120

До по-скоро да се от

преди 3 години

До парадоксдо ковид-35 има още 15 години. Как ще ги изкараме дотогава? Ако дотогава имам болестни състояния, разбирам че ще бъда по пързалката. Това никога не е било под въпрос (даже и да е тема табу). Със или без Ковид-35. Дали ковид-35 ще дойде със депресия, проблеми на сърцето на липса на упражнения? Нека да си гледаме здравето от този и от другите вируси със еднин и същи знаментел. Присъственото образование е важно. Нека да пробваме ротационен припцип при унивеситетите както в Уругвай?

119

Ваканция

преди 3 години

през зимата и да учат през лятото.

118

парадокс

преди 3 години

Хора учили присъствено (не е сигурно до кой клас), сега настояват за присъствено обучение. Значи присъственото ги е направило безхуманни деебаили и сега искат да създават малки ковидебилчета.Утре тези ковидебилчета ще ви кажат, че на 40 сте дъртии и ще ви пуснат с ковид-35 по пързалката.

117

Философ

преди 3 години

Животът е смъртоносна болест, уважаеми.

116

Руснака

преди 3 години

До Анонимен 117Ти си хем глупав хем ***. Заразен, но не е болен, демек няма никакви симптоми бе ***. Трай си да не ти личи колко си ***. Ти като си носиш някакъв вирус но не показваш симптоми, означава л, че си болен бре? Ае я се образовайте малко ...

115

Имотен boss

преди 3 години

Вчера продадох три апартамента, а в понеделник изповядвам къща в центъра. Балонът скоро ще се спука и цените ще се сринат катастрофално.

114

Анонимен

преди 3 години

Досега на един починал се падат 15-16 оздравяли. Факт!

113

Анонимен

преди 3 години

"Пристрастените към употребата на адренохром неолиберални фашисти в съюз с китайските комунисти извършиха държавен преврат в САЩ."Празноглавци празнодумстват напразно.

112

Анонимен

преди 3 години

От 1000 заразени около 63 умират. Какви ги плещите?

111

Анонимен

преди 3 години

Ами ей така факт е,че на 1000 заразени 800 от тях не усещат нищо и разбират,че виросът е в тях само ако си направят тест.200 ще усетят малко настинка,малко темпертура,малко няма да надушват нищо.Само на 20 ще се наложи реално да постъпят в болница,защото постъпват и други,които нямат нужда,а от страх и лекарите защо да не приберат едни 1200лв от пътеката,пълнят леглата.Но най-много 10 може и да умрат!Та къде са 1000 къде са 10,които са реално застрашените?!Не е толкова зле хайде сега!А в Европа?

110

финансов(о) boss

преди 3 години

вчера продадох акциите на 3 фирми , понеделник ще продам и тези на майкрософт, защото не виждам за нормално цял свят да отбелязва рекордни нива на заразени и починали, а борсата да се вдига. другия петък ще разберем до колко съм уцелил момента.

109

Анонимен

преди 3 години

До по-скоро да се отварМинала? Голям оптимист си! И сега където и да бръкнеш да тестваш при учениците излиза коронка. Ще има да чакаш да мине. А и траен имунитет няма, така че ако това беше целта - да мине вълната през тях, то стратегията е измислена от много, наистина много глyпав човек!

108

Анонимен

преди 3 години

Ами ходи се зарази и чакай да минеш метър за да не се разболееш. ***.

107

Анонимен

преди 3 години

И аз не мога го разбера. Заразен-пък не е болен. Все едно-мушнат, а не е такован. Но каквото дойде.

106

Анонимен

преди 3 години

И какво като има 10 000 или 30 000 заразени?Важно е не колко го носят,а колко са болни в интензивно и се борят за живота си.Ама как да ви го набие човек в *** канчета за да го схванете?!Не се тревожете от бройката на заразените,а от тях колко ще се разболеят!!!!

105

Анонимен

преди 3 години

до 128За такива БОТОВЕ като теб,които не схващат и гледат колко са се заразили,а не колко са болни!

104

до бота 124

преди 3 години

Този брой се определя точно от броя заразени след 20 дни.Няма ли кой да ти натисне копчето, бот нещастен.Защо всеки ден се включваш и тропаш тая простотия?

103

Анонимен

преди 3 години

Щом печели бай Дън ще носите маски и ще има войни по света!САЩ пак ще нападат чужди държави под предлог,че ще ги правят демокрации!

102

Анонимен

преди 3 години

И какво значение има дали вярваш или не. Здравите и тези, които се пазят и са с късмет-минават, другите си заминават. То много е сложно. Само да четеш статистика по няколко пъти на ден и да ти я набиват в главата, и да трепериш всеки ден какво ще ти дойде, едва ли е най-доброто.

101

Зоро

преди 3 години

Не чакайте да ви посети 'китайската' гостенка. Прибирайте си децата на онлайн.Който не вярва, нека проверява има ли вирОЗ или няма.Тъкмо така *** ще литнат на плоската земя.