150

боцмана

преди 3 години

Дончев чакал повече да измрат, че тогава да пуснат вълшебните си мерки. Сигурно Боко ще размаха кожения шлифер срещу вирусите и ще ги спира да не ни полазват. Браво!

149

До 174

преди 3 години

За да даде ефект локдауна трябва да минат от 20 до 30 дена от въвеждането му !!!!Аман от " експерти " тип Бай Ганъо !@!

148

Ядосан

преди 3 години

В последно време се навъдиха всякакви експерти тип домакини вирусолози " и само повтарят затворете училищата. Като дори някой изтъкват видни вирусолози който твърдели че децата са основни заразоносители ? Моля дайте имена и в коя държава точно са правени проучванията. Ако нямате такива данни от проверени източници спрете със този постоянен СПАМ !! И за ваша информация последните изследвания направени във Франция и Норвегия сочат че деца до 13 годишна възраст могат да се заразят но не заразяват

147

Анонимен

преди 3 години

Дончев от доста време е известен като Малката тиkва!

146

Анонимен

преди 3 години

Абе еййййй.... насила Славянизиран Народ от Византия , те и в Германия наложоха LOCKDOW да де ама за 2 дена цифрата скочи от 17 000 на 23 000 заразени Или LOCKDOW-на е FAKE NEWS или цифрите са FAKE NEWS

145

спрете училищата

преди 3 години

Спрете училищата - това ще спре заразата. Иначе няма да има какво да се затваря вече след 2-3 седмици - всички ще са по фургоните.

144

Анонимен

преди 3 години

Смешно е точно той да говори за тотална дигитализация. След като изхарчи парите за електронно правителство, а такова на лице няма

143

kiro

преди 3 години

Г-н Дончев не знае приказката "с какви се събереш, такъв ставаш". Заприлича вече едно към едно на вожда си - говори глупости, лъже и си вярва.Управлявали били кризата!Ид*от.Рано или късно естествения подбор ще отнесе и тези Дончевци, Боковци, *** и шайката им. Ще останат в историята като българоубийицте, мутри успяли да унищожат един народ.Пфу...

142

Анонимен

преди 3 години

Тя България от 10 години е в нокдаун , откакто гербавите са на власт

141

Анонимен

преди 3 години

Далаверата е във варна ,хотели за болни от ковид...един няма да влезе ,щото не стават за болница но едни пари ще се усвоят.Спасяваме бедните собственици на хотелските вериги.

140

БългарскиЕзик

преди 3 години

Александъре, пиши на български бе този бе... Казва се Затваряне, а не Локдаун!!!

139

ПроСоТо

преди 3 години

иначе:.Не знам дали България се движи "по ръба на бръснача",но виждам,че бръснача редовно се движи по макроцефалския му израстък над раменете..

138

ПроСоТо

преди 3 години

има и един друг момент:-"Хотели във Варна предоставят 1200 легла за "болни от ковид"...1200 легла,по 1200 лв за "пациент",това си е не лоша сумичка на фона на общата депресия..Сфащате ли далаверата?

137

Shutdown

преди 3 години

Не знам с какъв суперкомпютър изчислявате % бг инфлацията в цени на дребно ама с 10 кинта /5 евро/ само се закусва вече .... подльдьхте електората нещо.....

136

Анонимен

преди 3 години

От бригадата построила за 10дни болницата в Ухан питали Борисов дали ще е удобно утре, между 14 и 16ч да завършат магисрала Хемус.

135

Маските

преди 3 години

Хората масово нямат пари, за да си купуват предпазни маски! Трябва да се раздадат по 3-4 маски за многократна употреба на неплатежоспособните!

134

Ром"с

преди 3 години

Ако кажат от Брюксел или Берлин ,то ще има ....тези са само "осведомители"-говорящи кукли... .

133

Understand?

преди 3 години

Ако 90% са дисциплинирани ще върви икономиката и ще минем зимата без локдаун.Обаче платени *** всяват непукизъм, конспирации, неглижиране на проблема. Хора с по-ниско IQ почват да им пригласят като подлъгват още хора, които му отпускат края. И всички страдаме.Троловете очевадно не са от герберските при положение, че това правителство иска да изкара мандата си до изборите в максимално спокойна обстановка.

132

!!!!!!

преди 3 години

Пандемията е измама проповядвана от медиите и политиците.

131

Анонимен

преди 3 години

В кабината няма място за БСПБКП пенсионери