИ СУБСИДИЯ.ОСВЕН ТОВА ГЕРБ ЩЕ КУПИ 2 АПАРАТА ЗА ИЗВЛИЧАНЕ И СЪХРАНЕНИЕ НА КРЪВНА ПЛАЗМА ЗА 200 ДОНОРА НА СТОЙНОСТ 20 000ЛВ.КАЖЕТЕ ВОЖДА ВИ РАДЕВ КАКВО ДАДЕ?КАЖЕТЕ ИМПЕКСОВА КАКВО ДАДЕ?КАЖЕТЕ КАКВО СА ДАЛИ ДО СЕГА - ОСВЕН СЕРИЯ ОТ ПОДИГРАВКИ КЪМ ВИРУСА? НИНОВА НЕ СПРЯ ДА СЕ ГАВРИ С ГЕН.МУТАФЧИЙСКИ,НО СЕГА СЕ ЛЕКУВА ПРИ НЕГО.РАДЕВ СЕ ГАВРЕШЕ ОЩЕ НА 3 МАРТ С ВИРУСА-НАРЕЧЕ ГО ВИРУСА НА СТРАХА,НА ПРЕДАТЕЛСТВОТО И МАНИПУЛАЦИЯТА. СЕГА ЩЕ СЪРБА ПОПАРАТА СИ САМ.

119

Почти всички

преди 3 години

Тиквата може да си зове на село колкото си иска. Тук вече никой не му обръща внимание.

118

Анонимен

преди 3 години

герб е дпс ;) Това е българския вариант на демократите в САЩ ;)

117

Тонката

преди 3 години

Дай личен пример ве толуф,нали си още жив....

116

Анонимен

преди 3 години

Г-н Борисов, не всеки, който има антитела може да дари плазма. Това не съм го измислил аз. Казват го учените. Днес също и проф. д-р Борислав Георгиев го потвърди. Не всеки, който има антитела може да дари кръмна плазма. ВАЖНО Е КОЛИЧЕСТВОТО АНТИТЕЛА.(обясни кадриолога)

115

ТОЯ ПА! АХАХАХАХАХА

преди 3 години

Тоя преболедува вируса и получи тапия за вирусолог ли?

114

Тонката

преди 3 години

до119 Стара ти е информацията за Софету:):):)Протеста умре:):):)Нема палатки,катуни,бесилки и ковчези:):):)Дубай спре парата:):):)

113

Анонимен

преди 3 години

Бацо Бойче,едни оря в Софету искат да те бият... Стой си у село,габардисвай с бацилу,щото те чекат да оздравееш...

112

Пхахах

преди 3 години

Тва ми прилича на призива на Тръмп, с белината.

111

Доц. д-р Тиквов

преди 3 години

Няма да даря плазма, дори и доц. д-р Боко Тиквата ми обясни що е то плазма и що трябва да се влива. Няма как да стане да изпълня каквато и да е заповед от този лъжец и мафиот.

110

Анонимен

преди 3 години

С тестове по 120 лв платени от хората живеещи в най-бедната държава в ЕС пандемия не се бори.Трябваше още в началото да насочите средства за безплатно тестване и контрол по училищата и болници,които са едно от основните места за разпространение, а не калинките от МОН и РЗИ да си развяват байрака цяло лято по тузарски курорти и да преписват мерки от други държави, които са трудно приложими у нас.

109

Анонимен

преди 3 години

Никакви мерки за спиране на разпространението на вируса! Никакъв анализ откъде дойде бумът на Ковид-19 през есента! Оня ден дадоха 1 млрд. зз военни кораби, сега голямата борба с пандемията се състои в 18 линейки, 80млн.лв и фургони зз отсяване на неболните от вируса!

108

Анонимен

преди 3 години

Аз на давам, аз взимам - това е модата!

107

Боко Бидоня

преди 3 години

Смрадливец,държиш ме без работа мнооого време,а сега и кръвчицата ми искаш да изпиеш! За тебе ще дойде време,няма да си все там! Ще се ... голям ...те чака!!!

106

Тонката

преди 3 години

Преди малко се чухме с един приятел и ми каза,че и онзи нашия Светльо Трайков къде гаси тока на метрото и гори маски станал ЦАР:):):)Ше бега и той във ВМА при Мутафчийски като го знам кво шубе е:):):):)

105

дедо от село

преди 3 години

Пр,азноглавец!

104

1959

преди 3 години

Айде и тоя стана доктор и взе да лекува! А бре, дъ,рто ,***,гаре ти кога си чул грип да се лекува с плазма? Побъркахте народа с лъжите си и той колкото е опростачен сега вече тотално превъртя!

103

Тонката

преди 3 години

До ВетеринарОставка:):):):)

102

Ветеринар

преди 3 години

Първо подай ОСТАВКА после си кажи ненужното никому мнение ТУЛУПЧО хайде, хайде,хайде...