160

Анонимен

преди 3 години

Филаделфия - 18.3% за Тръмп. Еха! ХАХААА. Сега - че там мразят републиканци, мразят! Ама ...

159

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 201Big Tech много намрази Тръмп, защото им дръпна ушичките и им каза, да правят повече работни места в САЩ.

158

Бойдън води:

преди 3 години

Филаделфия с 1097 вота.Пенсилвания води с 5587 вотаНевада с 11438 вотаАбе не че нещо, ама .... Това да не са изборите в Монтана (Българската), Плевен и Хасково?

157

Анонимен

преди 3 години

До ПорЦеланИли Fox News ...

156

Анонимен

преди 3 години

Туитър и сиенен да не са някакво мерило за истината случайно ? Пишете така, се едно всички са съгласни със заглавието ви. Аз мисля, че тези двете корумпирани компании лъжат, а президентът на САЩ казва истината. Все пак той има малко повече информация за изборите от колкото някакви частни лица.

155

ПорЦелан

преди 3 години

CNN да проверява за Тръмп е същото както вестник Дума да проверява за ББ.

154

Анонимен

преди 3 години

И двамата са некролози. Защо не избират президенти до 60г.?Какви са тези полезни изкопаеми в Белия дом?

153

Анонимен

преди 3 години

Малко му остава да се блещи.

152

Анонимен

преди 3 години

Сега и Пенсилвания падна. С 15000 гласа.Мичиган - водеше със 700 000+ гласа. 2.5 милиона вота по-късно - изостава със 150 000 гласа.Само 33% от тези гласове са били за него? Това в Калифорния - ДА! Може! Ню Йорк - вероятно! Ама останалото ... съжалявам.Мнгоо странно е!

151

Анонимен

преди 3 години

До БББраво!

150

Анонимен

преди 3 години

Тръмп за президент на България 2021!!!

149

бъдник

преди 3 години

Американските либерали най големите либерали на света 100млн. гласа са това не са шега работа а либерално демократичната пасмина защо не се радва явно дълбоко в своите либерални душички са се надявали и те да спечелят консерваторите ама не късно е чадо мандалото лопна ха ха ха честито ви локдаун и за вас от новата година...

148

ББ

преди 3 години

политиците са мафия!!!Време е за Революции!!!Аз съм Свободно Човешко Същество...Бог ми е дал Живота като Свободен Човек...не признавам властта ви,не признавам законите ви,отнемащи ми Свободата и обслужващи алчността и страховете ви...вие трябваше да работите за Справедлив живот на Планетата ни...алчни копелет. ..Строг и Справедлив Съд за убиващите невинни човешки същества...утре и децата ви...не сте богопомазани...лицемери

147

Рушофилски трол

преди 3 години

бб...още малко и партизанскиТролове като теб ще стана вярващи.....хи хи.

146

ББ

преди 3 години

Справедлив Свят или..майн.та ви,не признаваме власта подарена ви от несправедливи и алчни *** с по 8 трансплантирани сърца...от ***,не ми дреме от атомните ви бомби...има ли значение от какво ще умреш от глад...унижен,използван...или гладен,смел,достоен...Справедлив и Солидарен Свят...или Ада ще отворим...аз съм Свободно Човешко Същество и Бог ми е дал Живота...не ви плащаме да ни ограбвате и убивате...Не Признавам Властта на мафиоти и престъпници..политиците са престъпници

145

Анонимен

преди 3 години

До 185По CNN казаха ...? На мен от Марс ми звънят редовно. Вчера пих кафе с едни извънземни. Утре ще прескоча до Орион през портала.

144

Рушофилски трол

преди 3 години

Когато ви казвах, че клоуна е mental handicap, вие не вярвахте.

143

ББ

преди 3 години

вмениха ви,че парите са ценност...суровините са ценност...имаш пари да отидеш на почивка в някое гръцко село/хвалиш се...в чужбина/имаш пари...ама няма...месо,хляб...какво ще...ядеш пари ли...няма бензин да се върнеш у дома...политическата класа назначена/вие не избирате/от Рокфелеровци и подобни ви превръщат в ***...в роби създаващи им блага...във войници воюващи им за суровини..дреме ми кой ще е президент на империята в която умират хора от глад...лицемерие и геноцид..

142

Хан Тервел

преди 3 години

До 159. Абсолютно си прав, много вярно наблюдение.Всичко е за да дойде черна нег.ърка на власт.Бидонът е само ракета носител( може би даже не го и знае) След първата година ще даде фира и черната идва на власт!

141

До 171

преди 3 години

Абсолютен ***! Дъщерите, зетьовете, цялата рода е на заплата като съветници. Хора, които не са имали опит в управлението. Освен къшнър разбира се, те са навсякъде.... Ако демократите спечелят, ще му заведат 1,2 дела за държавна измяна. Затова вие на умряло. По ,СNN сега казаха, че в щаба цари хаос и едва го удържат, за да не ръси глупости по тв...