116

Анонимен

преди 3 години

До Ветеринар антропологОф вие пък като сте бели се цъфнали и вързали. За никъф Х не ставате.

115

Анонимен

преди 3 години

Байдън ще е само фигурант,истинския президент ще е Камила Харис.Ясно като бял ден и черна нощ.

114

до 119

преди 3 години

Тя, ако беше принципна, нямаше да е там, където е в момента. Ти да не мислиш , че ги избират по качества като безкорисност, родолюбие.... Ужас е то , жал ми е за американците. Много от тях са хубави, работещи хора,които вярват в основни принципи, а как им се подиграват

113

Анонимен

преди 3 години

120,"Я не сакам на мен да е добре. я сакам на Вуте да му е зле. "Как може да има толкова тесногръди хора! Харис с НАТО може и да създаде проблеми на Путин,но на нас проблеми няма да създаде,нали!?...Харис е надъхана за борба с расизъм и дискриминация,зад гърба й е Сорос ,ще съумееш да видиш "светлата" перспектива за БГ ? Ако се сбъднат "мечтите ти" и да се случи конфликт с Русия,перспективата тогава е да има още американски военни бази в БГ,това кефи ли те?

112

Анонимен

преди 3 години

Кога Тръмп е ходил на крака на Ким бе бунак?Срещата беше във Виетнам и корейците нямаха пари да си платят транспорта до там.*** комуноиден загубеняк си.

111

Анонимен

преди 3 години

Кафявата шведка демонократ е божия напаст.

110

Дао 120

преди 3 години

Ами станала прокурор все пак и то май доста консервативна. Значи ако е принципна ще има проблеми и за Байдън и за Урсула, да не говорим за нашия. Има вариант у да е индоктринирана щото индуска, блак Пауър, пък после Евреин съпруг. Кой знае накъде ще избие.

109

Кан Омуртаг

преди 3 години

България ще намаже с работна бяла ръка от Западна Европа и САЩ. Тези ***, които си прекарват времето тук да плюят по България и да пеят песни за Запада скоро ще си изгубят препитанията от отчаяни западняци дето бягат към белия Изток. Като си попълним редиците със свежа военна кръв ще си върнем Македония и ще започнем индустрилизацията с пълна мощ. Туризма е за малки и незначителни държави. Време е да си върнем короната на Балканите, братя българи! Напред!

108

Анонимен

преди 3 години

Дреме му на шапката на друкаря Ун кой е президент на САЩ, който и да е ще се умилква на Ким както му се умилквапе Тръмп и му ходеше на крака да говори с него, ама гледайте как се набира сега нашите васали, какво ще стане с новите господари, дали няма да ни сменят че Нинова първата резерва сигурно вече се е цанила, как да им угодим на новите господари.

107

Анонимен

преди 3 години

САЩ вече не са свръх сила.

106

България в НАТО и ЕС

преди 3 години

Още от утре Харис ще активизира НАТО и на Путин ще му се види тесен света.

105

lemonade joe

преди 3 години

Много е важно Ким да е приготвил достатъчно нуклиарни подаръци със 14000 км обсег за сащ ако има ресто да го праща към западна европа.

104

Анонимен

преди 3 години

Там в тия кръгове където са Байдън и Камала Харис няма значение цвета на кожата, нито националността и произхода щом си приет.

103

Анонимен

преди 3 години

Белите сега ще работят двойно , с маски , за да плащат на социала новите придобивки.

102

емиграция

преди 3 години

Ми тя и Меркел няма деца ....Ама управлява Германия и ЕС.Нещо да се противите? Искате, не искате. Това е! Се ла ви! Джо...наистина е болнав , но тази пращи от енергия и здраве!Че и прокурор била.....Трудно можете да я залъжете...Не ,като нашите от съд. система на БГ. Учили, недоучили...Палячовци...

101

Анонимен

преди 3 години

И аз му давам най-много година и половина докато стане "нескривамо". С Алцхаймер за съжаление никой досега не се е преборил. Ужасна, коварна болест. Жена му, не знам какъв човек е, но тя много добре знае какво става. Не иска ли да си изживеят последните една - две години спокойно и качествено. Много алчен за власт народ навсякъде

100

А до 112

преди 3 години

Хаха абаолютно прав, разсмя ме.

99

Анонимен

преди 3 години

Еми сега бай Дончо ще му дадат някаква блага службичка с астрономическа заплата в ООН или някоя световна фондация както на Соломон Паси, на Плевнелиев и на оня другия младото външен министър, и бай Дончо ще си трае и ще си кротува че го изиграха пред целия свят го направиха за смях, нали така?

98

Прогноза

преди 3 години

Май , белите хора в САЩ са с умопомрачение. Този избор , със склеротик , прекрачил вече в гроба беше сложен , за да може нег.ърката Камала да му заеме мястото и да започне черната епоха в САЩ . Тогава ще разберат , че робите им са ги изиграли и ги чака нещо подобно на нашето турско робство ! Тогава ще пишат романи като : " Чичо Джон-овата колиба". Да им е честито чернилото на тъпите американци !

97

Анонимен

преди 3 години

Не я бройте като вицепрезидент, а като президент - много скоро деменцията на Байдън ще се влоши рязко и от вицепрезидент Харис ще стане президент.Имал съм близък досег с хора с деменция, и в момента имам. Това, което виждам от поведението на Байдън показва, че той е между първа и втора фаза на заболяването. След около година ще се влоши рязко и кратковременната му памет ще трае не повече от минута. Жалко е, че американците избраха човек с подобно заболяване за президент.