27

До запознат

преди 3 години

Това говори в нейна полза , жена която се занимава с крупни измами за големи суми няма да се занимава да си продава тялото за жълти стотинки, да вземем примерно основателката на Onecoin не само ,че не си е помисляла да продава тялото си а напротив тя си е купувала платени услуги от мъже и то плащала на любовника си милиони.

26

Анонимен

преди 3 години

Тая малко закъсня. Движението на златотърсачките, съчиняващи си истории за изнасилване беше актуално преди 3 години.

25

Бунт на силиконките

преди 3 години

Сега всички БГ ли ще станат Me Too? Това е комично. Тези сами се предлагат като стока, при това не много качествена и с грубо шпакловани с тонове грим недостатъци, после се сърдят, че ги питали колко им е часа и им искали отстъпка.

24

Анонимен

преди 3 години

Тая е закъсала с парите май а? Е това което се случи с Пулев е и в български вариант!-:)

23

Анонимен

преди 3 години

До 33Разбура се. Екстра точки са за нея.

22

зайката бъни

преди 3 години

Долна инсинуация. При тази няма някой да е поискал, и да му бъде отказано.Просто не са се разбрали за парите.

21

Анонимен

преди 3 години

До 31И с право! Браво, че се е отрекъл от този зъл човек!!!

20

Анонимен

преди 3 години

"Журналистът искал секс от дизайнерката, за да работи с нея"Аз мислех, че работата й е да прави секс с всеки който й поиска.

19

И пак Румен Радев !

преди 3 години

Карбовски се хвалел на Мегз, че Румен Радев му плащал да плюе по Правителството и лично го е чувала да разговаря с Президента !

18

интересно

преди 3 години

ако е вярно , евала на мегз ( иначе не я харесвам и ми е антипатична ) , карбовски е жалък чивечец повярвал си че е капацитет по всичко и голям журналист . но да видим до къде ше стигне това , щото и фигуранта се споменава , .....а и деси .

17

Анонимен

преди 3 години

Кирил Мартинов Богданов е баща на Карбовски, виден комунист учил в Русия, Беларус, Украйна, Словакия. Умишлено Карбовски не използва истинската си фамилия.

16

Анонимен

преди 3 години

Човека е икономичен просто с вместо да харчи една заплата за платена любов и една заплата за дизайнер , е обединил двете дейности в една заплата но служителката му не е разбрала какви са и всички и задължение и сега възмутен, защото си е мислела че я наемат само за една работа.А защо въпросния журналист има нужда да плаща за любов, ами явно е кърък човека и не му се отдава неплатената любов.То на всички ако се отдаваше това, нямаше да съществува най древната професия.

15

Анонимен

преди 3 години

Това беше вървежни миналата година...NEEEEXT!

14

Анонимен

преди 3 години

То си му личи че извратеняк с голям потенциял

13

Запознат

преди 3 години

Mегз е регистрирала на 50фирми на един и същ адрес в Раковски за да не плаща ДДС Осъдена през 2019 за застрахователна измама в големи размери / Условна присъда / Замесена е в наркотрафик към Турция / любовникът и Румен Рончев е Арестуван септември 2020За трафик на Наркотици е Турция . И остава на тая някой да и повярва. Напротив отдавна трябва да е в затвора

12

И Радев е в кюпа !

преди 3 години

Той Карбовски водел плеймейтки и на Румен Радев във вила Калина, където го спипала Деси и му направила тотален скандал и после се покрила в САЩ за няколко месеца !

11

lol

преди 3 години

Карбовски си е лeке, така че нищо чудно да е вярно. Тя тая обича скандалите и да се показва по телевизията и имат опит със закона, така че най-вероятно наистина има доказателства.

10

Анонимен

преди 3 години

Мартин Кирилов Богданов, по-известен под псевдонима Мартин Карбовски

9

Анонимен

преди 3 години

Тая, яко я пере тока...

8

Бау

преди 3 години

Доста богата история. Може и да е истина. Мегз няма много ум да измисли нещо такова, детайлно.